Mayhoş
mayhoş
Malzemeler
3 bardak soğuk süt
1 paket petibör bisküvi
3 adet elma
3 kaşık toz şeker
2 çay kaşığı tarçın
1 paket muzlu puding
1 çay kaşığı nescafe
Yapılışı
2,5 bardak soğuk süt ile pudingi hazırlayın. 3 elmayı soyun ve rendeleyin. Elmalara 3 yemek kaşığı toz şeker ilave ederek 5 dakika pişirin. İçine 2 çay kaşığı tarçın ilave edin. Ilık olarak bekletin. Diğer tarafta, yarım bardak süt ile sıra ile bekletmeden ıslatılan
bisküvileri dikdörtgen şeklindeki borcam tepsiye dizin. Ilık elmalının yarısını bisküvilerin üzerine yayın. Üzerine pudingin yarısını dökün. Bir kat daha sütle ıslatılmış bisküvileri pudingin üzerine dizin. Bisküvilerin üzerine
elmalıyı yayın. En üste pudingi dökün. 1 çay kaşığı toz nescafeyi pudinge serpin. Buzdolabında bekletin.
Afiyet olsun
3 bardak soğuk süt
1 paket petibör bisküvi
3 adet elma
3 kaşık toz şeker
2 çay kaşığı tarçın
1 paket muzlu puding
1 çay kaşığı nescafe
Yapılışı
2,5 bardak soğuk süt ile pudingi hazırlayın. 3 elmayı soyun ve rendeleyin. Elmalara 3 yemek kaşığı toz şeker ilave ederek 5 dakika pişirin. İçine 2 çay kaşığı tarçın ilave edin. Ilık olarak bekletin. Diğer tarafta, yarım bardak süt ile sıra ile bekletmeden ıslatılan
bisküvileri dikdörtgen şeklindeki borcam tepsiye dizin. Ilık elmalının yarısını bisküvilerin üzerine yayın. Üzerine pudingin yarısını dökün. Bir kat daha sütle ıslatılmış bisküvileri pudingin üzerine dizin. Bisküvilerin üzerine
elmalıyı yayın. En üste pudingi dökün. 1 çay kaşığı toz nescafeyi pudinge serpin. Buzdolabında bekletin.

Afiyet olsun