Bedava WEb sitesi veren firmalar.

Warn:nG

New member
Reaction score
0
Bu paylasımıda sıtede bır cok arkadasımın aradıgını duydugum ıcın hazırlama geregı duydum. eger bole bır paylasım benden once verıldıyse ayrı bır kaynak olarak kabul edın lutfen.

Bedava Web sitesi / sayfasi veren firmalar assagidadir. Bunlar dunyadaki en iyi 20 site Ozelliklerini sizin icin assagiya cikardim. Lutfen kaydolmadan once dikkatlice okuyun...

bedavawebsite1rb.jpg

şimdide firmaların adresleri ..
Bizland

FreeWebSites

netfirms

VirtualAvenue

WEbJump

FSN

HyperMart

Prohosting

CrossWinnds

Virtualnine

Cybercities

stormloader

freeservers

fortunecıty

DreamWater

spaceprts

djcafe

adventege2you

homested

TerraShare

Artık emeg saygı arkadaslar walla yoruldum hazırlarken yaws .... :) tesekkur butonunu hatırlatırm.. :)

bunlara yenısı eklendı buyrun..

Bravenet

devamı gelecek eger ıstersenız.

Warn:ng Elin Kolun Ağrımasın TeşekkürLer..!:)

devam ediyoruz ... baska bır bedava web hostıng veren site Warn:nG in uzerını tıklayınız.

Warn:nG

iide warning neden tek tek yazıyorsun topluca yazımıyorsun. msj sayısı önemli değil bu forumda.bunu unutma .kaba taslak ben 500 tane msj yazarım ha senınkı kabataslak demıyorum ama tplıca yaz bence .. :?

ellerine saglık warning güzel hazırlamışsın ::)

CeZza' Alıntı:
iide warning neden tek tek yazıyorsun topluca yazımıyorsun. msj sayısı önemli değil bu forumda.bunu unutma .kaba taslak ben 500 tane msj yazarım ha senınkı kabataslak demıyorum ama tplıca yaz bence .. :?

kardes ıyımısın ben mesaj sayısını dusunmedım bıle yahu sadece buldukca aklıma geldıkce eklıyorum ... :) onemlı olan faydalı olması degıl mı?

Geri