Bakar msınız Lütfen!!

korkusuz10

New member
Reaction score
0
Arkdaşlar ben nero ile film cd si yapacağım film dosyasını atıyorum ve sol tarafta cd yazma hızı var resimde gördüğünüz gibi sizce hangisini her zaman seçmeliyim

vebpzd.jpg

Bence CD kaliteli olması icin düşükde yaz.Mesela bazı vcd ler dvd ler okumuyor.Okusada kare kare görüntüler geliyo film cdlerinden.O yüzden zamanın varsa düşükde yaz.Hızlı yazmak istiyosan 48x yaz.Genelde herkes onu kullanır.

düşük olanı seçmen her zaman garanti olacaktır ama ben 48le de yazdırıp herhangi bir sıkıntı çıkmadığını da bilirim ...

düşük olanı seçmen her zaman garanti olacaktır ama ben 48le de yazdırıp herhangi bir sıkıntı çıkmadığını da bilirim ...

2 2.5 ay onceye kadar 48 ve 52 altına dusmedim hızda parker ama elime geçen bir diziyi kopyalarken (40 kopya yaptım) son 20 25 kopyanın kaydığını farkettım :) sonra dedim yavaş olsun.. ama temiz olsun :)

16 24 x yooksa cd de hatalar olusuyor

yavas yazarsan film ii olur ama hızı arttırdıkca sesler falan bozulmaya kaymaya baslar filmlerde biraz katlanılabilinir ama oyun veya program yazacaksan yavas yaz

acelen yoksa en yawası sec :D en iisi neden diceksin daha sorunsuz bı cd'n olur... hızlı yzılan dısklerde dısk kalıtesız ise sorunlar yasayabılıyosun...

Geri