BBG EViNi KAPATTIRAN RESiMLER

hadi_ya3

New member
Reaction score
0
Iste ne olduysa bu goruntulerden sonra oldu ingiliz BBG`si kapatildi.

atcuq.jpg

2v8232c.jpg

e022vr.jpg

vwyglz.jpg

fvjyq8.jpg

t0iveu.jpg

ejhcep.jpg

kbqi2s.jpg

4ggjrk.jpg

2vlmlg5.jpg

niye kapattılar ki biraz daha gösterip öyle kapatasalardı :D:D:D:D:D:D:D.:::::::::....:::.....::::

bunu izlemedigime simdi pisman oldum boyleer fotalar warmiydi la :D

=) bu ne yaff bız yanlıs bakıomusuz su bbg ewıne bılseydım bende gırerdım euheuhe=):D:D:D

Biri Bizi Manigatör :D:D:D

showplus ta temptatıon ısland var bu yanında solda sıfır kalır.adamlar eşleriyle gidiyor adaya 4 çift.oraya 20 kadın manken gibi 20 erkek koyup eşleri ayırıyorlar.kim eşini aldatmazsa o kazanıyor.çok heyecanlı oluyor.izliyorum:durdurun:durdurun

:D:D:D:D Biravo Meltem...

showplus ta temptatıon ısland var bu yanında solda sıfır kalır.adamlar eşleriyle gidiyor adaya 4 çift.oraya 20 kadın manken gibi 20 erkek koyup eşleri ayırıyorlar.kim eşini aldatmazsa o kazanıyor.çok heyecanlı oluyor.izliyorum:durdurun:durdurun

Saol yha denicem :)

Hangi kanalda bu dediğin :durdurun

valla kuvettekı hatun manyak bısımıs bence o olaydan sonra bunun sevgılısı bbg evını basar sonra olaylar kopar

Geri