Başbakan Hayranının Pankartına Sansür

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
071120101637365616282_2.jpg

Elazığ'daki deprem konutlarının teslim töreninde bir pankart büyük ilgi çekti.

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan deprem konutlarının teslim törenina katılan Başbakan Erdoğan şunları söyledi: Ne yazık ki bu depremde 42 kardeşimizi kaybettik, 137 vatandaşımız da yaralandı. Ben bu vesileyle bir kez daha hayatını kaybeden kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum; ailelerine bir kez daha başsağlığı temennilerimi iletiyorum. Elbette gidenleri geri getirmek mümkün değil. Ama yıkılanı yeniden yapmak, hem de depreme karşı daha dayanıklı şekilde yapmak, daha sağlıklı konutlar inşa etmek mümkündü, işte biz bunu gerçekleştirdik.

PANKARTA SANSÜR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kovancılar'daki törene katılması üzerine ilçede dinlenme tesisi sahibi bir kişi, tesislerin girişine, "Ülkemin yeni mimarı, İslam aleminin lideri sayın Başbakanım ilçemize hoş geldiniz. Hayranınız Mehmet Gök" yazılı pankart astı.

Görevlilerin görüp uyarısı üzerine pankart üzerindeki "İslam" yazısı ile 'Aleminin' bölümünün 'in' bölümü beyaz bir bezle kapatıldı. Pankart, '"Ülkemin yeni mimarı, alemin lideri sayın Başbakanım ilçemize hoş geldiniz. Hayranınız Mehmet Gök" yazısı kaldı.

Kaynak

Padişahım hoş geldiniz yada islam aleminin yeni peygamberi hoş geldiniz ilçemize yazsa daha iyi olurdu.
işte o zaman çamaşır makinesini kapardı..

islam aleminin lideri mi :laugh:

hiç güleceğim yoktu :laugh:

Bn olsam dünya lideri yazardım islam alemi biraz iddiasız olmuş :=========)

Geri