Merhaba arkadaşlar.Size oynadığım ve dünya çapında binlerce kişinin oynadığı bir oyun hakkına bilgi
vermek istiyorum.Hepimiz pokemonu biliriz.Peki ya sanal alemde bunu oynayabileceğimizi söylesem ?
Evet Sanal alemin en iyi pokemon oyunu PokemonCraft ı oynamaya ne dersiniz.
Browser oyunları arasında seçkin ir yere ve öneme sahip olan PokemonCraft sizlere geniş imkanlar sunan
bir MMORPG tabanlı pokemon oyunudur.Kendi türleri arasında en iyi olmakla beraber giderek yayılan bir hayran
ve oynayıcı kitlesine sahiptir.Onbinlerce insan yanılıyor olamaz!
Şimdi sizlere oyun hakkına açıklamalı ve resimli anlatım yapacağım.
Oyunun giriş sayfasında oyun hakkında kısaca bilgi alabilirsiniz.
Oyun sayfasında ise avatarınızı hareket ettirerek haritalarda gezinebilir pokemon eğiticisi
maceranıza atılabilirsiniz.Oyuncularla chat ekranıyla konuşabilirsiniz.
Profilinize girerek kendi bilgilerinize en ince ayrıntılarına kadar bakabilirsiniz.
Kaç pokemonunuz olduğu ne kadar paranız olduğu oyun sıralamanız vs.
Pokemon takımınızda ayarlamalar yapmak isterseniz Pokemon takımınız bölümüne girerek değiştirmelerinizi
gerçekleştirebilirsiniz.
Eğer pokemonlar hakkına fazla bilgim yok diyorsanız size yardım edebilicek pokedex bölümüne giderek istediğiniz
pokemon hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
Diğer oyuncularla temas kurabilmek için mesaj kutusuna gidebilirsiniz.Burada giden ve gelen mesajlarınız saklanır
Oyunda hangi bölümlerin olduğunu merak ediyorsanız faydalı araçlardan mevcut haritalara bakabilrsiniz.
Oyunda şu an kimler var kaç kişi var diye merak ediyorsanız Aktif kullanıcılara bakabilirsiniz.
Oyunun en iyilerini mi merak ediyorsunuz.En iyilere gidin
Oyun hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız Forumumuz mevcuttur oraya gidiniz.
Oyunun videoları aşağıdaki linklerdedir.
YouTube - PokemonCraft Tutorial
YouTube - PokemonCraft Live Tutorial
http://www.youtube.com/watch?v=safKHGgiudo
YouTube - Kanal von PokemonCraft
Benim önerim oyuna hemen kayıt olup başlamanız doğrultusunda Hadi iyi eğlenceler !....
Online Pokemon Oyunu PokemonCraft Resmi Forumu - Anasayfa
Pokemon Game - Pokemon Online | PokemonCraft
Pokedex
PokemonCraft | Facebook
Online MMORPG Pokemon Game PokemonCraft Official Forum - Index
----POKEMONCRAFT----
vermek istiyorum.Hepimiz pokemonu biliriz.Peki ya sanal alemde bunu oynayabileceğimizi söylesem ?
Evet Sanal alemin en iyi pokemon oyunu PokemonCraft ı oynamaya ne dersiniz.
Browser oyunları arasında seçkin ir yere ve öneme sahip olan PokemonCraft sizlere geniş imkanlar sunan
bir MMORPG tabanlı pokemon oyunudur.Kendi türleri arasında en iyi olmakla beraber giderek yayılan bir hayran
ve oynayıcı kitlesine sahiptir.Onbinlerce insan yanılıyor olamaz!
Şimdi sizlere oyun hakkına açıklamalı ve resimli anlatım yapacağım.
Oyunun giriş sayfasında oyun hakkında kısaca bilgi alabilirsiniz.

Oyun sayfasında ise avatarınızı hareket ettirerek haritalarda gezinebilir pokemon eğiticisi
maceranıza atılabilirsiniz.Oyuncularla chat ekranıyla konuşabilirsiniz.

Profilinize girerek kendi bilgilerinize en ince ayrıntılarına kadar bakabilirsiniz.
Kaç pokemonunuz olduğu ne kadar paranız olduğu oyun sıralamanız vs.

Pokemon takımınızda ayarlamalar yapmak isterseniz Pokemon takımınız bölümüne girerek değiştirmelerinizi
gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer pokemonlar hakkına fazla bilgim yok diyorsanız size yardım edebilicek pokedex bölümüne giderek istediğiniz
pokemon hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Diğer oyuncularla temas kurabilmek için mesaj kutusuna gidebilirsiniz.Burada giden ve gelen mesajlarınız saklanır

Oyunda hangi bölümlerin olduğunu merak ediyorsanız faydalı araçlardan mevcut haritalara bakabilrsiniz.

Oyunda şu an kimler var kaç kişi var diye merak ediyorsanız Aktif kullanıcılara bakabilirsiniz.

Oyunun en iyilerini mi merak ediyorsunuz.En iyilere gidin

Oyun hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız Forumumuz mevcuttur oraya gidiniz.

Oyunun videoları aşağıdaki linklerdedir.
YouTube - PokemonCraft Tutorial
YouTube - PokemonCraft Live Tutorial
http://www.youtube.com/watch?v=safKHGgiudo
YouTube - Kanal von PokemonCraft
Benim önerim oyuna hemen kayıt olup başlamanız doğrultusunda Hadi iyi eğlenceler !....
Online Pokemon Oyunu PokemonCraft Resmi Forumu - Anasayfa
Pokemon Game - Pokemon Online | PokemonCraft
Pokedex
PokemonCraft | Facebook
Online MMORPG Pokemon Game PokemonCraft Official Forum - Index
----POKEMONCRAFT----