- Reaction score
- 0
Erdogan, "Ben tükürdügümü yalamam. 2011'de Allah ömür verirse benim son milletvekilligi adayligim olacak" dedi.....
Gelecek projeleriyle ilgili de ipuçlari veren Erdogan "Amaç millete hizmet etmekse vakfin basina geçersiniz. Oradan da hizmet edersiniz" dedi.
Erdogan, Istanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda bu yil ikincisi düzenlenen Istanbul Turizm Ödülleri törenine esi Emine Erdogan'la katildi. Konusmasinda siyasi yasami ile ilgili ilginç açiklamalarda bulundu. "Biz bu gün variz yarin yokuz" diyen Erdogan, "Kimler geldi kimler geçti. 2011'de Allah ömür verirse benim son milletvekilligi adayligim olacak. Ve partimin tüzügünde de bu böyledir. Geregini yaparim ve birileri gibi orada da çakilip kalmam."ifadelerini kullandi. Dünyada bunun çesitli örneklerinin bulundugunu da belirten Erdogan "Ne yazik ki bizde yok. Bakiyorsunuz kiyida kösede rahat durmuyorlar" dedi.
Atatürk Kültür Merkezi'nin yikilmasini istedigini de belirten Erdogan, "Yapalim bir arastirma, göreceksiniz milletin büyük çogunlugu begenmeyecek. Ertugrul Bey'e (Kültür ve Turizm Bakani Ertugrul Günay) 'Hiç dokunma öyle kals...
Devami...