Bank Asya Yanıyor

ChaiCén

New member
Reaction score
0
1. Lig'de büyük isyan... Kartalspor Sportif Direktörü Lemi Çelik, “Rize ve Konya'nın Süper Lig'e çıkması için organize olunmuş” dedi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor ve Kartalspor isyan etti. Karadeniz ekibinin Başkanı Olgun Aydın Peker, 2-1 kaybettikleri maçından ardından büyük tepki gösterdiği hakem Cüneyt Çakır’ı topa tuttu.

FANATİK’e konuşan Peker, “Kimsenin futbolcularımın emeğiyle, alın teriyle oynamasına izin vermem. Onların hakkını kimseye yedirtmem. Öyle karakterli ki, kötü gidişin ardından belki de tarihte ilk kez dört haftalık maç başlarını almak istemediler. Rizespor maçında müthiş oynadık ama hakem inanılmaz kötü ve taraflı yönetim gösterdi. Ceza alanı dışındaki pozisyonu içeri taşıdı ve penaltı kararı verdi. Hasan üçüncü gibi hayatında küfür etmeyecek bir futbolcuyu ‘Allah’tan korkmuyor musun’ dediği için oyundan attı. Bu kadar yanlış üst üste rastlantıyla olmaz. Rize A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Abi (Kalkavan) dahil herkes penaltı kararının yanlış olduğunu söyledi. Federasyona şikayet edeceğim. Kararım netleşmese de maç kasedini FİFA’ya göndereceğim. Bir Türk olarak ‘yanlış yapar mıyım?’ diye düşünüyorum. Ancak Türk hakemlerini de uluslararası arenada Cüneyt Çakır gibileri temsil etmemeli.

Lemi Çelik’ten çarpıcı sözler
1-0 önde oldukları Konyaspor maçını son dakikalarda yedikleri gollerle kaybeden Kartalspor’da ise sportif direktör Lemi Çelik, gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Konya maçının 69. dakikasında faulün olmadığı bir pozisyonun ardından Kürşat’ın atıldığını kaydeden Çelik, “89’da yediğimiz gol bir metre ofsayttı. Rizespor ve Konyaspor’un Süper Lig’e çıkması için birilerinin organize olduğunu düşünüyorum. Futbolcuların ve kulüplerin emekleriyle oynamaya, ligin değerini düşürmeye hiç kimsenin hakkı olamaz” diye konuştu.

Konya maçının ardından Kartal Teknik Direktör’ü Kadir Özcan hakemin üstüne yürümüştü. Olgun Peker de, yenildikleri Rize karşılaşması sonrası Cüneyt Çakır’a büyük tepki göstermişti.

Hakan Can Fanatik

hakem hataları her yerde oluyor dogrudur. ama rize'ye itimas geçiliyorsa, o mac kasetlerine rize- bolu macınıda eklemeyi unutmasınlar :goz: bir maç nasıl katledilirmiş görebilirler...

Turkcell Süper ligdede oluyor,kızgınlıkla yapılan açıklamalar bunlar...Misal geçen sene trabzon deplasmanında bize yapılan faulu, Trabzona vermişlerdi,Serbest atıştan golü yedik Uefaya katılamamıştık...

Şerefsizlik yaptılar abi orada penaltı olmadığı bes belli Rize bu oyunuyla hayatta cıkamaz 1.Lige Gİresunspor un da 2 haftada 4 puanı gitti geçmiş olsun bize . . .

kasıt aramıyorm,rizeye de çok kıyıldı zamanında ve giresunu ne kadar itersen it lige çıkamaz

Geri