Bülent Uygun istifa etti!

by.erce

New member
Reaction score
0

Bucaspor'un teknik patronu, görevini bıraktığını açıkladı..

Bir süredir görevi bırakıp başka bir takımla anlaşacağı yönünde haberler çıkan Bülent Uygun, az önce yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini açıkladı.

NTVSpor'un yayınına katılan Uygun, "İyi bir takım kurmuştuk, zamana ihtiyacım vardı. Yönetime teşekkür ediyorum" şeklinde konuşurken uygun bir ortam bulursa başka bir yerde çalışabildiğini ifade etti.

Bucaspor, ligde geride kalan 7 haftada, bir galibiyet ve 3 beraberlik sonucu 7 puanla 13. sırada bulunuyor.

En doğru işi yaptılar.Buca,Bülent'in elinde Anti Futbol üzerine kuruluydu.Şimdi Buca'yı kaldığı yerden sevmeye devam ediyorum.
Bülent Uygun adım marş

16 Tane Adam Alınarak Kurulan Takımla Sistem Oturtmak Zor İş Bülent Hoca'ya Hak Veriyorum. Zaten Kendisi de Belirtmiş " Zamana İhtiyacım Vardı " Diye. Açıkcası Bucaspor'un İşi Gerçekten Çok Zor. Allah Yardımcıları Olsun. Asansör Takım Olur Gözüyle Bakıyordum Ama Averaj Takımı Olacak Gibi. Ligin Sonunda Yanılmış Olmayı İsterim. Sonuçta Koca Ege'yi Temsil Eden 2 Takımdan Biri.

Oh ne aLâ memLeket. 7 hafta yönet sonra bırak ne haLLeri varsa görsün.. Türk teknik adamların tercih edilmemesi bu yüzden işte.. Kıçı zora geldimi kaçmak en iyi yaptıkları şey.

Fazla şişirdik bu adamı en sonunda bom bas bas bağırıyodu neden Türk teknik adamlara güvenilmiyor diye sanırım sebebini öğrenmiştir umarım olan Buca'ya olmaz düşmelerini istemediğim bir takım koca İzmir'in ligteki tek takımı

Buca'da ikamet ediyorum,Gs-Buca maçı sonrası gs formamla Bucalı taraftarların minibüsüne bindim,tribünden önemli kişiler de vardı..
1-0 biten Bjk ve Gs maçları yerine bu takımlardan 5 yiyip aslanlar gibi mücadele eden bi takım istediklerini söylediler.. Geçen 2 yılda da tribünden izlediğim Buca'nın çehresi çok değişti.. Bu sene düşmemeye oynar ve umarım düşmez..

Buca'da Bülent Uygun dönemi bitti.

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Bucaspor'da teknik direktör Bülent Uygun, görevinden ayrıldı.

bulentuygun_uzuntu_600300_8C9OF.jpg

Bucaspor'da şok gelişme... NTV Spor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programına telefonla bağlanan teknik direktör Bülent Uygun, görevinden ayrıldığını açıkladı.
Uygun: İki haftadır düşünüyordum
Uygun: İki haftadır düşünüyordum

Hakan Kutlu ve Rıza Çalımbay'ın ardından Uygun'un istifası ile birlikte sezona aynı teknik adamla devam edemeyen takım sayısı üçe yükseldi.

Ligde geride kalan 7 haftada bir galibiyet ve 3 beraberlik alan Uygun yönetimindeki Bucaspor, 7 puanla 13. sırada bulunuyor.

"KENDİME ZAMAN AYIRACAĞIM"
Bülent Uygun, telefonla katıldığı Spor Servisi programında, "Elde edilen sonuçlardan memnun olmayan bir kesim vardı. İki haftadır bir karar verme aşamasındaydım. Bucaspor'a başarılar diliyorum. Şimdi biraz kendimi dinleyip ne yapacağıma, hangi takımla çalışacağıma karar vereceğim" dedi.

YAYKIRAN: İSTİFAYI GEREKTİRECEK BİR GELİŞME YAŞANMADI

Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, teknik direktör Bülent Uygun'un resmi istifa dilekçesini kulübe henüz göndermediğini, bu kararı gerektirecek bir gelişmenin de kulüpte yaşanmadığını bildirdi.

Yaykıran, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bülent Uygun'un kendi isteği ile görevinden istifa ettiğini ve bunu da kişisel internet sitesinden duyurduğunu kaydetti.

Yönetim kurulunun, konuya ilişkin olarak Uygun ile bir görüşme yapacağını bildiren Yaykıran, ''Sayın hocamızın kulübümüze teslim etmiş olduğu resmi bir istifa dilekçesi yoktur. Bülent Uygun'un istifasını gerektirecek herhangi bir gelişme Bucaspor'da yaşanmamıştır. Hocamızın istifası ile ilgili bugün kendisi ile yeni bir görüşme yapılacaktır. Hocamızın kararının resmiyet kazanması halinde, kulübümüzden gerekli açıklama yapılacaktır'' diye konuştu.

Kaynak

Bülent Hoca Zaten İsteksizdi. Buca Da Bülent Hocanın Gelişini Pek Memnun Karşılamamıştı Diye Hatırlıyorum

Bülent Uygun kendisine yakışanı yapmıştır. Beklenen son. Şaşırmadım.

Buca'nın geçen seneki o gençlerden kurulu yapısını bozdu ve gitti. Buca'nın göze hoş gelen ve alt yapısından yetiştirdiği oyunculara bağlı düzenini de bozdu. Buca inşallah bu seneden önceki haline geri döner, çünkü kendi yapısını bozduğu ölçüde geriye gitmeleri kaçınılmaz olacaktır.

Geri