Babam sağolsun!

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
c64262.jpg

14 yaşındaki oğlunu arabaya koyup, bekaretini kaybetmesine yardımcı olmak için sokak sokak fahişe aradı. Buldu ama başı belaya girdi

Oğluyla çapkınlığa çıkan adam, yol kenarında bekleyen fahişeyle pazarlık halindeyken yakalandı. Fuhşun suç olduğu İngiltere’nin Nottingham kentinde 14 yaşındaki oğlu için pazarlık yapan baba polis tarafından tutuklandı. Tutuklanma sırasında 42 yaşındaki adamın polise, "Bakir olan oğlumun erkek olma zamanı gelmişti. Benim ve herkes gibi oğlumun da ilk kez bir profesyonelle yatmasını istedim" diye konuştu. Küçük yaştaki oğluna fahişe arayan baba gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan babanın 10 ay hapis cezasıyla yargılanacağı açıklandı. Babayla birlikte gözaltına alınan Sarah isimli fahişe ise, "Yanındaki oğlu için pazarlığa giriştik. Bana ne kadara oral seks yapabileceğimi sordu. Kendisine 20 oğluna 5 sterline yapacağımı söyledim" dedi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Polonya asıllı baba, yaptığının suç olmadığını iddia etti.

Kaynak :http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=64262&haberadi=Babam_sagolsun_.html
NE BABALAR VAR:hhmanD:hhmanD

çocukta 14 yaşında hepten bari 18ini tamamlasın da öyle götür

Ne BabaLar war be :hhmanD

Geri