Başbakan “akp” Denilmesine Niye çok Kızıyor?

metalic

New member
Reaction score
0
Dünyayı bilmeyen, dünyanın maskarası olur. Kötülüğ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisine "AKP" denilmesine çok kızıyor.
"Ak Parti" denilmesini istiyor.
Çoğu kişi bu durumu şaşkınlıkla karşılıyor.
Ne olacak sanki; "AKP" denilse ne olur, "Ak Parti" denilse ne olur?
Yine de bazı medya grupları, meselenin ne olduğunu bilmeden, Başbakan Erdoğan'ı kızdırmamak için haberlerinde artık "Ak Parti" adını kullanıyor.
Bizce iyi de ediyorlar.
Kişi ya da grup kendisini nasıl ifade etmek istiyorsa saygı duymak gerekir.
Ancak...
Bir soru hala ortada:
Başbakan neden "AKP" denilmesine çok kızıyor.
Bunun yanıtını, Orhan Hançerlioğlu'nun "İslam İnançları Sözcüğü" kitabı veriyor.
Bakınız sayfa 17'deki "AKABE" sözcüğünün karşısında ne yazıyor:
"Şeytan'ın oturduğuna inanılan tepe.
Bu akapelerin en ünlüsü Mekke'yle Mina arasındaki tepedir.
Hac bayramında Müslümanlar bu tepedeki taştan sütunu (Camrat al-Akabe) taşlarlar, böylelikle de bir zamanlar orada oturduğuna inanılan Şeytan'ı taşlamış olurlar."
Yaaa.
Şimdi anladınız mı Başbakan Erdoğan'ın "A-KE-PE" denilmesinden çok rahatsız olduğunu?
Başbakan'a göre partisine "AKP" diyen herkes aslında "Şeytan" diyordu.
Peki...
Uzatmayalım...
Odatv.com'un hep bir iddiası var:
Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AKP'lilerin İslam bilgileri pek zayıf değil mi?
Bu haberimiz de gösteriyor ki, Mekke'de Şeytan'ın oturduğu inanılan tepenin adını, partilerine isim yapmışlar!
Sonra da dünyada eşi benzeri olmayan bir talipte bulunuyorlar:
"Partimize AKP demeyin, Ak Parti deyin!"
Eee şunu baştan düşünsenize...
Bi de imam hatip mezunu olacaklar...
Ya da diyeceğiz ki "bu okullarda öğrenim kalitesi iyi değil."

Odatv.com

.........................

AKepe demek seni mutlu ediyorsa... Camdan başını uzat ve Bas Bas bağır. İçindeki ezikliği gidermede faydası olur kanaatindeyim. :durdurun

seviyene inip bu ÇİĞ'liğine cevap vermeyeceğim, boşuna uğraşma arkadaşım ..

seviyene inip bu ÇİĞ'liğine cevap vermeyeceğim, boşuna uğraşma arkadaşım ..

Akepe diye bağırman sadece Akpartiye karşı ezikliğini giderir. Ama anlamadığım bana karşı niye bu kadar ezildin..... Ben ne yaptım sana.

Biraz daha kibar olabilirdin.
Üstelik bu ezikliği değil. Karın ağrısının ortaya çıkmasına neden oldu..
Biliyordum artık eminim :D

Aslında ben kibar olduğumu zannediyorum. Arkadaşla tanışlığım yok şahsına ait değil bu yorumum.

Ama ezikliği olmayan bir insan neden inadına akepe der onuda anlayamıyorum. Demek ki mutluluk duyuyor. Acaba özür mü dilemeliyim albayrak.

yazıyı paylaşan arkadas

yapmış oldugun okuyucu yorumu kurallara aykırı bunu farkında oldugunu biliyorum ama ceza almamanız için sizi son kez olmak kaydıyla uyarıyorum

tüm arkadaslar için ;

lütfen kurallara göre saygı ve hoşgörü çerçevesinden yorum yapınız inanaın zararlı çıkmazsınız..

iyi forumlar

yok canım
olurmu öyle şey hiç
üstelik harf farkı var
akebe nerede akepe nerde
şeytanın oturduğu yermiş

şeytan öğrense akepenin icraatlarını
o bile kalkar giderdi dayanamazdı

Ezikliğin Ne Olduğunu Bİlmek İçin Akepe Li Olmak Lazım :)

Adamaın biri gece bir köyden otomobiliyle giderken arabanın önüne bir tavuk atlar ve adam bunu ezer. Hemen durur ve belkide fakir birisinindir yumurtasını satarak geçimini sağlıyordur der ve başlar sahibini aramaya. O yöredeki hiç kimse tavuk benimdir demez. Sonra köyün muhtarına gider . Muhtar tavuğu evirir çevirir bakar ve sonunda bu tavuk bizim köyden değildir der. Adam ' Nereden Anladın ' diye sorunca. Muhtar cevap verir. " Bizim Köyde Yassı Tavuk yoktur " .

arkadaşım benimle ilgili sorunun varsa Lütfen PM at. yada msn yaz. burada yassı insanlarla uğraşmak istemiyorum. daha kaliteli ve aklı başında insanlarla yazışmak çok daha keyif veriyor.. Tamam mı... kal sağlıcakla.

Adamaın biri gece bir köyden otomobiliyle giderken arabanın önüne bir tavuk atlar ve adam bunu ezer. Hemen durur ve belkide fakir birisinindir yumurtasını satarak geçimini sağlıyordur der ve başlar sahibini aramaya. O yöredeki hiç kimse tavuk benimdir demez. Sonra köyün muhtarına gider . Muhtar tavuğu evirir çevirir bakar ve sonunda bu tavuk bizim köyden değildir der. Adam ' Nereden Anladın ' diye sorunca. Muhtar cevap verir. " Bizim Köyde Yassı Tavuk yoktur " .

arkadaşım benimle ilgili sorunun varsa Lütfen PM at. yada msn yaz. burada yassı insanlarla uğraşmak istemiyorum. daha kaliteli ve aklı başında insanlarla yazışmak çok daha keyif veriyor.. Tamam mı... kal sağlıcakla.

Sen Nie Üstüne Alınıyorsun Ki :)

Ben Ortaya Fİkrimi Söyledim...Ayrıca Sen Kimsin Ki ? Seninle MSN ' DE konuşucam...

Yaran Varki Gocunuyorsun Boş Boş Hikayeler Anlatma....Saaf deil burası...

Sen Nie Üstüne Alınıyorsun Ki :)

Ben Ortaya Fİkrimi Söyledim...Ayrıca Sen Kimsin Ki ? Seninle MSN ' DE konuşucam...

Yaran Varki Gocunuyorsun Boş Boş Hikayeler Anlatma....Saaf deil burası...

Fikrini ortaya söyleyeceksen Benim yazımdan alıntı yapmazsın. Karşındakini saf mı zannediyorsun.

AKP yani akabe mi oluyor.
e o zaman başında oturan adamda şeytan oluyor.
desenize satanistler bunca sene yanlış adama tapmış.
meğer adam bir oy kadar yakınmış. hem bu kömürde dağıtıyor:D

Geri