Baca Temizlerken Kadınlar Hamamına Düştü: 3 Kişi Yaralandı

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
Kayserinin Tarihi Hunat Hamamında Baca Temizliği Yapan Bir Kişinin, Hamamda Bulunan Kadınların Üzerine Düşmesi Sonucu 2si Kadın 3 Kişi Yaralandı. Hamama Düşen Kişinin Durumunun Ağır Olduğu Öğrenildi.
Kayseri'nin Tarihi Hunat Hamamı'nda Baca Temizliği Yapan Bir Kişinin, Hamamda Bulunan Kadınların Üzerine Düşmesi Sonucu 2'si Kadın 3 Kişi Yaralandı. Hamama Düşen Kişinin Durumunun Ağır Olduğu Öğrenildi. Kayseri'nin tarihi Hunat Hamamı'nda baca temizliği yapan bir kişinin, hamamda bulunan kadınların üzerine düşmesi sonucu 2'si kadın 3 kişi yaralandı. Hamama düşen kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Hunat Mahallesi Hunat Hamamı'nda meydana gelen olayda, baca temizliği sırasında hamamın içine düşen şahısla birlikte 3 kişi yaralandı. Baca temizleme görevlisi Musa Arslan, yanındaki işçisi Mustafa Mazıcı ile Hunat Hamamı kadınlar kısmının tepesine çıktı. Arslan, merdivenle çıktığı bacayı temizlemek isterken bir anda dengesini kaybetti. Bacaların alt tarafında bulunan cam bölmeden kadınlar hamamına düşen Arslan, içeride bulunan Meryem ve kızı Fatma Erdem'in yaralanmasına neden oldu. Olay yerine çağrılan ambulans ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Arslan'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Anne Meryem ve kızı Fatma Erdem ise kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bir görgü tanığı olayın şahısların baca temizliği için çıktıkları sırada meydana geldiğini ve olayın şokunu yaşadıklarını anlattı.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Ekli dosyalar

• düşmek.jpg
    düşmek.jpg
    20.1 KB · Görüntüleme: 2,257
kadınlar o anın şokuyla bu olayın bir kaza olduğunu düşünemeyip, adama bir iki fiske çekmiş olabilirler :)

kesin röntgen filmi çekiyordu....

Kadınlar Hamamına bacadan erkek düştü

Hamama bacadan erkek düştü

Kayseri'de hamamın bacasını temizlerken kadınlar bölümüne düşen kişi ağır yaralandı.
Baca temizleyicisi Musa Aslan, Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki tarihi Hunat-ı Hatun Külliyesi içindeki Hunat Hamamının bacasını temizlemek için çatıya çıktı. Bu sırada kurduğu merdivenin üzerinde dengesini kaybeden Aslan, 7 metre yükseklikteki bacanın içinden hamamın kadınlar bölümüne düştü.

Işıklandırma camlarını kırarak yere düşen Aslan ağır yaralandı. Bu sırada hamamda bulunan Fatma E. (42) ile kızı Merve E. de (16) kırılan camdan dolayı yaralandı. Musa Aslan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Fatma E. ile Merve E. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
AA

Güleyim mi :biggrin: Ağlayayım mı :( bilemedim

Güleyim mi :biggrin: Ağlayayım mı :( bilemedim

Özür dilerım ahmetçim :biggrin:ağlama kıyamam sana espirik yaptık ben sana bakalım ne yapıcan dıye :biggrin:

Bugun biraz yogunumda gözümden kaçmıs :tongue_smilie:

O kadın konuştu!

Kayseri'de tarihi Hunat Hamamı'nda yıkanırken başına erkek düşen kadın konuştu

Tarihi Hunat Hamamı'nda yıkanırken, üzerine baca temizliği yaptığı söylenen Musa Aslan'ın düşmesi sonucu yaralanan Fatma E., "Hamamdan da nefret ettim, erkeklerden de" dedi.

Kayseri'de kızı M. E. (16) ile birlikte Tarihi Hunat Hamamı'nda yıkanırken, üzerine baca temizliği yaptığı söylenen Musa Aslan'ın düşmesi sonucu yaralanan Fatma E. (42), hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu.

Önce Melikgazi Polis Merkezi'ne giderek Aslan'dan şikâyetçi olan Fatma E., evine gitti. Kendisiyle görüşmeye gelen gazetecileri, "Başımıza gelenleri duyan gülmekten kırılıyor. Ben de ağlanacak halimize gülüyorum. Erkekleri zaten çok sevmezdim, şimdi bu olaydan sonra nefret eder oldum" diyerek karşıladı. Yaşadıklarını anlatan Fatma E., "Bir anda büyük bir patlama sesi, ardından da üzerime cam parçalarıyla birlikte bir adam düştü. 'Hamamda erkek var' diye bağırmaya başladım. İçeride bizden başka 7-8 kişi daha vardı. Onlar da 'sapık var' diye bağrışarak kaçıştılar. Ama ben kıpırdayamıyordum. Tam bir kâbus yaşadım. Herkesin üzerine yağmur yağar, benim başıma erkek düştü. Ben o adamın baca temizlikçisi olduğunu da düşünmüyorum. Baca pardesü ve normal kıyafetle temizlenmez. Adam düştükten sonra yanımıza firmanın elemanı geldi, onun üzerinde iş elbisesi vardı" dedi. Kadınların üzerine düştükten sonra beton zemine çakılarak ağır yaralanan Musa Aslan da hayati tehlikeyi atlattı.

Kaynak

Kesin zoom yaparken gitti yazık adama

kadınlar hamamını neden merak ederler hiç bilmiyorum bi kere görseler kadınlardan tiksinirler haberleri yok ordaki herkesi manken sanıyorlar ama asıl faciayı bilmiyorlar:D ben bile görmeye katlanamıyorum ordaki kadınları

Geri