Büyük popo sağlığa yararlı

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
İngiliz uzmanlar basen, popo ve baldırlardaki fazla kilonun sağlığa yararlı olup, kalp ve metabolik sorunlara karşı koruduğunu söyledi

42483.jpg

Basen bölgesindeki yağlar vücuttaki zararlı yağ asitlerini temizleyerek damarların tıkanmasını ve iltihaplanmayı önleyen maddeler içeriyor.

Oxford Üniversitesi'nden bilim adamları büyük popoların böyle bir koruma özelliği olmayan bel çevresindeki fazla yağa tercih edileceğini söyledi.

International Journal of Obesity dergisine konuşan bilim adamları, bilimin basen bölgesindeki yağları artırmak için özel bir çaba dahi gösterebileceğini belirtti.

İleride de, doktorların kardiyovasküler ve şeker hastalığı gibi metabolik hastalıklara karşı hastalarına vücut yağlarını basen bölgesine kaydıran ilaçlar yazabilecekler.

Bilim adamları basen bölgesinde çok az yağ bulunmasının "cushing sendromu" gibi ciddi metabolik sorunlara yol açabileceğini de belirtti.

Bilimsel kanıtlar baldır ve popodaki yağlardan kurtulmanın bel çevresindeki yağlardan kurtulmaktan daha zor olduğunu gösteriyor.

Bu pek de arzu edilmeyen bir durum gibi olsa da uzmanlar bunun yararlı olduğunu, çünkü yağların hızlı bir şekilde çözülmesi durumunda iltihaplanmaya yol açan sitokin maddesinin açığa çıktığını söylüyorlar.

kaynak

Ilginc:clapTürk bayanlari icin iyi bir haber bu:smile:

kastediLen büyükLük haberin içinde buLunan fotoğraftakiLer gibiyse bence zararLı oLabiLir,insanın başına dert açar yani =)

Türkiye' de bi tek hatay bölgesindeki kadınların poposu büyük :) Normalde dikkat etmem ama onlar da dikkat edilmeycek gibi değil ki :melek
Hemen Hatay valiliğine bu haberi göndereyim de kadınları uyarsınlar. :)

Bir popoyu yasamak nasil olur ki :)))))))))))

ıııı şeyyy! :melek

ya öyle yaşamak değil, hatayda gördüm de ondan dedim.

peki pekii annadi ben:durdurun:smile::001_rolleyes:

gelmeyin üstüme aaa:crying:

cicek`kiz gitme onun üstüne.

bişey diyorsa vardır bir bildiği :p :durdurun

Üstüne mi geliyoruz,kim geliyor:(tmm sustum..:hadiordan

Bu tür bi soruyla karşılacağımı bilemedim, boş bulundum yazdım :)

yav tamam gelmiyosun üstüme, bişey demedim özür :bow

:))
Tamam baristik,simdi üstüne gelebilirmiyim:durdurun

tamam gel, indirdim silahlarımı :)

benim bildiğim vücuttaki fazla yağ hiçbi zaman iyi değildir. nasıl bi araştırmaymış böle :thumbdown:

Ooo iyimiş her zaman büyük popolular ilgi kategorimde zaten artarsada fena olmaz hani :p

Geri