Banlama ve Mesaj Yasaklama Sistemindeki Yenilikler Hakkında

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Gelen öneri neticesinde almış olduğumuz kararla ban cezasını bazı durumlar haricinde kaldırmıştık. Ban cezası yerine mesaj yasaklama sistemini getirdik.
Yani ban cezası alıp foruma girememek yerine ceza süreniz kadar foruma mesaj yazamayacak konu açamayacaksınız. Fakat Özel mesaj ve teşekkür sistemini kullanabileceksiniz.

Ceza sistemine bir yenilik daha getirdik;

Aynı sebeplerden sürekli ceza alan kullanıcılara sınırsız ban cezası vermek yerine hangi bölümde sorun çıkartıyorsa o bölümde sınırsız şekilde yasaklanıcak.

Atıyorum siyaset bölümünde mesajları yüzünden çok fazla mesaj yazma cezası aldı, bu bölüme girişi kısıtlanıcak. Mesaj yazma ve konu açma özelliğini kullanamayacak, ceza aldığı bölümde teşekkür sistemini kullanamaycak ve bölümü forumda göremeyecektir.

Sınırsız ban cezası sadece sürekli reklam yapan, clone üyelik alımı ve bazı durumlar için (Bot ve spam üyelik, sürekli clone üyelik kullanımı vs.) kullanılacaktır.

İyi forumlar...

Aslında Güzel bir uygulama..banlanan kişi..PM yoluyla..kendini ifade edebilecek tabii.eğer herhangi bir şekilde haksızlık varsa ortada...

Güzel bir çözüm bulunmuş. Fakat uzun süredir bir çok kullanıcının da söylediği gibi üyeliği davetiye kanalı ile yapsak. Forumda ne clone üye olur nede bir dosya için açılmış unutulmuş accountlar. Adamın pc'sinde bir sorun oluyor derdine derman biz oluyoruz. Sorunu çözülünce browserı kapatıyor kullanıcı adını da unutuyor, şifresini de sonra bi sorunla daha karşılaşıyor bir account daha alıyor. Bence Davetiye sistemine geçilmeli. Hem bu durum User kalitesini de artıracaktır... Saygılarımla...

bence üye olandan 3 nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet fotoda isteyelim.

Niye 3 cüzdan footokopisi? diye aklınıza takılmasın!!

Kalan ikisi clon üyelikleri için lazım oluyor :)

yerinde kararlar.. iyi olur umarım.

daha iyi oLacak insAllah.

HH yöneticilerin kiymetini bilelim. ; )

Ben bu uygulamanın pek bir şey değiştireceğini sanmıyorum
Mesela siyaset bölümünde sorun çıkartan bir üye orada kısıtlanırsa gider güncel bölümünde sorun çıkartır.
Güncel bölümünde kısıtlandı gider haberlerde sorun çıkartır...

yapıLan değişikLikLeri caydırıcı ve küstürmeyecek şekiLde yapıLmış değişikLikLer oLarak gördüm

fikri ortaya atan ve bunu geLiştirip daha faydaLı haLe getiren yönetimimize teşekkürLer

Evet bazı kişilere hemen uygulanmalı :D

Bir üyenin tüm forumdan değil de ceza aldığı bölüme girişinin yasaklanması diğer bölümlere açık olması bence de iyi düşüülmüş yerinde bir karar

güzel bir uygulama

sonuna kadar destek

ve bir öneri

uzun süredir kullanılmayan üyelikleri silseniz nasıl olur?

bazıları stepnede dursun diye 20-30 tane üyelik alıyor ve lazım olduğunda kullanıyor.

clonların önüne bir nebze geçer diye düşünüyorum.

Geri