Başbakan'ı şaşırtan afiş!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

290520111008269197811_3.jpg

Erdoğan'ın hedefi Nur Serter: CHP’nin bir milletvekili var. Bu hanım üniversitede rektör yardımcısı iken ikna odası gibi insanlık dışı uygulama başlattı. Televizyonda çıktı diyor ki, ’27 Mayıs darbesinde toplumun birçok kesiminde ferahlık ve mutluluk duygusu oluştu, bunu kabul etmeyen varsa Demokrat Parti ile bir ilişkisi vardır. 27 Mayıs’ta insanlar neredeyse göbek atacaktı’. Ey Bay Kemal bu mu yeni CHP. Doğru siz idamların yapıldığı zamanları bayram ilan ettiniz.
Başbakan Erdoğan, isim vermeden ’27 Mayıs darbesinde toplumun birçok kesiminde ferahlık ve mutluluk duygusu oluştu’ diyen CHP’li Nur Serter’i eleştirdi: Ey Bay Kemal bu mu yeni CHP. Bu yeni değil 1940, 1960 model CHP

BAŞBAKAN Erdoğan, dün Hatay ve Eskişehir’deydi... Hatay’da yaklaşık 20 bin kişiye hitap eden Erdoğan, muhalefete yüklendi, Suriye’de yaşananları ve Balkanları yakından takip ettiklerini söyledi. Başbakan Erdoğan, özetle şöyle konuştu:

VİZYONLARI BU KADAR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dış politikamızı eleştiriyor, zerre kadar ciddiye almıyorum. MHP Genel Başkanının bir dış politika vizyonunu olmadığı ortada. Kendisine Şam’a, Beyrut’a, Bağdat’a kaç kez gitti diye sormuyorum. Üsküp’e Saraybosna’ya, Bişkek’e, Taşket’e, gurbetçilerimizin yaşadıkları yerlere kaç kez gitti diye sormuyorum. Sayın Bahçeli sen şu Hatay’a kaç kez geldin onu söyle. Ben Başbakan olarak dünya başkentlerinde Türkiye’nin hakkını hukukunu savunurken, aynı zamanda 13 kez Hatay’a geldim. Aynı soruyu CHP’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na da soruyorum. Bir yıldır Genel Başkan değil mi? Şu ana kadar İsrail’e selam çakmak dışında dış politika adına hiçbiri girişimi hiçbir adımı yok. CHP’nin dış politika vizyonu bu kadar. Telaviv’den öteye geçemezler.

KAFATASÇILIK DEĞİL

Milliyetçilik kafatasçılık değil, ırkçılık değil. Milliyetçilik bu vatanı sevmektir. Milliyetçilik Ülkücü camiayı alıp CHP’nin yedeğine sokmak vagon yapmak değildir. Milliyetçilik 81 vilayette eser koymak onunla yetinmeyip, dünyanın her köşesinde soydaşa, kardeşe, vatandaşa sahip çıkmaktır. Bunların gözünü hırs bürümüş. Bunlar tıpkı 12 Eylül’de olduğu gibi Ak Parti’nin karşısında ittifak yaptılar, MHP’ye vagon yaptılar, bir bilinmeze doğru gidiyorlar. Bunlara tek yumurta ikizleri demiştim, meğer tek yumurta üçüzleriymiş.

SİYASET OKUMAN LAZIM

Kılıçdaroğlu, Sayın Bahçeli siz de çekilmeye varmısınız dedim? Ve Kılıçdaroğlu, dün Eyüp Sultan Camii’nden bana yanıt veriyor. ’Oyların azalırsa çekilmeye varmısın. Dünyada da bu böyle’ diyor. Sayın Kılıçdaroğlu, daha siyaset okuman lazım, bak iktidara değil muhalefete talip muhalefete. Hedefe birinci parti olmak değil hedef yüzde 40, 50 değil. Hedef, CHP’nin 22 Temmuz’daki yüzde 20.9’luk oy oranını yakalayabilirse onu başarı sayıyor. Sayın Baykal’ın oy oranını üzerine bir oy koyabilirse onu kendisine başarı sayacak çıta bu.

ŞIMARIKLIK YAPIYORLAR

İstanbul’da Serap kızımızı yakanlar, Cizre’de de 13-14 yaşlarındaki çocuklarımızı yakacaklardı. BDP, sırtını CHP’ye, terör örgütüne dayamış şımarıklık yapıyor. CHP’nin Hakkari mitinginde bir tane Türk Bayrağı yoktu. Çünkü orada toplanan 2 bin, 2 bin 500 kişi BDP’liydi, onların eline Türk Bayrağı tutuşturamazsın, onların Türk Bayrağı ile sorunları var. Onlar daha belediyelerin kapısına bile Türk Bayrağı asalım mı asmayalım mı buna bile karar veremediler. Bu vatan üzerinde ameliyat yaptırmayız.

KADRO AYNI, KAFA AYNI

(İsim vermeden CHP’li Nur Serter’i eleştirdi): Çok enteresan bir şey oldu. CHP’nin bir milletvekili var, aynı zamanda İstanbul milletvekili adayı tüm Türkiye bu bayanı tanır özellikle başörtülü kızlarımız. Bu hanım üniversitede rektör yardımcısıyken ikna odası gibi insanlık dışı uygulama başlattı. Başörtülü kızlarımızı ikna odasında faşist baskı uyguladı. Televizyonda çıktı diyor ki, ’27 Mayıs darbesinde toplumun birçok kesiminde ferahlık ve mutluluk duygusu oluştu, bunu kabul etmeyen varsa Demokrat Parti ile bir ilişkisi vardır. 27 Mayıs’ta insanlar neredeyse göbek atacaktı’. Ey Bay Kemal bu mu yeni CHP. Doğru siz idamların yapıldığı zamanları bayram ilan ettiniz bunun neresi yeni, bu yeni değil 1940, 1960 model CHP. Dün ezanı Türkçe okutan CHP vardı, bugün Allah’ın ayetine sinir bozuyor diyen CHP var. Dün 1960 darbeye alkış tutan, Menderes’in idamına çanak tutan CHP vardı, dün camilerde ilmihal kitaplarına tahammül edemeyen CHP vardı bugün Allah’ın ismini saygısızca kullanan CHP var. Kim kullandı Bay Kemal. ’Statükonun Allah’ı Ankara’da’ diyor Kılıçdaroğlu, işte. Siyaset mühendisliği ile yeni CHP tasarladılar başına da Bay Kemal’i getirdiler. Bay Kemal, gittiği her yerde elma şekeri dağıtıyor. Ama Ankara’da kadro aynı kafa aynı. Futbol takımı tutar gibi parti tutmayın, bakın çok önemli, bugüne kadar CHP’ye oy vermiş olabilirler MHP’ye oy vermiş olabilirler. Başınızı iki elinizin arasına alın düşünün, 8 yılda bu ülkeye neler yapıldı. Çeteler eliyle siyasete rol biçmek isteyenler var. Şimdi uyanalım. Türkiye’de nasıl tuzağın kurulmak istendiği görelim. Ben bunu görmenizi istiyorum, 12 Haziran’a hazırmısınız.

Hatay’da 7 katlı bir apartmanın duvarına Erdoğan’ın fotoğrafı olan bir nüfus cüzdanı afişi asıldı. Afişte, TC No: 2011, İşi: Hizmet, Gücü: Millet, Geleceği: İstikrar, en alt bölümünde de Türkiye ve hedef: 2023 yazması dikkat çekti. Apartmandakiler Erdoğan’ı görebilmek için afişe delik açtılar, ilginç görüntü oluştu...

kaynak

bence şöle olmalıydı.

İşi Bölücülük

Gücü ABD ve beyni yıkanmaya hazır insanlar

Geleceği Allah bilir

Ülkesi CIA e sorunuz

tayyip niye şaşırmayacak,beyin yıkama konusunda ne kadar başarılı olduğunu kendisi bile inanamamıştır.

yakında,yahudi cesaret ödülü gibi beyin yıkama ödülü de verilir.

bence şöle olmalıydı.

İşi Bölücülük

Gücü ABD ve beyni yıkanmaya hazır insanlar

Geleceği Allah bilir

Ülkesi CIA e sorunuz

tayyip niye şaşırmayacak,beyin yıkama konusunda ne kadar başarılı olduğunu kendisi bile inanamamıştır.

yakında,yahudi cesaret ödülü gibi beyin yıkama ödülü de verilir.

Başbakan hep mitinglerinde KARDEŞLERİM diyerek konuşuyor dikkat ettiysen kürt açılımı yapıyor neden ayrım olmasın diye ama açılım yapınca başta siz gibiler diyor kürt milletide kim ama siz bölmüyorsunuz değilmi lafa gelince konuşuluyor bunlar

Başbakan hep mitinglerinde KARDEŞLERİM diyerek konuşuyor dikkat ettiysen kürt açılımı yapıyor neden ayrım olmasın diye ama açılım yapınca başta siz gibiler diyor kürt milletide kim ama siz bölmüyorsunuz değilmi lafa gelince konuşuluyor bunlar

bu ülkede sadece kürtler yok,kürtler hangi haktan noksan kalmışlar da bu hak onlara veriliyor ? bu ülkede sadece kürtler mi var ? diğer milletlerden hiçbir insana açılım yapılmayıp sadece kürtlere yapılması,ayrımcılığın en büyüğüdür.akp açılım yaparak sözde kürtlerin eşik haklara vs sahip olmadığını söyleyerek açılım çıkartmıştır böylece hem ayaklanmaya zemin hazırlamış hem de inananlar için kendisine oy olarak geri dönmesini sağlamaya çalışmıştır.

sizler neden kürt açılımı yapılıp şu ana kadar niye hiçbir somut adım atılmadı demiyorsunuz ? niye bütün bunlar seçim sonrasına saklanıyor,neden yeni anayasa hakkında bilgiler verip insanları aydınlatmıyor akp diye düşünmüyorsunuz ?

birde neden hala kürtlerin,özellikle bölücülerin kendilerine böle bir yüz verilip,şımartılıp,başımıza çıkarılıp sonra böle densizce konuşan bölücülere karşı hükümetiniz neden sus pus oluyor diye sorgulamak gelmiyor ?

açılım ayrım olmasın diye çıkarılmadı,herşeye sen böle çok basit bakarsan işimiz var.bu cümlen,salak anlamında demiyorum,senin ne kadar saf duygularla dünyaya baktığının bi kanıtıdır.

açılım abd projesidir.doğudaki bölücüleri ve onlara inanları ayaklandırmak ve eyalet sistemi getirildiğinde doğunun kolayca koparılmasına zemin hazırlamak için üretilmiş bi şeydir.

eğer hükümetin açılım konusunda ciddi olsaydı,doğuda köpek gibi havlayan bölücülere ağızlarının payını verir,gelen pkk lıların davulla zurna ile karşılanmasına izin vermez,ayaklarına hakim göndermezdi.

ama o ne yapıyor,insanların bölücüler tarafından kışkırtılmasına müsamaha gösteriyor.

o yüzden dünyaya saf duygularla bakmayı bıraktığın an,işin iç yüzünü öğreneceksin.

şu an anlattıklarım masal gibi geliyodur sana.

GAP projesi neden var ? bölge kalkınsın diye...kalkınan bölge insanı bunları dert etmez

zamanında ahmet kaya kürtçe şarkı söylensin dediği zamanıda bilirim adam yer altıan girdi o günden sonra

kürtçe isimler konabiliyor kimliklere mesela bu yasaktı

bu mesele derin aslında durup biz ne ara bu Türk - Kürt meselesini tartışır duruma geldik kimlerin oyunu diye bir düşünmek lazım bu ne tayyibin ne başkasının dış odakların politikaları

kılıçdaroğlu yandaş medya diye tartışaçağına yada aydındoğanın kanalları taraflı yayınlar yandaş medya diye adlandırdığı kanallar bunlar boş muhalet biraz çözüm sunsa hep açık arayacağına...

BUYURUN BURADAN

ve şu herşeyi anlatıyor CHP ya yazık oluyor yalnış siyaset izliyor

çözüm üreten siyaset izlese keşke

Bugüne kadar hep insani hakları savunmuşumdur.
Bugüne kadar Kürtlere asla kötü söz söylemedim söyleyenlerle kakıştıgım olmuştur.
Ancak PKK ile Kürtleri birbirine karıştırmayalım.
Eskiden Kürt sorunumuz yoktu PKK sorunumuz vardı ve öyle kalmasını istiyorum.
AKP nin yaptığı hataları göz ardı etmeyiniz.
AKP başa gelmeden öncede Kürt halkı bu ülkenin hastanesinden postanesine kadar her hakkından faydalanıyordu.
PKK; Kürt haklı için doğuya gönderilen öğretmenleri, doktorları öldürdü.
Artık doktorlar ve öğretmenler o bölgeye gitmek istemezken; önceki hükümetler Kürt halkının egitim ve saglıktan faydalanmaya devam edebilmeleri için fazla maaş ödemeyi bile kabul ettiler.
Yani AKP sanki var olmayan birşeyi yapmaya çalışıyormuş gibi görünürken asıl amacı ortalıgı karıstırıp bundan faydalanmaktı ve muradınada erdi.
Bunları bilmeyipte oy vereceklere bişi diyemiyorum ama bilipte oy vereceklere yazık diyorum sadece.

GAP projesi neden var ? bölge kalkınsın diye...kalkınan bölge insanı bunları dert etmez

zamanında ahmet kaya kürtçe şarkı söylensin dediği zamanıda bilirim adam yer altıan girdi o günden sonra

kürtçe isimler konabiliyor kimliklere mesela bu yasaktı

bu mesele derin aslında durup biz ne ara bu Türk - Kürt meselesini tartışır duruma geldik kimlerin oyunu diye bir düşünmek lazım bu ne tayyibin ne başkasının dış odakların politikaları

kılıçdaroğlu yandaş medya diye tartışaçağına yada aydındoğanın kanalları taraflı yayınlar yandaş medya diye adlandırdığı kanallar bunlar boş muhalet biraz çözüm sunsa hep açık arayacağına...

BUYURUN BURADAN

ve şu herşeyi anlatıyor CHP ya yazık oluyor yalnış siyaset izliyor

çözüm üreten siyaset izlese keşke

evet kimlerin oyunu diye bi düşün hatta düşünme cevabını da yukarda verdim zaten.

eleştirmek te iyidir karşındaki insanın hata yaptığını gösterir,yanlışını düzeltirirsin.

doğuda yaşa bakalım bi,orda kürtlerin haklarının eksik mi tam mı yoksa fazla mı olduğunu anlar,görürsün.yaşamadıktan sonra bilemezsin.ben orda yaşayanın ağzından tek tek dinledim.

yatağın demir iskeletini tavana bağlayıp üzerinden kaçak çektiği elektriği demir iskelete verip ısınan böylece fatura derdi olmayan kürtleri de biliyorum.bu sadece bi örnek.

onun için bana hak hukuk nutukları çekmeyin.

kürtçe isim tartışılır fakat kürtçe şarkı söylenebilir onda sakınca yok.

bak güzel kardeşim ben chp li değilim ve bunu hep söylüyorum onun için chp yi eleştirirek anca kendi egonu tatmin etmiş olursun.chp yi bana anlatma =)

biraz çözüm sunsa demişsin,demekki ülkenin durumunu kabul ediyor ve çözüm arayışı içerisindesin ve hala akp nin hatalı olduğunu kabul etmeye utanıyorsun =)

her hükümetin hataları vardır bu hükümetinde var ama bu hükümetin + yönleri hatalarından daha fazla ben parti tutmuyorum CHP eleştirme sebebim sadece konuşuyor madem bukadar çözüm üretsin bildiği varsa videoyu izledinse zaten herşeyi anlatıyor adam orada aslında...

her hükümetin hataları vardır bu hükümetinde var ama bu hükümetin + yönleri hatalarından daha fazla ben parti tutmuyorum CHP eleştirme sebebim sadece konuşuyor madem bukadar çözüm üretsin bildiği varsa videoyu izledinse zaten herşeyi anlatıyor adam orada aslında...

video yu izledim.konuşan arkadaş sonuna kadar haklı ve bu konuda sen de haklısın.hükümetin + ları da var ama kesinlikle o - lerinin yanında + ların lafı bile edilmez.- lerin en büyüklerinden birini saydım yukarda.

neyse seçimden sonra göreceksin işin aslını,zaman herşeyin ilacıdır ama o ilacın da işte yan etkilerini görecez hepimiz.

video yu izledim.konuşan arkadaş sonuna kadar haklı ve bu konuda sen de haklısın.hükümetin + ları da var ama kesinlikle o - lerinin yanında + ların lafı bile edilmez.- lerin en büyüklerinden birini saydım yukarda.

neyse seçimden sonra göreceksin işin aslını,zaman herşeyin ilacıdır ama o ilacın da işte yan etkilerini görecez hepimiz.

aynen yan etkileri göreceğiz gelişmeler ne yönde olacak bakalım ...

Şaşırtmış mı yoksa iştahLanmış mı? :smile:

Koltuğa yapışıp istikrar naraLarı atanLara inanan gaza geLen bir topLuLuk var haLa bu üLkede..

Bana Devleti+Yargıyı+BaşbakanLığı+CumhurbaşkanLığını+Tüm DevLet istatistik veriLerini bana oy veren-vermeyen kıstasında Lehimde kuLLanma şansı verseLer bende bu üLkede istikrar var derim.

DevLetin 80 Yıllık kaynakLarını,devLetin tüm geLirLerini kendi yandaşLarım ve bana oy veren kesim arasında peşkeş çekerek kuLLanırsam tabiki bir istikrar oLduğundan bahsederim.

Geçin artık bunLarı,gaza geLmeyi çok seviyosanız Lpg sistemi taktırın.: )

GeLmiş geçmiş en yaLancı,en kışkırtıcı,en zorba,en yasakçı hükümet Türkiye yi yönetiyor.

Hala Memnunum diyorsanız 2023 te ŞirinLer i biLe görebiLirsiniz :smile:

Geri