BayanLar teknik direktör oLursa

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
* Ay şekerim, sürekLi 3-5-2 sürekLi 3-5-2... SıkıLdım vaLLa! Bu sefer takımı sahaya 10 kişi çıkarıp 4-3-2 oynatacağım. Maçın havası değişsin ayoL!:)

* Geçen gün Fatma Hocanın takımının maç kasetLerini seyrettim; ne de güzeL oynatıyor takımına. AyoL, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazıkLar oLsun bana...:001_huh:

* Ay, bizim takımın forma modeLi hiç hoşuma gitmiyor. Terzi NecLa'ya söyLedim; şöyLe 70'Lerin modası puanLı bir şeyLer diktireceğiz topçuLara. Hem o renkLer de ne öyLe? Çok iç karartıcı canım. Yok mu şöyLe LiLa iLe şeker pembesi faLan? Ay, ne de güzeL oLur!:durdurun

* Her takım maç kaybedebiLir! Siz niçin ağLıyorsunuz NaLan hocam? Maça ağLayan kim ayoL? Geçen hafta aLdığım koLyemi düşürmüşüm statta. Ona ağLıyorum ben...:crying:

* Takımda bir uğursuzLuk var. Geçen ay kahve faLında görmüştüm asLında bunu. Artık kurşun mu döktürürüz biLemiyorum ama kesin göze geLdik, kesin. :001_rolleyes:

* Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmaLara götürmeseniz oLmaz mı? Akşama NaLan'Lar geLecek de eve gidip portakaLLı kek yapmam Lazım.

* ALoo... Başkanım, çarşıda bayram ucuzLuğu varmış da, bu sabahki idmanı iptaL etsek…

* Ne demek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutLaka aLmamız Lazım. Kredi kartına 12 taksit yapmazLar mı? Yanında da sağ bek İhsan'ı aLın; kadroda çeşit oLsun. :huh:

* ALoo! Başkanım yine ben... Yarınki maçımızı TV veriyor değiL mi? Ona göre saçLarımı yaptıracağım da; Türkiye'ye reziL oLmayaLım sonra! Bir de saçımı sarıya boyatsam bizim formayLa uyumLu oLur mu dersiniz? :confused:

* Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! KaLk yavrucuğum sen de; ayoL nerde kaLdı bu sağLıkçıLar?

* Ama sayın başkanım, Liseden arkadaşım Perihan'ı tribünde görünce dayanamadım işte!.. Tamam, maçLa hiç iLgiLenmemiş oLabiLirim ama bizim sınıftaki SerpiL de eşinden boşanmış biLiyor muydun? :blushing:

* Şu tesisLerin perdeLerini değiştireLim artık. Şöyle stor perdeLerden aLsak diyorum...:smile:

* Ya hakem bey Lütfen bayrağınızı indirir misiniz?? Korkutuyosunuz beni...:durdurun

Süper oLmuş :durdurun eLine sağLık

:D:D çok güzel bayanlar ya

Ay şekerim, sürekLi 3-5-2 sürekLi 3-5-2... SıkıLdım vaLLa! Bu sefer takımı sahaya 10 kişi çıkarıp 4-3-2 oynatacağım. Maçın havası değişsin ayoL! (:):::

hahaha süpermıss sagolasın Mr Ali :)

* ALoo... Başkanım, çarşıda bayram ucuzLuğu varmış da, bu sabahki idmanı iptaL etsek…
On Numara He He :biggrin:

Eline sağlık mr.ali teşekkürler (=

Geri