Bİrİ Allah Rİzasİ İÇİn Bana Yardİm Etsİn

halil040

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR MSN Yİ AÇIYORUM ARKADAŞLAR YAZİ YAZIYOR BANA ONLARDAN GELEN YAZİYİ OKUMAK İÇİN SAYFAYİ AÇIYORUM KÜÇÜÇÜK ÇIKIYO SAYFA BUNU SEBEBİ NEDİR NASİL ÇÖZBİLİRİM BİRİ BANA YARDİM ETSİM.MSN Yİ SİLDİM GERİ YÜKLEDİM SORUN AYNI DEVAM EDİYO :vur

yardim ederdim bende biliyurum/

merhaba nasilsiniz/.

yazı karakterlerinin değiştiği yerden fontu büyüt, eğer olmazsa en hızlı çözüm ccleaner kurulu değilse kur msnyi kaldııktan sonra reg temizliği ve normal temizlik yap ve sonra yeniden kur. sanırım eski ayarlarını unutmuş olacaktır.

yaw öyle bi baslık yazmıssın ki kocaman harflerle, sanki gören adam ölüyo sanar.biraz kafayı calıstırsan araştırsan bulrsun bence derdine çare.

yaw öyle bi baslık yazmıssın ki kocaman harflerle, sanki gören adam ölüyo sanar.biraz kafayı calıstırsan araştırsan bulrsun bence derdine çare.

katılıyorum..

Yazılar küçük çıkıyorsa Font özelliğinden sorununu çözebilirsin. Yok yazıların yazıldığı pencere küçük çıkıyorsa sağ alt köşesine gelince pencerenin mouse kursörü değişir.basılı tut sağ alt çapraza doğru çek büyüt pencereyi.Yok başka bir nedense caps koy ona göre yorum yapalım.

Geri