bas belası sıvılce(( hepımız yardımlasalım ))

kucukoscar

New member
Reaction score
0
arkadaslar bu ergenlık sıvılcelerı nerdeyse herkes te cıkıyo ve bu derde derman bulmus arkadaslar derman arayan arkadaslara yarım etsın ılac ısımlerı neler yapmaları hakkında...

derdine derman olamıycam kucukoscar özür dilerim ama emin ol büyünce geçer.

euhe :) gencLiq iste :) bas beLasi siviLceLer :p

yediklerine dikkat et ve yüzünü hergün güzel bi sabunla ii ce köpürterek yıka tertemiz olsun :D

oscar bende 17 yasındayım bendede vardı suan 2 3 tane kaldı..buyudukce gecıyo galba yeterkı elınle oynama bı de kucuk oscarın ustune fazla gıtme :D

sabun vardı bi tane sabomed mi neydi adı onu kullan eczanelerde var ama en iyisi hiç ellememek zamanla geçecek bişi çünkü

millet ilaç falan kullan dedi bana kullandım hiç bi faydası olmadı şimdi dove sabunla bi sabah kalktıgımda bide akşam yatarken yüzümü yıkıyorum şimdi hiçbirşey kalmadı yani pislikten çıkıyor.

sıvılce

By_GeNcO' Alıntı:
millet ilaç falan kullan dedi bana kullandım hiç bi faydası olmadı şimdi dove sabunla bi sabah kalktıgımda bide akşam yatarken yüzümü yıkıyorum şimdi hiçbirşey kalmadı yani pislikten çıkıyor.
abı sıvılce sadece psılık den mı cıkıyo bellı sebeplerı var ergenlık olabılıyo yemekler olabılıyo vb vb

kucukoscar' Alıntı:
abı sıvılce sadece psılık den mı cıkıyo bellı sebeplerı var ergenlık olabılıyo yemekler olabılıyo vb vb

tabi canım zaten ergenlik sivilcesi diye boşa demiyolar... herşeyden çıkıyor meret şey sinirde stresten vb.................:))

Geri