yehovan
Banned
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Ben şimdi neden endişe ediyorum biliyor musunuz? Şimdi bu bağımsızlar parlamentoya girecek... Eğer bir de MHP girerse, bu parlamentoda nelerin olabileceğini düşünüyorum. Bunların kavgalarıyla, birbirleriyle vuruşmalarıyla mı uğraşacağız, Türkiye'ye hizmetle mi uğraşacağız'' dedi.
Ya böyle bir şey olabilirmi. Adam Türk Milliyetçilerini değilde Kürt Milliyetçilerini mecliste istiyor.
Onlar meclise girerse MHP DE girerse Kavga çıkarmış....
Tabi çıkacak. MHP li milletvekilleri senin gibi onlarla omuz omuza verip onların gerçekleşemiyecek rüyaları kürdistan için mi çalışacak.
Erdoğanın DTP lilerle koalisyon yapabilirimden sonra bu açıklamada herşeyi anlatıyor. Bölücüleri meclise alacak. istediklerini verecek. Hiç kimse ses çıkaramıyacak.
Zana bu bağımsız DTP lileri destekliyor. Daha dün Ocalan liderimiz demedimi. Erdoğan bu adamların meclisteki var olabileceğinden endişe etmiyor. Milliyetçi Hareketin Mecliste olmasından endişe ediyor....
Vay Başbakanım vayyyyy......
23 Temmuz sabahı Hesap Sabahı....
Erdoğan ve onun kurmayları
Bölücüler
Ve Türkün karşısında herkese
Tek Bir Cevap Yeter !
O Da MHP !
Ya böyle bir şey olabilirmi. Adam Türk Milliyetçilerini değilde Kürt Milliyetçilerini mecliste istiyor.
Onlar meclise girerse MHP DE girerse Kavga çıkarmış....
Tabi çıkacak. MHP li milletvekilleri senin gibi onlarla omuz omuza verip onların gerçekleşemiyecek rüyaları kürdistan için mi çalışacak.
Erdoğanın DTP lilerle koalisyon yapabilirimden sonra bu açıklamada herşeyi anlatıyor. Bölücüleri meclise alacak. istediklerini verecek. Hiç kimse ses çıkaramıyacak.
Zana bu bağımsız DTP lileri destekliyor. Daha dün Ocalan liderimiz demedimi. Erdoğan bu adamların meclisteki var olabileceğinden endişe etmiyor. Milliyetçi Hareketin Mecliste olmasından endişe ediyor....
Vay Başbakanım vayyyyy......
23 Temmuz sabahı Hesap Sabahı....
Erdoğan ve onun kurmayları
Bölücüler
Ve Türkün karşısında herkese
Tek Bir Cevap Yeter !
O Da MHP !