Baros: "Benim şansızlığım"

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

Baros: "Benim şansızlığım"

8181_B_baros012.jpg

Milan Baros, sakatlığıyla ilgili olarak Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Futbolda bu tür sakatlıkların yaşanabileceğini belirten Baros, "Umarım en yakın zamanda iyileşir ve sahalara dönerim" dedi.

Sakatlandığı pozisyonunun normal bir pozisyon olduğunu belirten Baros, "Emre’nin kasıtlı bir hareket yaptığını zannetmiyorum. Topla oynamaya çalıştı. Bu sadece benim şanssızlığım” diye konuştu.

Tahmini olarak iki ay sonra antrenmanlara başlayabileceğini ifade eden Çek futbolcu, kesin dönüş zamanın ilerleyen tarihlerde belli olacağını söyledi.
27.10.2009
Kaynak : Sporx.com

evet giriş her ne kadar sert oLsa da sakatLamaya yöneLik değiLdi..
geçmiş oLsun Baros,en yakın zamanda dönersin umarım..

Kırılan kemiğin tarak kemiği olması sakatlamaya yönelik olmadığının ispatı zaten,ama maç anında o heyecanla açıkçası bende tam tersini düşünüp saydırmıştım emre ye :) Geçmiş olsun BAROŞ

Emre zaten maçtan sonra geçmiş oLsun diLekLerini iLetmişti!

Sonuçta hepsi bu işten para kazanıyor.Bir maç için hiçbir futboLcu (eğer insansa)
bu şerefsizLiği yapmaz!

Geçmiş oLsun BAROS!

Keşke Fb maçından Yenilsek Bile 1 kere zararsız Dönsek ? Helal olsun Emre ye 2 ay sakatladı Gerçekten Profosyonelce :durdurun

Keşke Fb maçından Yenilsek Bile 1 kere zararsız Dönsek ? Helal olsun Emre ye 2 ay sakatladı Gerçekten Profosyonelce :durdurun

Adam emrenin suçu yok benim şanssızlığım diyo sen hala emreye laf atıyosun ya helal olsun kesin yalan söylüyodur baros aziz yıldırımdan para alıyodur

Geri