Barış Özbek'ten Milli Sitem!!!

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Barış Özbek'ten Milli sitem!

Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek, Türk Milli Takımı'nda oynamayı hak ettiğini, ancak kendisine şu ana kadar herhangi bir teklifin gelmediğini söyledi. Türkiye ve Almanya milli takımları arasındaki tercihini çok önceden yaptığını vurgulayan Barış, ''Ağabeylerimi Avrupa Şampiyonası'nda izledim. Ben de orada olmalıydım diye düşünüyorum. Beni görmediler mi yoksa benimle ilgilenmediler mi bilmiyorum. Ben de gidip (beni alın) diyemem ki. Beni kimse çağırmadığı için Almanya Milli Takımı'nda forma giydim'' şeklinde konuştu.
Gençlerbirliği maçından sonra açıklama yapan Fernando Meira ise Galatasaray'da şu ana kadar oynadığı futbolu vasat bulduğunu, ancak her futbolcunun kendisini geliştirebileceğini kaydetti.

baris_ozberk01.jpg

12.12.2008
Kaynak : AA​

yaw git yürü sen kimsin....miLLi takım zaTen son zamanLarDa tecrübesiz adamLarLa doLdu...

Fatih Terim elin Avrupa'sında oynayan Mevlütü görüyor ki adam iyi oynuyor.

Barış da iyi oynasa onu da alır, dibindeki adamı görmüyor diye bir şey olamaz....

Galatasaray takımında tek havalı futbolcu bu bence ... Gol atamaynca sinirleniyor ellerini yere vuruyor çok acayip sinir oldum bu futbolcuya niye diğer futbolcular bunu yapmıyorda sadece Barış yapıyor anlamadım ...

ArkadaŞlar Bu Çocuk Galatasarayin Dİnamosu Ya Adam Bİ Sakatlandi Takim Zor Topladi Kendİnİ H.berlİn MaÇini İzleyenler Bİlİr M.topal İle BariŞ Orta Sahayi DaĞittilar Resmen....İlerleyen DÖnemlerde Mİllİ Takima Gİrmelİ Bence

Şu anda MiLLi Takımda Oynayacak Tecrübede değil
Bunu herkes biLiyor =)
Ayrıca ukaLa bir Oyuncu....HamitLer TuncayLar varken,YıLdıray biLe miLLi takıma aLınmazKen senin CazgırLık Yapman ne Haddine...

cazgırLık yapmıyor arkadaşLar..
her röportajında gazeteciLer tarafından ısrarLa soruLuyor bu soru ona..
Fatih Terim tamam beLki sen oynatmazsın ama aL bi hazırLık maçında oynat da bari aLmanLarda oynamasın..!

milli takımda oynayabilir ya da oynayamaz o tartışılır; ama gelecek adına en azından kadroya dahil edilip bi 5 dakika oynatılarak Almanya milli takımına kaptırılmamalıydı...

fatih terim üzerinden para kazanmayacagı oyuncuyu milli takıma almaz illa bi cıkarı olacak,mevlüt iyi oynuyomus mevlüt gitsin kumda oynasın futbolcumu o zuahhahahaha fatih te kafa olsa mesutu kacırmazdı

Geri