Basbakan Erdogan asi olmayacak!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
03112009132145.jpg

Basbakan Erdogan AKP Grubu'ndaki konusmasinda domuz gribi asisiyla ilgili olarak Saglik Bakani Recep Akdag'la ters düstü....

Yürütülen kampanyayi elestiren Basbakan Erdogan, Recep Akdag'i soke eden su açiklamayi yapti: Domuz gribiyle alakali olarak bir çok spekülasyon yapiliyor. Ben bir seyi ifade etmek istiyorum. Lütfen öpüsmeyin, tokalastiginizda lütfen ellerinizi yikayiniz. Dezenfekte imkani varsa hemen dezenfekte ediniz.

Asi konusuna gelince saglik bakanimla ayni sekilde düsünmüyorum. Bu konuda vatandasim kendi istegine bagli olarak böyle bir yolu tercih ederse eyvallah. Ama etmiyorsa, muhakkak yaptirmaniz gerekir diye bir kampanyanin yürütülmesi dogru degildir. Ama ne diyorum, eger ebeveyn ben bunu istiyorum diyorsa, bu olmalidir. Çünkü otoritelerde degisik degisik kanaatler belirliyor. Kimisi olmalidir, kimisi olmamalidir diyor. Istege bagli olarak hazirligimizi yaptik. Isteyene bunlar yapiliyor, yaptiriliyor.

BAKANA KIZDI
Grup toplantisinin ardindan gazetecilerin sorularini yanitlayan Erdogan: "Ben asi olmayi düsünmüyorum" dedikten sonra yanindaki Saglik Bakani Recep Akda...

Devami...

Geri