Baykal Neden Sevilmiyor?

ogamemanya

New member
Reaction score
0
Yolsuzluk yapmadı.
Çoluğunu çocuğunu eşini dostunu zengin etmedi, kankalarına ihale vermedi.
Bu, rezalet bir durum…
Onun için sevilmiyor.
Dışişleri bakanlığı yaptı.
Vermedi Kıbrıs’ı…
Ceket iliklemedi AB’nin önünde. Bundan büyük terbiyesizlik olur mu?
Onun için sevmiyorlar.
Maliye bakanlığı yaptı. Unakıtan’ı seviyorlar O’ndan nefret ediyorlar…
Kim gibi Maliye Bakanı istiyorlar? Unakıtan gibi.
Enerji bakanlığı yaptı. En küçük yamuğu olmadı.
Enerji bakanları şakır şakır yargılanıyor, yüz küsür yıl hapisleri falan isteniyor. Ama o’nu suiistimali yok…
Olur, mu böyle şey? Olmaz.
Onun için sevilmiyor.
Hiç başbakanlık yapmadı.
Memleketi bu hale getiren bütün başbakanları övüyorlar…
Sonra da o’na, “memleketi bu hale getiren asıl sensin” diyorlar.
Tezkere geçmediyse, Amerikan askeri yerleşmediyse vatana…
O’nun yüzünden. O olmasaydı, başbakan bugün Cumhurbaşkanıydı…

Sen kimsin ki, Başbakan’ın Çankaya’ya çıkmasına engel oluyorsun? Yakıştı mı bu yaptığın? Yakışmadı.
Köşe yazarlarının en sevmediği kişi…
Sabahtan akşama ona saldırıyorlar.
Hakaretin bini bin para.
Neden?
E yazdık yukarda… Ondan.
Kimdir bu kötü adam?
Deniz Baykal.
Köşe yazarlarının en sevmediği kişi…
Sabahtan akşama O’na saldırıyorlar.
Hakaretin bini bin para.
Neden?
E yazdık yukarda… Ondan.

Yılmaz ÖZDİL
SABAH

evet guzel bir yazi anlamli yani

"Terörist başı ile aynı safta parlamentoya girdin, 19. dönemde beraber girdin. Kol kola omuz omuza girdin. O partinin genel sekreteriydin. Ama beraber olduğun o kişilerden bir tanesi şu anda PKK Kongre-Gel başkanı. Milletimiz bunların hepsini aklında tutamıyor. Dün ne idi, ne oldu bilemiyor. Bunları da milletimizin bilmesi lazım. Şu andaki bu PKK terör örgütüne ana muhalefet liderinin neden yakın olduğunu 19. dönem şehadeti ile ortaya koyuyor." (erdoğan baykal için söyledi)

Kaynak:Milliyet

böyle bir partinin niyetini anlamadan genel sekreter olmuş onunçün

doğruluk payı yok değil ama sütten çıkmış ak kaşık ta değil

Tüm Türkiye Erdoğan ın O terörist başı için ne dediğinide biliyor..
Adam bin defa açıkladı o işbirliğine karşı çıktım parti destekledi ondan sonrada istifa ettim diye hala anlatamadı...

iktidira yürüyen erdal inönünün partisini param parça ettiği için.

İş Bankası Aracılığıyla Dünyanın Parasını Ona BUna Karşılıksızın Kredi Adı Altında Verdiği İçin Olmasın Şu anda İş Bankasının %60 CHP ye Ait Türkiye'nin Ve Atatürk'ün Bankasını Kendi Çıkarları Doğrultusunda Kullandı.... Bunların Hepsi Belgelerle Ortaya Çıktı KanalTürk'e 4.5 Milyon Dolar faturasız Para Akıdan Kim Ya Bu Adam Yüzünden CHP Kapatılma Tehlikesine Girdi Hiçmi Haber İzlemiyorsun Atatürk'ün Partisi Bu Tür Kişilerin Elinde OLmamalı CHP Oy Alıyorsa Deniz Baylal Olduğu için Değil Yüce Önder Atatürk'ün Partisi Olduğu İçin Ben Şahsen Onun İçin Veriyordum Bu Adam Bu Partini Başında Durdukca Ben Bu Partiye Oy Falan Vermem Adam resmen Kendi Çıkarı İçin Kullanıyor Partiyi......

chp'li aradaşlarım şunu anlasınlar bence. atatürk gibi yüce bir insanın kurduğu parti, yönetiminde başka birisi olsaydı çok daha fazla oy alırdı. chp'nin içinden yetişmiş bir çok insan bile onu dışlıyor artık. sevilmemesinin sebebini onu sevenler düşünmeli bence

İçim cız etti. Sevilmeyi nekadar haketmiş meğer. Baykal chp değilde başka bir parti lideri olsaydı onu bukadar sayıp severmiydiniz acaba. Atatürkün partisini kendi çıkarları içinmi kullanıyor yoksa ülkemiz içinmi. Ama bu sorunu cevabını neyazıkki hiçbirzaman öğrenemeyeceğiz. Çünkü chp hiçbir zaman iktidar olamayacak, baykal partinin başından çekip gitmediği sürece.:biggrin
Baykalı sevmiyorum çünki çıkarcı, fırsatçı, ikiyüzlü.

KAYNAK

neden sevilmediğini en iyi DonVito_58 arkadas anlatmıs okuyun anlayan anlar bu arada bi ankette en tarafsız haberi hangi tv kanalı yapar sorusuna burdaki chp yandası arkadasların cogu kanaltürk demişti bende yapmayın en taraflı haberi o yapıyo diye karsı cıkmıstım haksızda cıkmadım şükürler olsun işte baykal bu ;)

muhalefet anlayışı çamur atmaktan ileri gelmedigi için sevilmiyor...

DENIZ BAYKAL KURT LİDERLERİN ELINI AYAĞINI ÖPMEDİ VATANDAŞA'' ANANI AL GİT LAN '' DEMEDİ BUNUN İÇİN SEVİLMİYO galiba...

bence baykal günah keçisi parti iktidar arayışında hiç bir zaman başa gelecegini düşünmedigi için baykalı tutuyorlar halk chp yi istese baykalı ordan indirirler ama kim gelecekki? al birini vur ötekinebaşbakan içinde eline yüzüne bulaştırdı ülke yönetimini hangi akla hizmetle ptt ve buna benzer tesisleri yabancılara sattı hala aklım almıyo siyasetten nefret ediyorum midem kaldırmıyo artık

yukarıdaki yazıda büyük doğruluk payı var tabiki. Baykal yolsuzlukla adı geçmemiş bir insan. Medya bu kadar kendisinin üzerine gelmesine rağmen ben yolsuzlukla ilgili itham edildiğini duymadım. İş Bankasına laf edilmiş, ama İş bankası şu anda Türkiye'nin en büyük ve en güvenilir bankası, aksini kimse iddia edemez. Demekki İş Bankası gayet iyi idare ediliyor. Batık kredileri olsa, devletle çelişse bu durumda olmazdı. Önüne gelen bunu söylüyor. Mesnetsiz suçlamak kolay tabiki.

Deniz Baykal antipatik bir insan doğru, ve çok eleştiri yapan, uzlaşmaz bir tarza sahip. zaman zaman bu çıkışları halkta tepki doğurdu, ama bazı tepkileri çok yerindeydi. Kendisini bende pek sevmem ama, Şu anda başımızda olan başbakanla karşılaştırıldığında "sütten çıkmış ak kaşık"

Baykal Siyaset Adamı değildi , Hala değil ve olamayacakta bu yüzden sevilmiyor..

Nedir bu "Ben Baykalı sevmiyorum" tribi...İnsanlara neden sevmediklerini soruncada bişey söyleyemiyorlar...Zira herhangi bir yolsuzluğa adı karışmadı...Hiç şüpheniz olmasınki bi açığını yakalasalar bi kaşık suda boğacaklar onu...Bundan önceki seçimde de "Ben CHP ye oy vermem, çünkü baykalı sevmiyorum" anlayışı bizi bu hale getirdi...Böyle düşünen insanlar yüzünden AKP başa geldi şimdide bıdı bıdı ediyorlar...Baykal'In bundan önceki seçimde tek hatası saçma sapan isimleri aday listelerine koymasıydı...

sıkıyönetim kurallarını okursanız anlayabilirsiniz..

halk yanılmaz ,sevmiyorsa bi bildiği vardır.baykal, ak partiye muhalefet olduğundan beri seçim propagandası yapıyor ve hala hapıyor .imajını düzeltmek için birleşmeler yapıyor, yalan söylüyor,bel altına vuruyor,herşeyi ama herşeyi yapıyor.böle birini halk niye sevsin...

ben neden sevmiyorum siyaseti çocuk oyuncağı ettiği için,30 senedir chpyi krallık gibi elinde tutup başkanlık seçiminde kapalı oylama dahi yaptırmadığı,kendisine oy vermeyenleri partiden ihrac ettiği için,akpyi kötülemek için bi ana avrat sövmediği kaldığı için,adamda başbakan olacak bir karizma olmadığı için ve muhalefet anşayışı çamur atmaktan öteye gidemediği için...

Geri