BİR KIZI ETKİLEMEK ? Yardıma ( HELP ) İhtiyacım var....

LİOŋ

New member
Reaction score
0
Sevgili ve Değerli Arkadaşlarım

Ya ben bir kızı etkileyecem ama nsl efendiliğimlemi etkilemem doğru olur romatik olarakmı jestmi ney ney ney leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne olur söleyin

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Kendin ol Basta,ve Dobra ol....Yapmacik olma....
Zaten etkilenecekse etkilenir,:cool:
Allah yardimcin olsun

kiza gore degisen seyler bunlar..bazi kizlar romantizmden hoslanir bazilari jestlerden hediyelerden bazilarida efendilikten bazilari zekadan bazilari dis gorunusten...bi kizi etkilemek cok basit oldugu kadar cokta zor aslinda :)
Allah yardimcin olsun :)

valla en iyi pasaklı anlatmış

PaSaKLI' Alıntı:
kiza gore degisen seyler bunlar..bazi kizlar romantizmden hoslanir bazilari jestlerden hediyelerden bazilarida efendilikten bazilari zekadan bazilari dis gorunusten...bi kizi etkilemek cok basit oldugu kadar cokta zor aslinda :)
Allah yardimcin olsun :)

PASAKLI yaa sana kısaca anlatayım bu kız iyi aile terbiyesi görmüş tanımadığı birine karşı çok soğuk şimdi kıza ben karşısına çıkıp dobra dobra söleyimmi
yoksa ne yapayım offfffffffffff offfffffffffffff offfffffffffffofoofofofofofofof......

mustafalion' Alıntı:
PASAKLI yaa sana kısaca anlatayım bu kız iyi aile terbiyesi görmüş tanımadığı birine karşı çok soğuk şimdi kıza ben karşısına çıkıp dobra dobra söleyimmi
yoksa ne yapayım offfffffffffff offfffffffffffff offfffffffffffofoofofofofofofof......

cok feci icin yaniyo belli..
cik karsisina soyle ya kaybedicen ne var ki..

eger hayir derse napcan..pes etmiceksin belli bi zamandan sonra yine cikicaksin karsisna seviyorum seni diceksin..

eger gercekten seviyosan denemekte fayda var

PaSaKLI' Alıntı:
cok feci icin yaniyo belli..
cik karsisina soyle ya kaybedicen ne var ki..

eger hayir derse napcan..pes etmiceksin belli bi zamandan sonra yine cikicaksin karsisna seviyorum seni diceksin..

eger gercekten seviyosan denemekte fayda var

hemde ne sevme PASAKLI ne sevme kaç yıldır unutamıyom kalbimden çıkmıyo karşıma okadar güzel kız çıktı teklif etti hep reddettim her seferinde o aklıma geldi asla ve asla pes etmiyecem

ben ne hayaller kurdum....... asla pes etmemmmmmmm........

sanada çok teşekkür ederim PASAKLI

mustafalion' Alıntı:
hemde ne sevme PASAKLI ne sevme kaç yıldır unutamıyom kalbimden çıkmıyo karşıma okadar güzel kız çıktı teklif etti hep reddettim her seferinde o aklıma geldi asla ve asla pes etmiyecem

ben ne hayaller kurdum....... asla pes etmemmmmmmm........

sanada çok teşekkür ederim PASAKLI

ona acilmayi niye bunca zaman bekledin ki..

insallah seni kabul eder hayirli haberlerini bekliyoruz..unutma pes etmek yok :)

kardeşim gözlerini gözlerinden ayırma fakir bakışlarla değil ciddi ve aşk bakışlarıyla baksan o ona yeter ve ardından teklifini yaparsın hiç yere bakmadan, ama kendini ezdirme seni cocuk yerine koydurtma bu işler ciddidir. kolay gelsin bakalım

asla pes etmem i.şallah mutlu heberler le gelecem en kısa zamanda hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı ÖZELLİKLEDE PASAKLIYA

................................................
LİON (L f.B)

Pasakli iyi anlatmis aslinda. etkilenmek isteyen etkilenir.

bu isler beni asar, ama kiz seni etkilemeye calissa daha iyi bence :)

ama ilaki ben etkilicem diyosan, kendin ol derim kardes, yerine göre gentleman yerine göre romantik ve sayre kendin ol yeter, ve bence bir an önce kiza acil, yoksa bi 5 sene daha beklersin bakarsin kiz evlenmis iki cocuk sahibi olmus.

kaybedecek biseyin yok, cünki elinde daha bisey yok kardesim, yani kiza artik mektup mu yazcan tel mi acacan karsina gecip mi konuscan, sana kalmis yeterki kiz senin varlinin farkina varsin.

allah yardimcin olsun , bol sanslar

Geri