Bayanlar dikkat! Bir erkekle buluşmadan önce bu önerileri aklınıza kazıyın!

diean

Banned
Reaction score
0
kuzey güney farketmez doğu batı insan hep aynı ne
Özel kurslara katılan, her konuda bilgisi olan, kişisel bakımını aksatmayan erkekler, beğendikleri kadını baştan çıkarma konusunda rakiplerinden birkaç adım önde olduklarının bilincindedir. Ancak unutulmaması gereken, tüm bu donanımın asıl nedenidir: Seks!

Bir kadın için saatlerini harcayan erkekler, genellikle aşık olanlardır. Öte yandan daha ilk buluşmada aşırı bencil davranan, sürekli kendini düşünen ve kendini anlatan, her fırsatta sizin bir adım önünüzde gittiğini gösteren erkeğin amacı ise genellikle farklıdır: Seks! Eğer aşağıdaki birkaç davranış biçimini partnerinizde gördüyseniz, sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için dikkatli olmanızda yarar var.

Tango: Dans etmek başlı başına kendilerini göstermek için kullandıkları bir yoldur. Tango yapan erkek ise kendini romantik ve duygusal biri olarak lanse etmiş demektir. Kadınların dayanamayacağı noktayı keşfeden bir erkek, tango öğrenmek için son sürat işe koyulur. Bilin bakalım partneri kim olacak? Tabii ki siz! Seksi bir dans olan tango, onun mantığıyla birbirinize yakınlaşmanızda önemli rol oynayacaktır.

Kostümlü partiler: Maske ya da kostüm zorunluluğu olan partilere gitmenin, kendisini bir çocuk kadar saf ve muzip göstereceğini düşünürler. Orada yapacaklarından ise sadece bir çocuk kadar sorumlu tutulabilirler!

Akşam yemeği: Şık bir yerde yenilen akşam yemeği ve beraberinde alınan alkol sinirleri gevşetip daha rahat bir ortam yaratacağından, akşam yemeği daveti çok kullanılan bir yöntemdir. Eğer şu ana kadar ters bir davranışını görmediyseniz ve bir kadından bahsettiğini duymadıysanız, gönül rahatlığıyla gidebilirseniz. Ancak bir-iki isim havada geziniyorsa, amacını sağır sultan bile biliyor demektir; bizden söylemesi!

benmde haberım yoktu napcaz sımdı:D

eline saglık kardesim senin bu anlattıgın numaralardan baska numaralarda var erkeklerin aklı bu konulara nedense super calışır :D Herzaman dikkatli olun derim bende en ufak zaafınızda affetmezler ona gore

Eline saglık kardesim

Geri