Baytar

smtbytr

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar , forumda aslında biraz eski de sayılırım fakat uzun zamandır girmiyordum çeşitli nedenlerden dolayı. En son iletişimim de iyi olmamıştı forumdakilerle Kazım Koyuncu muhabbeti yüzünden ama hassas bir dönemdi diyeyim ve o mevzu için tekrar özür dileyerek söze başlayayım.

Baytar diye hitap edilmesi tercihimdir , an itibariyle 20li yaşlarımda bulunmaktayım. Asıl memleket Ordu'dur. Erzurum'da İngiliz Dili ve Edebiyatı okumaktayım. Okumayı oldukça severim ve sevdiğim yazarlara sempatizan kazandırmak huyumdur. Şimdilik tanışabildiklerim Chuck Palahniuk , Charles Bukowski , Hakan Günday ve okuldan dolaylı olarak Shakespeare , John Milton vb yazarlardır. Edebiyatı şiiriyle de romanıyla da severim fakat tür olarak yeraltı edebiyatı daha çok ilgimi çekmiştir ki hepinize tavsiyem en azından tanımanızdır.

Beşiktaş taraftarıyım , camiaya dolaylı yollardan yakın sayılırım her ne kadar mabedimize ayak basamasam da. Basketbol da ilgi alanımdadır fazla takip edemiyorum ancak yeterli düzeyde oynayabildiğimi sanıyorum.

Foruma faydalı olabilmek adına ise çeviri , ödev , football manager ile ilgili sorunlarınız olursa , ingilizce veya edebiyat konusunda vakit bulabildikçe paylaşımlarımla fayda sağlamayı düşünüyorum. Burada olmak iyi hissettiriyor tekrardan selam herkese , saygılarımla :blush:

Güzel anlatımın için teşekkürler.Tekrar hoşgeldin ozaman

Sizi tanımak güzeldi, hoşgeldiniz :smile:

Geri