Başbakan Erdoğan: '2011'de son kez adayım'

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
07112009101015.jpg

Erdoğan, "Ben tükürdüğümü yalamam. 2011'de Allah ömür verirse benim son milletvekilliği adaylığım olacak" dedi.....

Gelecek projeleriyle ilgili de ipuçları veren Erdoğan "Amaç millete hizmet etmekse vakfın başına geçersiniz. Oradan da hizmet edersiniz" dedi.

Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Turizm Ödülleri törenine eşi Emine Erdoğan'la katıldı. Konuşmasında siyasi yaşamı ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. "Biz bu gün varız yarın yokuz" diyen Erdoğan, "Kimler geldi kimler geçti. 2011'de Allah ömür verirse benim son milletvekilliği adaylığım olacak. Ve partimin tüzüğünde de bu böyledir. Gereğini yaparım ve birileri gibi orada da çakılıp kalmam."ifadelerini kullandı. Dünyada bunun çeşitli örneklerinin bulunduğunu da belirten Erdoğan "Ne yazık ki bizde yok. Bakıyorsunuz kıyıda köşede rahat durmuyorlar" dedi.

Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkılmasını istediğini de belirten Erdoğan, "Yapalım bir araştırma, göreceksiniz milletin büyük çoğunluğu beğenmeyecek. Ertuğrul Bey'e (Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay) 'Hiç dokunma öyle kals...

Devami...

Geri