Bedava SMF Forum Kurulumu Resimli Anlatım Sizinde Bir Formunuz Olsun :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj_blue

Member
Reaction score
0
Ücretsiz Hosta SMF Forum Kurulumu Resimli Anlatım Sizinde Bir Formunuz Olsun :))

Merhaba Arkdaşlar Şimdi Bedava Hosta SMF Forum Kurulumunu Anlatıcam Umarım Faydalı Olur

Lazım Olanlar:

Kuracağımız Host Funpic.org Kayıt İçin Giriş

Ftp Programı:iNDiR

Smf Forum : İnDiR

Smf Türkçe :İnDiR

Şimdi De Anlatım Klasörünü İndiriyoruz.

İsterseniz Yada Linklere tek tek tıklıycaksınız. :)

Anlatım Klasörü:AnLaTıM

Şimdi Anlatıma Geçiyorum

Bak

Bak

Bak

Bak

Bak

Bak

Bak

Bak

Bak

Bak

Bak

Bak

Bak

Bak

Bak

Bak

Bak

Yükleme Tamamlandıkta Sonra Forma Giriş YApıyoruz Sonra

Bak

Şimdi Vermiş Olduğum Link Ten Türkçe Dil Dosyasını İndirdiyseniz Klasör Olarak Açıyoruz. SOnra Ftp Programından Themes Klasörünün İçine Atıroruz.

Bak

Tümüne Evet Diyoruz.

Bak

Dosyalar Yüklendikten Sonra Formumuzu Açıyoruz Ve Admin Paneline Giriyoruz. Ve Server Setting E tıklıyoruz.

Bak

Sonra:

Bak

Evet Arkadaşlar Formumuzu Kurmuş Bulunuyoruz. Eğer Bir Sonla Karşılaşırsak Buraya Yazabilirsiniz Elimden Geldiği Kadarıyla Yardımcı Olurum.

Şimdi Siz Diyorsunuz Forumdiye Niye Bir Klasör Açıpta Onun İçine Attık Çünki Ben Mkportal Yükliycem :)) O yüzen Eğer İsterseniz İstek Olursa Mk Portal Yüklenmesnide Anlatırım.

Bu arada Bu Benim İlk Resimli Anlatımım :)) Neyse Arkadaşlar Souları Burda Elimden Geldiği Kadar Yanıtlarım İyi Günler.

Emeğine Sağlık Kurmaya Başladım İnşallah Kurulumda Bi Sorun Çıkmaz :D

Rica ederim Umaraım Kurmuşsundur. Sağlam Bir Şekilde Eğer Bir sorun Çıktıysa burda bizimle paylaş

peki portal ı kurmayı da anlatacak mısın

dj_blue kurulumda hatayla karşılaşıyorum nasıl giderebiliriz bi anlatabilirmisin!!!
hata:
Yükleme aygıtı ; "smf" database ine giremiyor. Bazı hostlarda SMF admin panelinden kendiniz database oluşturmanız gerekmektedir. Bazılarıda sizin adınızı veya database ismi eklerler.

Buraya tıklayarak bu adımı tekrar deneyebilirsiniz.

yazıyor şimdiden teşekkürler

Arkadaşim Emeğine Sağlikçok Güzel Açiklamişsin Sana Bir Sorum Olaca Ben Bunu Almiş Olduğum Web Adresime Nasil Koyabilirim Yardimci Olursan Sevinirim şimdiden Teşekkürler

Güzel bilgi, smf güzel forum scriptlerinden biri, tavsiye ederim :)

surf secure now mudur nedir.nerede o?
ben üye oludm..öle bryer göremedim

kardes mk protal lıda anlatırsan sevınrm sımdıden tesekkurler

arkadaşlar zamanım çok kısıtlı size şöyle anlatıyım şimdi arkadaşlar biz. SMF forumu forum klasörü içine kurduk dimi. EVEEEEEEETTTT. Şİmdi www.mkportal.it adresine üye oluyoruz ordan da mkportal sürümünü indiriyoruz dowloand bölümünden sonra ftp den ana dizine aynen atıyoruz. FTP ana ekrandaki görünüm şu şeklde olcak.

Bu yapı şeklinde olmalıdır yoksa MKPortal düzgün bir şekilde çalışmaz :

http://www.siteninadı.com/forum
http://www.siteninadı.com/mkportal
http://www.siteninadı.com/index.php (mkportal anasayfası)

Yani mkportal dosyasını açmadan mkportal kalasörü ile birlikte ftpden atıcaz index.php dosyası ile birlikte. Mkportalı atınca FTpde Şu şekil durcak.

forum
mkpotral
index.php

FTp de buna göre attıktan sonra Kuruluma Geçicez.

www.siteadı.com/mkportal/mk_install.php diycez ve kuruluma geçicez...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Sanırım anlaşıldı eğre kuramayan varsa buraya tekrar yazzsın ben yardımcı olmaya çalışcam..

Bu Arada
vBulletin
vbulletin.gif

Invision Power Board
invision.gif

SMF - Simple Machines Forum
smf.gif

Joomla
joomla.gif

Mambo
mambo.gif

phpBB, Subdreamer, osCommerce, MyBB, PhpNuke, Koobi, MKPortal, WordPress, WBB - Woltlab Burning Board, GTP - GNUTURK, Drupal Gibi Kurulumlar...

Kurulumları Yapılır 10 YTL

ilkgilenen arkadaşlar kadawraclup(at)hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler.

funpic lisanssız boardları siliyor haberiniz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri