pimphalo
New member
Baba Kız Diyologları
# kız :baba para lazım?
baba: ne kadar istiyorsun? (hiç sorgu sual yok.) kıyamazlar biricik kızlarına
# k: baba ben hamileyim?
b: aldırırız yavrum!...
# k : (cesaretini topladiktan sonra) baba benim bir erkek arkadasim var
b : (sinirlerine hakim olarak) kimmis o ?
k : (sevinir, umutlanir) x sahsi babacim
b : ³ ³(sinirlerine hala hakim olarak) ne is yapiyor bu x ?
k : (daha da umutlanir)y isi ile ugrasiyor
b : (sinir tepede) bende y isi ile ugrasana kiz yok
dipnot : y yerine her türlü meslek getirilebilir
# k: baba beni okula gönder!
b: nerden öğreniyon sen bunları anlamıyom ben!
# k: baba ben lütfen bağırma ben bi genç kızım
b: ha yane hala kızsın? oda güzel peki o zaman neden dün gece eve gelmedin lan çaaaaaaaaaaat..
yürü doktora gidiyoruz..
# baba yorgun argın eve gelmiştir.supergirl o gün çoğu günlerde olduğu gibi okula gitmemiştir ve odasında bilgisayarla uğraşmaktadır.baba gider oturur aradan 10 dk geçer supergirl odadan babasına bağırır;
-babişşşşşşşşşşş suuuuuuuuuuu
babiş kalkıp suyu supergirl hanımın odasına götürür.aradan 10-15 dk geçer.supergirl tekrar çığırır;
-babişşşşşşşşşş meyvee kessene banaaaa
babiş zavallısı kalkıp meyve keser yine supergirl hanımın odasına götürür birde üstüne meyvelerin şekillerini beğenmeyen supergirl den fırça yer.
10-15 dk geçer iyice yüzsüzleşen supergirl bu sefer portakal suyu ister ve iyice süzülmesini ister ki bu işlem baya yorucu ve zahmetlidir.babiş dayanamaz ve bağırır;
-piçin çoçuuuu
ve tabi portakal suyu gelir.sinirlenen supergirl babasını annesine şikayet eder ve babiş o akşam yemekte tek başına bırakılır ceza olarak
# kız:baba ben yaz okuluna...
baba:röaaarrrr ³
kız:babacım sey para da...
baba:röğğğ³
baba:hesabını sorucam sana al bakem
# yılbaşı öncesidir aglaia eve insanları toplamak istemektedir...
a=aglaia
b=baba
a: babacıım
b: efendim canım
a: ya birşey sorcaktım ben sana
b: sor canım
a: ya ben yılbaşı için şey düşünmüştüm
b: sonraki gün kaçta geliyim?
a: (dumur)...
cherry_lee:babaaaaaaa...
babası:efendim?!
c:eeeüü..eeeüüüeee..şey...
b:ne ? ³
c:şey...ben cep telefonumu çaldırmışım..
b:hönk!!...... (dumur olma durumu... söyleyecek birşeyler düşünür..gözüne koltuk çarpar) ³
ee giyiyosun böyle bol pantolonları,onun içine koltuğu soksak,koltuğu çalsalar haberin olmayacak..
c
düşünür koca koltuğu cebinde nasıl taşıyacağını..anlam veremez ³) içinden cins lan benim babam ³
# kız -baba ben hamileyim!
baba -bu sefer kimden?..
# starbreeze:baba yarın saçlarımı boyatçam da para lazım
baba:iyi bakalım bırakırım çıkarken
ertesi gün...
s:baba para bıraktın mı?
b:bıraktım.boyat bakalım gene..
s:yok baba onu aldım da bi de gezi vardı yarın için annem söylemedi mi?
b
eki bakalım ona da bırakalım
ertesi gün...
b:gezi için mi?
s:yok baba matematik hocası çagırdım da annem söylemedi mi?
b:eöööhh ebenin
s:efendim?
b:tamam tamam veririm annene o verir
ertesi gün...
s:baba para lazım
b:homur da homur homur da homur
s:baba ama yaa archon un dogum günü napiyim yani almayım mı hediye?
b:anasını homur hgomur ebenin homu mır mır mır şşt pişss çüş sii..
s:ne dion baba?
b:...
s:baba uyumuosun biliorum
s:baba!!
b:horrr...horrr...
# ³ yaaa miyendis yaaa, bi el at şuna iki dakikanı almaz walla, bak tezim bitti bi özetin çevirisi için bekliyorum sadece ³
³ bayram bayram ne çevirisi yaa, bayram sonrası versem?
³ olmaz, daha yazıcam, mizanpajı, oo uzun iş, iki sayfa altı üstü...
³ kızım senin yeminli çevirgenlik işi ne oldu? aldın mı belgeni?
³ çevirgen? o ne baba
³ çeviri yapana çevirgen denmiyor muydu?
³ !!!!
# k:baba sana bu kelimeyi her telafuz ettiğimde varlıgından ötürü allaha binlerce kere sükrettiğim insansın.hayatta sonuna kadar güvenebileceğim tek erkeksin.20li yaslarda olsam bile biliyorum ki ben senin gözünde dünkü cocuğum hala. her nekadar catıssak atıssakta sonunda sarılıp yine yine babamsın canım babamsın
b:kızım biricik prensesim,sen bir babanın dünyada sahip olabileceği tüm maddiyat ve maneviyatsın.bil ki sacının bir tek teline zarar gelse,gözünden akan tek bir gözyasına sebebiyet veren bir keder olsa dünyam yıkılır,içim parcalanır.baba yüreğidir kıskanırım paylasamam kızarım da kimi zaman ama unutma ki hepsi sevgidendir sana duyduğum tarifsiz sevgidendir ³ ³
# s: simurg
b: baba
d: doktor
baba kalp krizi geçirmiş ve 20 gün yoğun bakımda kalmıştır. akabinde stend takılacaktır, ameliyata hazırlık yapılmaktadır. refakatçi olan kızı simurg babasının yanında ona destek vermeye çalışmaktadır. odaya doktor girer. gençten ³ olan doktor, baba, simurg arasında geçen diyalog aşağıdaki gibidir.
b: doktor bey sağolun, sayenizde hayata geri döndüm. ³
d: rica ederim x amca, görevim. bu hanım kızımız kim?
b: küçük kızım doktor bey. bugün nöbet değiştirdiler. sağolsun iş yerinden izin almış gelmiş. ameliyat süresinde bana o bakacak
d: ne güzel. aile saadeti
b: doktor bey oğlum, siz evli misiniz?
d: evet x amca, geçen sene evlendim.
b: tühh, benim kız bekardı.
s: ³ ben kantine su almaya gidiyorum, birazdan gelirim ³
aslında bu diyalog pek baba kız diyaloglarına girmez... lakin devamında
baba iyileşmiştir, evdedir.
s: baba ya, ne dedin öyle, elin doktoruna rezil ettin beni
b: ne dedim ki?
s: doktora benim kız bekar dedin. ne o öyle yamamaya çalışır gibi, evlilik delisiymişim gibi.
b: hadi ya öyle mi dedim. hiç hatırlamıyorum.
s: evet öyle dedin.
b: tüh, keşke bekar çıksaymış, has adamdı.
s: baba ya, baba ya, bir şey demiyorum.
# ailenin yanında kalınan bir haftalık kısa tatilin sonunda tekrar istanbula donülecektir. anne ile yasanan duygusal kucaklasmalar, opusmeler, annenın gozunde akan gozyasları en son babanın kızı otobus terminalinde bırakırken vedalasmasına kadar devam eder. baba ile ayrılıs ise soyledir;
baba
aran var mı
kız:var/yok³
baba:iyi hadi "akıllı ol"
kız
eki, merak etme..³³
# +:baba ben aktris oldum.buda ilk filmim...
-:hımmm...nası bi film bu kızım?
+
lay benim üzerimde geciyor baba!geniş bi film...
-:izleyelim bi...
# kapıya ped istemek için gelen komşu kızına ped bulmak için üst kata çıkan kızın, eli boş dönmesi ve bu çıkış inişi babanın görmesi üzerine yaşanan diyalog:
üst kata çıkarken:
baba : ne istiyormuş?
kız : ...
üst kattan inerken:
kapıyı kapatıp oturma odasına geçerken:
kız : ped istiyormuş baba ben bulamadım sizde var mı.? hayır varsa uzatmadan verin malum akıyorrr...
kız annesine ped sipariş etmiştir ama anne dışarı çıkmadığı için babaya söylemiştir baba da almışken bir kerede alayım utanmışken bir kerede utanayım mantığıyla 5-6 paket ped almıştır..
anne : kızım ben çıkamadım babana söyledim o almış pedin yatağın üzerinde
kız : anne bu ne ya ben bunlardan mı dedim aman yaaa sinir ediyorsunuz beni.. kim aldı sen mi babam mı?
anne : baban aldı
kız koşarak babasına gider baba hiçbir şeyden habersiz tv izlemektedir.. kız, bütün gücüyle 5-6 paketi babasının kafasına fırlatırken... :
"al bunları sen kullan.. " der.
# baba ile kız arasında geçen bizi hiç ama hiç enterese etmeyen diyaloglar bütünüdür.
genelde aklı kıt bir kızımız olur, bir de kızını kırmak istemeyen, dünyalar tatlısı bir üstün varlık, üstün ırk..
işte çoğu zaman bu diyaloglarda aklı kıt kesim saçmalar, üstün ırk ise baba edaıyla, işe el atar..
ama bizim niye umrumuzda olsun ki, okuyalım, milletin özelini.
# kız :baba para lazım?
baba: ne kadar istiyorsun? (hiç sorgu sual yok.) kıyamazlar biricik kızlarına
# k: baba ben hamileyim?
b: aldırırız yavrum!...
# k : (cesaretini topladiktan sonra) baba benim bir erkek arkadasim var
b : (sinirlerine hakim olarak) kimmis o ?
k : (sevinir, umutlanir) x sahsi babacim
b : ³ ³(sinirlerine hala hakim olarak) ne is yapiyor bu x ?
k : (daha da umutlanir)y isi ile ugrasiyor
b : (sinir tepede) bende y isi ile ugrasana kiz yok
dipnot : y yerine her türlü meslek getirilebilir
# k: baba beni okula gönder!
b: nerden öğreniyon sen bunları anlamıyom ben!
# k: baba ben lütfen bağırma ben bi genç kızım
b: ha yane hala kızsın? oda güzel peki o zaman neden dün gece eve gelmedin lan çaaaaaaaaaaat..
yürü doktora gidiyoruz..
# baba yorgun argın eve gelmiştir.supergirl o gün çoğu günlerde olduğu gibi okula gitmemiştir ve odasında bilgisayarla uğraşmaktadır.baba gider oturur aradan 10 dk geçer supergirl odadan babasına bağırır;
-babişşşşşşşşşşş suuuuuuuuuuu
babiş kalkıp suyu supergirl hanımın odasına götürür.aradan 10-15 dk geçer.supergirl tekrar çığırır;
-babişşşşşşşşşş meyvee kessene banaaaa
babiş zavallısı kalkıp meyve keser yine supergirl hanımın odasına götürür birde üstüne meyvelerin şekillerini beğenmeyen supergirl den fırça yer.
10-15 dk geçer iyice yüzsüzleşen supergirl bu sefer portakal suyu ister ve iyice süzülmesini ister ki bu işlem baya yorucu ve zahmetlidir.babiş dayanamaz ve bağırır;
-piçin çoçuuuu
ve tabi portakal suyu gelir.sinirlenen supergirl babasını annesine şikayet eder ve babiş o akşam yemekte tek başına bırakılır ceza olarak
# kız:baba ben yaz okuluna...
baba:röaaarrrr ³
kız:babacım sey para da...
baba:röğğğ³
baba:hesabını sorucam sana al bakem
# yılbaşı öncesidir aglaia eve insanları toplamak istemektedir...
a=aglaia
b=baba
a: babacıım
b: efendim canım
a: ya birşey sorcaktım ben sana
b: sor canım
a: ya ben yılbaşı için şey düşünmüştüm
b: sonraki gün kaçta geliyim?
a: (dumur)...
cherry_lee:babaaaaaaa...
babası:efendim?!
c:eeeüü..eeeüüüeee..şey...
b:ne ? ³
c:şey...ben cep telefonumu çaldırmışım..
b:hönk!!...... (dumur olma durumu... söyleyecek birşeyler düşünür..gözüne koltuk çarpar) ³
ee giyiyosun böyle bol pantolonları,onun içine koltuğu soksak,koltuğu çalsalar haberin olmayacak..
c
# kız -baba ben hamileyim!
baba -bu sefer kimden?..
# starbreeze:baba yarın saçlarımı boyatçam da para lazım
baba:iyi bakalım bırakırım çıkarken
ertesi gün...
b:bıraktım.boyat bakalım gene..
s:yok baba onu aldım da bi de gezi vardı yarın için annem söylemedi mi?
b
ertesi gün...
b:gezi için mi?
s:yok baba matematik hocası çagırdım da annem söylemedi mi?
b:eöööhh ebenin
s:efendim?
b:tamam tamam veririm annene o verir
ertesi gün...
s:baba para lazım
b:homur da homur homur da homur
s:baba ama yaa archon un dogum günü napiyim yani almayım mı hediye?
b:anasını homur hgomur ebenin homu mır mır mır şşt pişss çüş sii..
s:ne dion baba?
s:baba uyumuosun biliorum
s:baba!!
b:horrr...horrr...
# ³ yaaa miyendis yaaa, bi el at şuna iki dakikanı almaz walla, bak tezim bitti bi özetin çevirisi için bekliyorum sadece ³
³ bayram bayram ne çevirisi yaa, bayram sonrası versem?
³ olmaz, daha yazıcam, mizanpajı, oo uzun iş, iki sayfa altı üstü...
³ kızım senin yeminli çevirgenlik işi ne oldu? aldın mı belgeni?
³ çevirgen? o ne baba
³ çeviri yapana çevirgen denmiyor muydu?
³ !!!!
# k:baba sana bu kelimeyi her telafuz ettiğimde varlıgından ötürü allaha binlerce kere sükrettiğim insansın.hayatta sonuna kadar güvenebileceğim tek erkeksin.20li yaslarda olsam bile biliyorum ki ben senin gözünde dünkü cocuğum hala. her nekadar catıssak atıssakta sonunda sarılıp yine yine babamsın canım babamsın
b:kızım biricik prensesim,sen bir babanın dünyada sahip olabileceği tüm maddiyat ve maneviyatsın.bil ki sacının bir tek teline zarar gelse,gözünden akan tek bir gözyasına sebebiyet veren bir keder olsa dünyam yıkılır,içim parcalanır.baba yüreğidir kıskanırım paylasamam kızarım da kimi zaman ama unutma ki hepsi sevgidendir sana duyduğum tarifsiz sevgidendir ³ ³
# s: simurg
b: baba
d: doktor
baba kalp krizi geçirmiş ve 20 gün yoğun bakımda kalmıştır. akabinde stend takılacaktır, ameliyata hazırlık yapılmaktadır. refakatçi olan kızı simurg babasının yanında ona destek vermeye çalışmaktadır. odaya doktor girer. gençten ³ olan doktor, baba, simurg arasında geçen diyalog aşağıdaki gibidir.
b: doktor bey sağolun, sayenizde hayata geri döndüm. ³
d: rica ederim x amca, görevim. bu hanım kızımız kim?
b: küçük kızım doktor bey. bugün nöbet değiştirdiler. sağolsun iş yerinden izin almış gelmiş. ameliyat süresinde bana o bakacak
d: ne güzel. aile saadeti
b: doktor bey oğlum, siz evli misiniz?
d: evet x amca, geçen sene evlendim.
b: tühh, benim kız bekardı.
s: ³ ben kantine su almaya gidiyorum, birazdan gelirim ³
aslında bu diyalog pek baba kız diyaloglarına girmez... lakin devamında
baba iyileşmiştir, evdedir.
s: baba ya, ne dedin öyle, elin doktoruna rezil ettin beni
b: ne dedim ki?
s: doktora benim kız bekar dedin. ne o öyle yamamaya çalışır gibi, evlilik delisiymişim gibi.
b: hadi ya öyle mi dedim. hiç hatırlamıyorum.
s: evet öyle dedin.
b: tüh, keşke bekar çıksaymış, has adamdı.
s: baba ya, baba ya, bir şey demiyorum.
# ailenin yanında kalınan bir haftalık kısa tatilin sonunda tekrar istanbula donülecektir. anne ile yasanan duygusal kucaklasmalar, opusmeler, annenın gozunde akan gozyasları en son babanın kızı otobus terminalinde bırakırken vedalasmasına kadar devam eder. baba ile ayrılıs ise soyledir;
baba
kız:var/yok³
baba:iyi hadi "akıllı ol"
kız
# +:baba ben aktris oldum.buda ilk filmim...
-:hımmm...nası bi film bu kızım?
+
-:izleyelim bi...
# kapıya ped istemek için gelen komşu kızına ped bulmak için üst kata çıkan kızın, eli boş dönmesi ve bu çıkış inişi babanın görmesi üzerine yaşanan diyalog:
üst kata çıkarken:
üst kattan inerken:
kapıyı kapatıp oturma odasına geçerken:
kız : ped istiyormuş baba ben bulamadım sizde var mı.? hayır varsa uzatmadan verin malum akıyorrr...
kız annesine ped sipariş etmiştir ama anne dışarı çıkmadığı için babaya söylemiştir baba da almışken bir kerede alayım utanmışken bir kerede utanayım mantığıyla 5-6 paket ped almıştır..
anne : kızım ben çıkamadım babana söyledim o almış pedin yatağın üzerinde
kız : anne bu ne ya ben bunlardan mı dedim aman yaaa sinir ediyorsunuz beni.. kim aldı sen mi babam mı?
anne : baban aldı
kız koşarak babasına gider baba hiçbir şeyden habersiz tv izlemektedir.. kız, bütün gücüyle 5-6 paketi babasının kafasına fırlatırken... :
"al bunları sen kullan.. " der.
# baba ile kız arasında geçen bizi hiç ama hiç enterese etmeyen diyaloglar bütünüdür.
genelde aklı kıt bir kızımız olur, bir de kızını kırmak istemeyen, dünyalar tatlısı bir üstün varlık, üstün ırk..
işte çoğu zaman bu diyaloglarda aklı kıt kesim saçmalar, üstün ırk ise baba edaıyla, işe el atar..
ama bizim niye umrumuzda olsun ki, okuyalım, milletin özelini.