Başlangıç sayfası değişmiyor

byabdul

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açacak en müsait yer burayı buldum kusura bakmayın Benim internet explorer de başlangıç sayfasını değiştirdiğim yer fersizleşti ve başlangıç sayfası bir türlü değişmiyor bu konuda yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler..:goz:

Orada boş kullan-varsayılanı kullan-geçerli olanı kullan şeçenekleri pasif durumda anlayacağın oradan değiştiremiyorum oraya yerleşmiş bir site kalkmıyor bir türlü ad-aware 2008 denedim oda kaldıramadı cevabın için teşekkürler başka formül varsa alabilirim :)

Hmm olabilir norton 2006 full kullanıyoRUm ama Ne çaRe :D çöZüm yolU bİLen varsa BeKliyoRum :))

Öncelikle mrb aynı sorunu bende yaşamıştım hijack diye küçük bi programla bunu halletmiştim. Sana da tavsiye ederim :) hijack ile tarat explorer ile ilgili olanların yanına işaret koy ve onar. Sorun hallolacaktır. Kolay gelsin...

Ad aware yi kur tarat düzelecektir.. Artı şunu söylemek isterim; internet explorer i değiştirsen çok iyi olur.. firerfox kullanabilirsin mesela.. Avant ı da önerebilirim.. popup engelleyicisi sayesinde bu tip sorunlarla karşılaşmazsın diye umuyorum.. saygılar

Eğer bendeki gibi bi problemse ne Ad-Aware ne Norton nede KIS yakalayabildi. Sadece hijack ile halledebilmiştim.

hijack önceden bende vardı chip cdsinden kurmuştum tam olarak ne işe yaradığını bilmiyordum şimdi bir deneyeyim değerli yorumlarınız için teşekkürler.. Bİrde alışmışız ie diğerlerine geçmek zor geliyor ie7 yeni yeni kapsama oluyoruz diğerlerine oo :)

evet hijack işe yaradı :D ohh bea rahatladım tavsiyerleriniz ve yorumlarınız için hepinize teşekkürlerr...:victory:biggrin:biggrin

Sana demiştim bende sadece onunla halledebilmiştim. İyi geceler:)

çalıştır ı aç oraya regedit yaz, gelen kayıt defteri düzenleyicisinde başlangıç sayfasında yazan adresi arat ve bulduğun yerdeki start pagenin üzerine sağ tıkla değiştir de ve değer verisine başlangıç sayfası yapmak istediğin adresi yaz. Sorunun hallolur.

teKrar teŞekKüRLer ii aqŞaMLar :) BuraKsu o yöntem Bİraz KarIşıka benizyor ama Hijack next next oLay bittİ :)

Ana sayfanızı değiştiremiyor musunuz?

Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin.

yada,

HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel

Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.

yada,

» Başlat / çalıştır
» gpedit.msc
» kullanıcı yapılandırması
» Windows ayarları
» internet Explorer bakımı
» url ler
» önemli url ler
» burada 1. seçenek ana sayfanız olmasını istediğiniz url yi yazıyorsunuz arkadaşlar.

İnternet Explorer açıklarından bilgisayarınıza sızan spyware’ların temizlenmesine yardımcı programlar:

» spaywaredoctor
» adaware se
» trojan remover
» squared personal remover
» hijacktis
» sasser worm mydoom symantech removers
Ayrıca şu sitedeki bilgiler,

Geri