Web Sitesi : hostinger.web.tr
Merhaba arkadaşlar,
Bu yazımda size kayıt olmanın ne kadar kolay olduğunu göstereceğim. Ayrıca Kontrol Paneli ile yeni tanışan arkadaşlara da başlamalarında yardımcı olacağını düşünüyorum.
İşte adımlar:
Adım 1
Anasayfada Hesap oluştur bağlantısına tıklıyoruz.

Adım 2
Kayıt formunu doldurup Hesap oluştur butonuna tıklıyoruz.

Adım 3
Hesabımızı oluşturduktan sonra e-posta hesabımıza gidip aktivasyon bağlantısına tıklıyoruz. Böylece web sayfası oluşturmaya başlayabiliriz.

Adım 4
İlk web sitemizi oluşturabilmek için Yeni hesap oluştur butonuna tıklıyoruz.

Adım 5
Bu ekranda hesap türümüzü belirliyoruz. İstediğimiz planın altındaki Sipariş Ver! butonuna tıklıyoruz.Ben bu rehberde ücretsiz hesapla ilerleyeceğim.

Adım 6
Bu ekranda daha önceden bir alan adına sahipsek radyo butonlarından Alan Adını değilsek Hostinger'in sunduğu ücretsiz Alt Alan Adını işaretliyoruz. Formu doldurduktan sonra Oluştur butonuna tıklıyoruz.

Adım 7Bu adımda daha çok sistem çalışır: Web siteniz oluşturur.

Oluşturma işlemi tamamlandığında Sonuçları gör bağlantısına tıklayınız.

Adım 8
Artık web sitemizi kurmaya başlayabiliriz. Bu ekrandan Değiştir butonuna basıyoruz.

Adım 9
Bu ekranda da web sitemizi oluşturmamız için gereken bütün butonlar bulunuyor.

Umarım ilk kez web sitesi oluşturan, kontrol paneliyle yeni tanışan arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.
iyi şanslar
Merhaba arkadaşlar,
Bu yazımda size kayıt olmanın ne kadar kolay olduğunu göstereceğim. Ayrıca Kontrol Paneli ile yeni tanışan arkadaşlara da başlamalarında yardımcı olacağını düşünüyorum.
İşte adımlar:
Adım 1
Anasayfada Hesap oluştur bağlantısına tıklıyoruz.

Adım 2
Kayıt formunu doldurup Hesap oluştur butonuna tıklıyoruz.

Adım 3
Hesabımızı oluşturduktan sonra e-posta hesabımıza gidip aktivasyon bağlantısına tıklıyoruz. Böylece web sayfası oluşturmaya başlayabiliriz.

Adım 4
İlk web sitemizi oluşturabilmek için Yeni hesap oluştur butonuna tıklıyoruz.

Adım 5
Bu ekranda hesap türümüzü belirliyoruz. İstediğimiz planın altındaki Sipariş Ver! butonuna tıklıyoruz.Ben bu rehberde ücretsiz hesapla ilerleyeceğim.

Adım 6
Bu ekranda daha önceden bir alan adına sahipsek radyo butonlarından Alan Adını değilsek Hostinger'in sunduğu ücretsiz Alt Alan Adını işaretliyoruz. Formu doldurduktan sonra Oluştur butonuna tıklıyoruz.

Adım 7Bu adımda daha çok sistem çalışır: Web siteniz oluşturur.

Oluşturma işlemi tamamlandığında Sonuçları gör bağlantısına tıklayınız.

Adım 8
Artık web sitemizi kurmaya başlayabiliriz. Bu ekrandan Değiştir butonuna basıyoruz.

Adım 9
Bu ekranda da web sitemizi oluşturmamız için gereken bütün butonlar bulunuyor.

Umarım ilk kez web sitesi oluşturan, kontrol paneliyle yeni tanışan arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.
iyi şanslar