bebek gibi bir cilt için...!!!!!(sivilcesiz)

aydinsn

Beşiktaşım
Reaction score
0
cildi bakmanın en güzel yolu gözenekleri açmaktır ve bunun da en güzel yolu buhar yapmaktan geçer...
:clap:

şimdi sölüyeceklerimi hergün uygulayın 10 gün sonra bariz farkı göreceksiniz ben öyle yapıyorum ve kızlar ne kullanıyosun cildine hangi bakım kremleri falan diyo
öncelikle suyu kaynatın ve içine biraz ıhlamur atın bi kaba boşaltın şimdi zor olan kısma geliyoruz kafanıza havluyu saıyorsunuz ve saatinizi 10 dk sonraya kuruyorsunuz burda önemli olan o buhara dayanabilmek ama 10 gün sonunda ne sivilce kalıyor ne de siyah noktalar...

Bi teşekkürü hakettim herhalde uygulayın ve görün ben 5 senedir yapıyorum bunu.... :cool:

ya bende bi makine vardı . sauna için özel . ama ıhlamur yoktu . deneyecem bunu ama saol

saol usta deneyecem......
tesekkurler..

aLLaH'a $üKüR HiÇ ßiR$eYe GeReK Yoq :D

aMa SöYLeRiM SiViLCe DeRDi oLaNLaRa :)

en azından içinde ne olduğunu bilinmeyen gereksiz ilaçlardan iyidir. yok zırtapoz kürü yok bilmem ne kürü. bi arkadaşım onlar yüzüne yüzünden oluyodu. şimdi roakutan kullanıyo zavallım.

öyle bi sorunum yok ama yinede deniycem..
bakalım olduğundan fazla yumuşaycakmı:D

ilk başta paylaşım için sağol. dediğin gibi önemli olan sıcak buhara dayanmak. ben ne zamandır yapıyordum ama fazla vaktim olmadığı için bıraktım ve yine çıkmaya başladı. birazdan denerim sağol.

yalns suraya bakıormda erkekler nekadarda ozen gosterıor bu bolume kıslardan daha fasla..hehe...:D

qyner' Alıntı:
yalns suraya bakıormda erkekler nekadarda ozen gosterıor bu bolume kıslardan daha fasla..hehe...:D

:).........

bende de yok ama çok merak ettim bi deneyecem yuzum nasıl olacak diye çok sağol teş.....

ben herbalife die bşy kullandım ii geldi ama bunu da deniyim
eyvallah

bi de grip için yüzünüzü kaynar suyun üstüne tutun!! burun içindeki sinüslerdeki mukus tabakası göçeceğinden çok rahatlayacaksınız...
veya acı kavununun suyundan bir veya iki damla damlatın...

valla benim derim kazık gibi çamaşır suyu kullansam olmazmı ...... sağolasın dostum deneyecem

sağol deneyeceğim
hemde en kısa zamanda

Arkadaşlar bu mükemmel bi yöntem tabi ki krem falan gibi şeyler cildinizi korumanız için çok iyi ama, işte bu hemde cildin asit baz dengesini ayarlıyor cildinizi nemlendiriyor ve akneyi yok ediyor, ama size bi tavsiyem özellikle sivilce derdi olanlar mutlaka PROTEX sabun kullansınlar marketlerde satılıyor, bu sabunu kullanın ciltteki bakterileri yok ediyor ardından buhar yapın cildin nem dengesini ayarlayıp gözenekleri açsın, çok sorunlu ciltlerde de işe yarıyor daha da olmassa intihar edin ne diyim :)

bu buharı ıhlamursuz kullanıodum bi de ıhlamurla deniyelim tşklerr..

Geri