Başbakan'ın ismini yırtıp attı

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
ceneza_5103_334.jpg

Başbakan'ın ismini yırtıp attı

Tokat Reşadiye'deki pusuda şehit düşen Fatih Yonca'nın cenazesinde bir vatandaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çelenginin yanına geldi ve isminin yazılı olduğu kağıdı yırtıp attı. Görevliler çelenge yeni yazı takarken bu kez başka biri geldi ve o yazıyı da yırtıp yere attı.

İskenderun ilçesine bağlı Bekbele beldesi Merkez Camii'ndeki tören için yerini alan Fatih Yonca'nın babası Bülent Yonca, yakınları tarafından teskin edilmeye çalışıldı. Güçlükle ayakta duran baba, "Açılım maçılım görmek istemiyorum. Açılım istemiyorum" diye bağırdı. Bu tepki üzerine camide tansiyon biranda yükselirken bir vatandaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çelenginin yanına gelip, isminin yazılı olduğu kağıdı yırtıp attı. Vatandaş güçlükle sakinleştirilip buradan uzaklaştırıldı. Polisler de, yırtılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yazısını parça parça toplayıp yapıştırıp tekrar çelenge iliştirdi.

Bu arada Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerafettin Canda, İskenderun Meslek Yüksek Okulu'ndan mezunu olan şehit Fatih Yonca'nın adının okulun laboratuvarına verildiğini açıkladı. Canda, Yonca'nın adını mezun olduğu okulda sonsuza kadar yaşatacaklarını söyledi.

Kaynak

Ekli dosyalar

• ceneza_5103_334.jpg
    ceneza_5103_334.jpg
    19.7 KB · Görüntüleme: 6,915
Niye öyle yaptın be çocuğum,seni de Ergenekon amcaya verirler sonra!!!!

provakatör bunlar, baska bir sey deil

En GüzeL ŞekiLde Tepkisini DiLe Getirmiş Bravo.

Ellerine sağlık o adamın. istemez kimse onun çelengini, sahte çiçeklerini

Cesur yürekli kandaşım yanlış yapmışsın.
Tayyip amcan içeri atar sonra.
vatansever adamı susturuyorlar artık.
Sana ya provakatör derler yada ergenekoncu.
çoluğuna çocuğuna yazık

Hakkidir ister yapar ister yapmaz, basbakanin ismi diye bu hareketin yasagi falan yok

ben de geçen gün ön saflarda bi şehit cenazesine katıldım...mezarına geldiğimizde karşımda aynı durumu gördüm...o yazıyla çelenk karşımdaydı...içim içimi yedi, atlayıp o çelengi parçalamak istedim ama konumum gereği yapamadım...kahroldum...tebrik ediyorum bunu yapan kardeşimi

Karar verdim recep ayında her gün cenabet dolaşacağım......... böyle bir aya bu yakışır ....

AMAN DİKKAT EDİN . TAYYİP SİZİ MAHKEMEYE VERİR HAKARETDAVası açar. Kendisine "kalın kafalı" diyen DTP liye hakaret davası açmaz. size açar. zaten 7 askerimizi de şehit eden ergenekonculardı düne kadar. cumhurbaşkanı, bülent arınç DTP ile kolkola girmiş hepsi PKK yı aklama yarışına girmişlerdi. BU ülke bunları haketmiyor. yazık çok yazık. bunları oturdukları koltuklara layık görenler utansın.

Geri