Battlefield 3-Call of Duty savaşı kızışıyor

W.PiTToN

W.C.ConsuAllen
Reaction score
0
battlefield-3-modern-warfare-475x187.jpg

Call of Duty’i yıkmakta kararlı olan EA’in Batlefield 3 üzerinden yapacağı yeni hamle belli oldu. MCV‘ye göre Battlefield 3 ile Call of Duty’nin yayınlanacak yeni oyunu aşağı yukarı birbiriyle aynı zamanda çıkacak. Oyunların aynı tarihte yayınlanmasına MCV kaynağı pek ihtimal vermese de, Battlefield 3′ün yeni CoD oyunundan birkaç gün önce çıkması yüksek bir ihtimal.
EA MCV’nin bu haberi hakkında yorum yapmayı reddetti, ancak MCV’nin haber kaynağı EA’in Battlefield 3′e güvendiğini ve bu oyunla birlikte CoD’u devirmelerine olan inançlarının da oldukça yüksek olduğunu vurguladı. Yani EA böylesi bir rekabetten sakınmayacaktır.

Cod mu devirmek alay mı ediyor bunlar :)

Cod mu devirmek alay mı ediyor bunlar :)

Valla benim suçum yok, Dostum
ben böyle anladım

Release date showdown for Battlefield and COD?

http://www.mcvuk.com/printer/news/44281

184_26328_COD_Battlefield_a.jpg

Retail says rival EA and Activision games arrive ‘within days’ of each other; COD’s November arrival confirmed by May 23rd

EA doesn't want Activision grabbing headlines with Call of Duty any longer – it is trying to release Battlefield 3 as close to ‘Modern Warfare 3’ as possible, retailers have told MCV.
That could mean a day-and-date clash, although a release in the days before a new CoD is more likely.
EA won’t comment on the speculation, but whatever the date this aggresive play would put more pressure on Call of Duty as EA competes for FPS dominance. This week its US HQ said BF3 marketing was on the “offensive” against Activision.
The expected second-week-of-November return for Call of Duty will be officially confirmed by May 23rd, buyers also tell us.
Once details on the presumed follow-up to 2009 blockbuster Modern Warfare 2 are known, eyes will turn to EA.

Şahsen Cod Gibi Yapamazlar Bence.. Deneyip Görmek Lazm Bu Kadar Eminlermiş Kendilerinden

Geri