Beşiktaş- Galatasaray Maçı Aljazeera Sport 4 de

mchasso

New member
Reaction score
0
BEŞİKTAŞ-GALATASARAY Super lig futbol macı Aljazeera sport 4 de

Saat 20:00 de

jsc sport 4 frekansı bu 11296 h 27500

Şimdilik şifresiz maç günü ne olur bilemem arkadaşlar :D

Kanal hotbird uydusundadır bılmeyenler ıcınKanal şifreli bir kanaldır maç saatinde şifresiz oluyor yani denemeniz için maç saatini beklemilisiniz :D

Kanal olurda şifreye girerse : eğer keyler gıtmedıyse bu keylerle yapabılenler ızlesın

şifre değiştirme bölümünden const cw ye gel. provideri yani kanal ismini değiştirmene gerek yok. herhangi bi kanala, gireceğin şifre aşağıda:

bu vereceğim şifre sadece jsc sport 4 için: önce provider no düzenle diyorsun. yeşil olması lazım kısa . o kısma sadece şunları gir: 0500:20F8:00FA:17D8

sonra asıl şifreyi gireceğin yer ke y kod düzenleye gir, sarı olması lazım kısa yolu. o kısma da şunu gir: BF 63 4C 6E 53 56 95 3E D1 F5 8F 55 A9 16 FA B9 iki defa kaydete bas çık

dai bende şimdiden şifreli bu :D

Şifresini çözerim ßen oNLarin Msnde Yardım eder ßana Kankam :durdurun Dimi Simatic Kanka :hhmanD GeLçi o kadar daLGa geçtim ama Kusura ßakma zuahaha :hhmanD

Şifresini çözerim ßen oNLarin Msnde Yardım eder ßana Kankam :durdurun Dimi Simatic Kanka :hhmanD GeLçi o kadar daLGa geçtim ama Kusura ßakma zuahaha :hhmanD

sen gec dalganı :D ben senın butun sıfrelerını cozemde quad ıslemcılıyle :D

dai bende şimdiden şifreli bu :D

şimdilik maç saatınde şifresiz olucak maç saatınde degısıklık olursa onu bılemem :D

ben staddan canlı izliyorum sıkıyosa şifre koysunlar =)

turksatmı sanmam :D turksatta ole bı tp yok :D turksat daha o sevıyeye gelemedı :D cok beklerız bence belkı 2020 yılında yayınlar bırlesınce :D

yok ben turksattaki aljazeera verirmi die sordum :D

yok ben turksattaki aljazeera verirmi die sordum :D

hyr dıyorum bende :D verse mıllet nıye hotbırddekınden ızlesın :D hotbırd uydusunla turksat uydusu bır degıl her uydunun ona gore kanallarına sıfreleme sıstemı var degısık hepsı aynı degıl yanı

hangi siteye girip izleyebiliosn

Geri