Backtrack 3 yeni surumun kullanimi hakkinda bilgi

delimanyak

New member
Reaction score
0
Backtrack 3 yeni surumunu indirdim ama hic bir sekilde resimli yada resimsiz anlatimini bulamadim. daha eski surumunun yani backtrack 2 nin anlatimi var ama o ayni degil
acilen bana backtrack 3 un anlatimi lazim yardimci olursaniz sevinirim...

backtrack'ın 3 sürümü sanırım beta olarak çıktı.. ben ondan henüz tam bir verim alınacağını sanmıyorum, ben hali hazırda 2'yi kullanmanı öneririm..

eğer sorun wireless kartının driverlarını desteklememesi ise driverlar indirilip kurulabilir..

ayrıca wifiway işletim sistemini de önerebilirim, wireless crackingde ben onu kullanırım..

ya üstat birşey sorcam yakınımda bir wep şifrelemeli var sinyal ancak bir türlü paket toplamada başarılı olamıyorum dah aönce bu sinyali kırmıştım acep ne önlem aldıda birde dwl-g520 dlink kullanıyorum wpa sinyalleri komutlada hattan düşüremiyorum bir yardımcı olsan.?

ya üstat birşey sorcam yakınımda bir wep şifrelemeli var sinyal ancak bir türlü paket toplamada başarılı olamıyorum dah aönce bu sinyali kırmıştım acep ne önlem aldıda birde dwl-g520 dlink kullanıyorum wpa sinyalleri komutlada hattan düşüremiyorum bir yardımcı olsan.?

wireless kullanmayı bırakmıştır, kablolu olarak kullanıyordur, doğal olarak sen de paket toplayamıyorsundur..

başka bir önlem olamaz çünkü..

backtrack

backtrack çalıştırmak için bilgisayarda linuxun herhangi bir sürümünün kurulu olması şartmı? xp kuruluyken cd yi taksak açılmazmı?birde ben pardusu indirdim ama kaç tane cd ye yazdırdıysam cd de sorun veriyor ve kurulumu kapatıyor.ne yapmalıyım?

backtrack, bir boot cd ile kullanılıyor, yükleyip cd'ye çekiyorsunuz, ardından bu cd ile makinayı boot ediyorsunuz ve çalışıyor, başka herhangi bir işletim sistemine ihtiyaç yok..

backtrack 3 indirdim ancak hiç bir şekilde ne nete bağlanabiliyorum nede şifre kırma gibi şeyler bu melet nasıl kullnılıyor bilen var mı boot la çalıştırdım ancakşunu yapacağım KDE menüsünden Wireless Tools > Cracking > Air Crack > Airmon ‘ cracking den sonraki air crack menüsü yok yadım lütfen

http://www.mailce.com/kablosuz-mode...ga-sifresiz-nasil-baglanirim-kablosuz-si.html
bu adreste güzel bi şekilde anlatılmış

backtrack'ın 3 sürümü sanırım beta olarak çıktı.. ben ondan henüz tam bir verim alınacağını sanmıyorum, ben hali hazırda 2'yi kullanmanı öneririm..

eğer sorun wireless kartının driverlarını desteklememesi ise driverlar indirilip kurulabilir..

ayrıca wifiway işletim sistemini de önerebilirim, wireless crackingde ben onu kullanırım..

bende backtarck 2 var ama kullanımıyla ilgili hiç birşey bulamıyorum,yardımcı olursan sevinirim

Backtrack 3 yeni surumunu indirdim ama hic bir sekilde resimli yada resimsiz anlatimini bulamadim. daha eski surumunun yani backtrack 2 nin anlatimi var ama o ayni degil
acilen bana backtrack 3 un anlatimi lazim yardimci olursaniz sevinirim...

bilmemweeeeeee

s.a
msn vere bilirimisin TURK_HARD sevdam_entegre_58@hot
ekle

Geri