Bana Yardım Edinnn :(((

CHI€F

Kalpsiz
Reaction score
0
zamana bırak derim zaman her şeyin ilacı elbet oda farkına varacaktır bi şeylerin ve seni arayacaktır bırak kafasını toparlasın bi de birlikteliiniz ne kadar oluo uzun süreli bi birliktelik mi :eek:

Arkadaşlar yaa Sevgilim Beni terketti hemde neden?? Her ilişkide olabilceği gibi bizimde tartışmalarımız oluyordu bigün yine tartışıktan sonra biraz ara verelim bizim için iyi olacak dedi ama ben kabul etmedim bu yüzden öyle bişey olmadı fakat bundan sonra düzelemedik ve seni üzdüğümü düşünüyorum daha fazla üzmemek için bitirelim dedi elimden geleni yaptım üzmediğini söledim ama bitti... Bana yardım edin çok canım sıkılıyo ne yapacağımı bile bilmiorum:(

her şeyi zamana bırak...

seni gerçekten sevdiyse döner gelir..

gelmezse zaten hiç senin olmamıştır..

zaman her şeyin ilacı ..

CHI€F' Alıntı:
zamana bırak derim zaman her şeyin ilacı elbet oda farkına varacaktır bi şeylerin ve seni arayacaktır bırak kafasını toparlasın bi de birlikteliiniz ne kadar oluo uzun süreli bi birliktelik mi :eek:

5 ay bitmişti ...... aslında beraberken ikimizde mutluyduk ama bilmiyorum zamana bırakmak istiyorum ama hep aklıma geldiği için bunu yapamıyorum herşey bitmedi biliyorum ama bana sanki birdaha gelmeyecekmiş gibi geliyor....ahhh bi gelse :sigara: :sigara:

1 gün 2 gün 1 hafta baktın arayıp sormuo git kapısında yat bak nasıl geri dönüo

Zamana bırak kardeşim içinde sevgi denilen tarifi olmayan bir duyguyu taşıyorsa mutlaka geri dönecektir.Gerçek aşk varsa daimidir unutma

CHI€F' Alıntı:
1 gün 2 gün 1 hafta baktın arayıp sormuo git kapısında yat bak nasıl geri dönüo

evet katılıyorum zaman ver ama fazla da kaçırma 1 hafta en fazla eğer gerçekten seviyorsa mutlaka dönecektir..

Geri