Basiniza gelen komik/ilginc olaylar??

cirqn_qraL

New member
Reaction score
0
Arkadaslar basiniza gelen komik veya ilginc olaylar varsa burda paylasalim =)

Ben baslayim ilk olarak :)

Bir kac arkadasimla beraber bi kafe de nargile iciyoduk. Arkadaslarimdan biri aldi nargileyi cekiyo, cekiyo, cekiyo sira bir türlü bana gelmiyo. O anda da canim cok nargile cekmisti :) arkadasla aramizda bi tartisma oldu nargileyi cekistirmeye basladik en sonunda nargilenin közü arkadasin pantolonuna düstü :D tamda münasip bölgeye :D:D pantolondan dumanlar cikmaya basladi, arkadasta panik yapti közü sirkeledi üzerinden, oturdugumuz minderlerin üzerine döküldü ordanda dumanlar cikmaya basladi, neyseki söndürdük bir kac delikle kurtuldu minderler. Sonra kafenin sahiplerine fark ettirmeden kactik:D:D

arkadaşım az önce bir konunu daha geyik mizaha taşıdım ! burası Her TeLden Komik oLan şeyLeri Geyik & Mizah böLümüne açman Gerek.

Bursada Şenlik dönemiyde gece fast food dan bişer aldk yiyoduk aynı anda otobüs bekliozz.Ardından otobüs geldi.Bindik , otobüs aniden hareket etti ben o sarsıntıyla elimdeki herşeyi arkada oturan dekolteli kızın üstüne attım ve içeri girenleri o heycanla almaya çalıştım... Tahmin edin noolldu :D:D:D

arkadaşla tuvalete gittik kapıda onu bekliorum sınavdan çıktım çok gergindim tuvaletin kapısına tekme attım kapı açıldı ve arkadaşla göz göze geldik ve gülmekten koptum :) :D

bir gün metroda dinleniyordum metro yolcusunu aldı ve hareket etmeye başladı o sırada merdivenlerden biri koşar adım inerken ısık çaldı ve metroya yetişmeye çalışıyordu. metro durdu yavaş yavaş geri geldi ve kapılar açıldı adam bindi oradaki bizler şok olmuştuk.:eek:ha

core_I' Alıntı:
bir gün metroda dinleniyordum metro yolcusunu aldı ve hareket etmeye başladı o sırada merdivenlerden biri koşar adım inerken ısık çaldı ve metroya yetişmeye çalışıyordu. metro durdu yavaş yavaş geri geldi ve kapılar açıldı adam bindi oradaki bizler şok olmuştuk.:eek:ha

eğer gerçekse çok müthiş bi olay bu

:d :D

core_I' Alıntı:

hahahhahahhaha koptum ya saol :D:D

Bir kac haftadir arada gece bi telefon sapigi abime telefon ediyo, türkcesi cok ii degil, ve devamli abim biseyler söylüyo cocuk cevap veremiyo her defasinda kendii telefonu kapatiyo :D Yani telefon eden degilde daha cok abim sapikmis gibi oluyo ava gidenavlanir heseabi, cocuk herseferinde busefer sinirlendirecem telefonu kapatacak yüzüme diye kendi kendini motive ediyo galiba, ama herseferinde kene kendisi sinirlenip kapatiyo. Bazen cocuga aciyorum :D:D:D:D

Geri