Bak Bak Sen

yehovan

Banned
Reaction score
0
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Ben şimdi neden endişe ediyorum biliyor musunuz? Şimdi bu bağımsızlar parlamentoya girecek... Eğer bir de MHP girerse, bu parlamentoda nelerin olabileceğini düşünüyorum. Bunların kavgalarıyla, birbirleriyle vuruşmalarıyla mı uğraşacağız, Türkiye'ye hizmetle mi uğraşacağız'' dedi.

Ya böyle bir şey olabilirmi. Adam Türk Milliyetçilerini değilde Kürt Milliyetçilerini mecliste istiyor.

Onlar meclise girerse MHP DE girerse Kavga çıkarmış....

Tabi çıkacak. MHP li milletvekilleri senin gibi onlarla omuz omuza verip onların gerçekleşemiyecek rüyaları kürdistan için mi çalışacak.
Erdoğanın DTP lilerle koalisyon yapabilirimden sonra bu açıklamada herşeyi anlatıyor. Bölücüleri meclise alacak. istediklerini verecek. Hiç kimse ses çıkaramıyacak.

Zana bu bağımsız DTP lileri destekliyor. Daha dün Ocalan liderimiz demedimi. Erdoğan bu adamların meclisteki var olabileceğinden endişe etmiyor. Milliyetçi Hareketin Mecliste olmasından endişe ediyor....

Vay Başbakanım vayyyyy......

23 Temmuz sabahı Hesap Sabahı....

Erdoğan ve onun kurmayları
Bölücüler
Ve Türkün karşısında herkese

Tek Bir Cevap Yeter !

O Da MHP !

Pöh kendi partisinden cumhurbaşkanını adayını dövecek kadar alçalan adamların vekil olarak seçileceği bir meclis kafası ancak kavga etmeye basan ekonomiden zerre kadar anlamayıp ithal bakan atayan zavallı mhp kim korkar senden be..

Dtp'yi meclise isteyen tayyip....
Destek Veren Zana... Dünki konuşmalarını duymuşsunuzdur umarım.
Şerefsiz adi insan zana artık türkiyenin eyaletlere bölünmesi ve kürdistan eyaletinin kurulmasından bahsetti. Bu kadının dtp nın desteklediği adamlar meclise girecek...
Tayyip bunları kanatları altına alacak....
Tayyip bu ithlerle beraber toptan bölecek ülkeyi
Bu yüzden istemiyor MHP yi

Tayyep Hadi Hadi Hadi Başka Kapıya.....
Milliyetçi Hareket Senın bu kurnazca alçakca oyunlarına gelmez.... Ayağını denk al
23 Temmuz Yüce Divan için hazırlıklarını yap !

BU ülke Bahrında beslediği vatan hainlerini silip atmaya gücü yeter....
Kenelere Ölüm
:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Geri