bakın bakın da ibret alın..nefretinizi tartın

vay şeref*izler bu kadar yeter artık küfür etmemek elde deil Şu flash flash 8 türk askeri elimizde dio doğru mu la

dooru birader..dooğru..ne yazıkki..abicim yokmu musait olupta şu siteyi patlatacak ada..iş yerindeyim bi halt edemiyom..elim kolum bağlı takip yapıyom sadece..allajım sen askerlerimizi koru

buda ikinci haber

bu nedir ya boyle adamlar resmen kurt olmayanlara savas acmis siteyi kontrol altina almislar yazilan yorumlari okumadan koymuyorlar o yuzden siteye yorum yapamiyoruz olen mehmetciklere guluyorlar ama okadar beyinsizlerki emir altinda sehit olan mehmetciklerin yarisindan fazlasinin kurt oldugunu goremiyorlar bu olay kurt turk meselesi degil bunu sakin unutmayin ve amaclari bizi mesgul etmek ic savas baslatmak olayi kurt turk meselesi haline getirmeye gucumuzu zayiflatmaya calisan,yillar once turkiyeyi almaya calisan ama emellerine ulasamayip ERTELIYEN avrupanin bir oyunu sozulerim PKK yi asker olarak goren kurtlere OYUNA gelmeyin akilli olun eger sizinde amaciniz macera ise bu maceranizi sonsuza kadar gomecek 40 milyon turk gencide hazir tetikte turkiyeyi genisletmek icin bizim elimize bir neden vermeyin suanda huzurla yasadiginiz kuzey iraq ve fazlsi gerekirse turkiye haritasinda yerini alir.arkadaslar bu yazilanlari ciddiye alin bence pkk yardim eden ulkeler: fransa belcika usa danimarka austurya bu ulkeler pkk ya silah ve para yardimi yapiyor mesut barzani ve celal talabani ise lojistik yardim yapiyor barzani ve taabani nin turkiyede ve faliyette olan 44 sirketi var cogunlugu mersinde.bu konuyu genisleteim bunu okuyan arkadas sende bir yorum yap

bunların topunun .......... siz kimsiniz lan size bişey yapamayalım bir avuç dolusu it siniz başka bişey değil. gün gelecek bu laflarınızı yiyeceksiniz

üye olup yorum yazdım ama şerefsizler onaylamadan yayınlamıyor galiba... şerefsizler..

Geri