Bekir Coşkun'dan törenlerin iptaline tepki

gugukcuk

New member
Reaction score
0
Gerçeklik yalnızca bir ilizyondur,yalnız inatla is
KAFA KAFAYA VERDİLER...

Kafa kafaya verdiler, "deprem nedeniyle hassasiyet yaratır" gerekçesiyle Cumhuriyet Bayramı'nın yarısını kestiler...

Acılı günde ayıp olmasın diye...

Hassasiyetten...

*

Ve koştular düğüne...

İktidar "hassasiyet" nedeniyle Cumhuriyet törenlerini iptal ettiği akşam, üç düğüne birden gitti, saz heyeti yetişemez...

Birinci düğün; Atakule salonlarındaydı...

Medya koştu...

Ama medyaya kapalıydı...

Hassasiyet olmasın çünkü...

İkinci düğün; birinci düğünün peşinden ATO salonunda...

Yetişti bizim çocuklar peşlerinden...

Hassasiyet önce varmıştı...

Medyayı almadılar...

Üçüncü düğün; ikinci düğünün arkasından Sheraton Oteli salonunda...

Devleti yönetenler oradaydı...

Hassasiyet de orada olduğu için, millet görsün istemediler...

Kapılar medyaya kapatıldı...

*

88 YIL ÖNCE GÜN ALINMIŞTI...
"Nikâhlar için gün alınmıştı, iptal etmek olmazdı" dedi hassasiyet...

İyi ama...

88 yıl önceden gün alınmıştı...

Asla bir eğlence olmayan, Cumhuriyetimizi halkın katıldığı törenlerle kutlamak, anmak, yaşamak niçin iptal edilebildi?..

*

EN ANLAMLI CUMHURİYET BAYRAMI
Bence iyi de oldu...

Hassasiyetin engeline karşın, en anlamlı Cumhuriyet Bayramı kutlandı... Sokaklarda, caddelerde, meydanlarda, çarşılarda...

Evlere bayraklar asıldı, çiçeğini alan anıtlara koştu, çocuklar küçük bayrakları ile annelerinin elinden tutup çıktılar...

Ankara ayaktaydı...

İzmir coştu...

İstanbul'da on binler yürüdü...

Tüm kentlerde eskisinden daha coşkuyla kutlandı Cumhuriyet...

*

En güzel Cumhuriyet Bayramı'ydı bence...

Çünkü sadece yüreğinde Mustafa Kemal ve Cumhuriyet sevgisi olanlar katılabildiler... Cumhuriyeti yıkmak isteyenler, onun ilkelerini tekmeleyenler iyi ki gelmediler...

Sırf Cumhuriyetin koltuklarında oturdukları için oraya gelip duranlar yoktu...

İkiyüzlülük gözükmedi...

Sahtecilik sırıtmadı...

Riyakârlık orada değildi...

*

Güzel bir bayram oldu yani...

Kutlu olsun...

kaynak : Bekir Coşkun'dan törenlerin iptaline tepki en son haber

bu adamı sevmem,ama bazılarının düşüncelerini dile getirdiği için saygı duyarım

tıpkı bizim bu günkü düşüncelerimizi dile getirdiği gibi....

biz neşe ve sevinç içinde kutladık :)

tamda yunanın yüzme öğrendiği yerdeydik :)

Cumhuriyetle barışık olsalar iyi niyetli olduklarına yorumlardım .

Cumhuriyetin koltuklarını işgal edipte cumhuriyete düşmanlık edecek kadar kahpe olduklarına yönelik kuşkular olduğu için niyetlerinin hayra yorumlanması beklenemez.

Ecevit başbakan, Devlet Bahçeli başbakan yardımcısı, Mesut Yılmaz başbakan yardımcısı.

hem 30 ağustos törenleri hem cumhuriyet bayramı resmi geciti, recepsiyonlar vs. iptal edilmiş mi edilmemiş mi????

Bilen var mı?

88 YIL ÖNCE GÜN ALINMIŞTI...
"Nikâhlar için gün alınmıştı, iptal etmek olmazdı" dedi hassasiyet...

İyi ama...

88 yıl önceden gün alınmıştı...

Asla bir eğlence olmayan, Cumhuriyetimizi halkın katıldığı törenlerle kutlamak, anmak, yaşamak niçin iptal edilebildi?..

Bunlar da (ecevit, bahçeli, yılmaz) kafa kafaya verip "88 yıl önce gün alındığı" halde iptal etmişler olabilir mi??

Bunların da mı "asla eğlence olmadığından" haberleri yoktu??

Yoksa bunlar da mı şeriatçıydı?????????

düğünle depremi karıştıran zihniyetin

zaten aklından şüphe etmek gerekir,

alışkanlıklarınızı değiştirin,

balık yemeye başlayın :)

Ecevit ve Bahceli hükümeti marmara deperiminde hem 30 Ağustost Zafer Kutlamalarını hemde 29 Ekim Cumhuriyet Törenlerini iptal etmişti

Geçmişte benzer uygulamanın hemde katmerlisi yapılmasına rağmen AKP yi eleştirecez diye saçmalama girdabında debelenenlerin kafasında yatan acaba aşağıdakilerden hangisi

A) Önemli olan cumhuriyetin törenlerinin iptali değil asıl önemli olan kimin iptal ettiği. Bahceli Ve Ecevit İptal ederse normal ama Erdoğan iptal ederse anormal

B) Yada ülkenin batısında (Marmarasında) deprem olduğunda bu tip törenler iptal edilebilir ama ülkenin doğusunda ki doğal afetler çokta önemli olmadığı için törenleri iptal etmeye gerek yoktur

C) Cumhuriyet falan hikaye bizim derdimiz her ne şart altında olursa olsun AKP yi eleştirmek. Buna mecburuz çünkü yediğimiz seçim tokatlarının acısı başka türlü hafiflemiyor

D) Hepsi

Cevapları alalım

e) hiçbiri ve ;

cumhuriyet bayramında, muhteşem bir yürüyüşten sonra meydanı ve caddeyi ağzına kadar dolduran binlerce kişinin karşısında çok sevilen ve yaptıklarıyla örnek olmuş bir belediye başkanımızın konuşmasının sonuna Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet fakrü zarüret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey Türk İstikbalinin evladı! İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen; Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
diyerek atamızın sözlerinden alıntı yapmıştı,,, sanırım asıl cevap bu olsa gerek.

Öncelikle konuyla ilgili ayrıntıları ve niyeti çok iyi anlamak gerekir. Daha önceki kutlamaların iptaline neden olan gelişmelerin boyutunu ve o zamanın şartlarını iyi değerlendirmek gerekir. Herhangi bir konuda bundan 80 yıl, 50 yıl, 10 yıl önce yaşanmış gelişmeleri takunyalı ve bölücü zihniyet politik açıdan bir çok kez bugünün şartlarına uyarlayıp yeni olmuş şeyler gibi sunmuştu. Elbetteki akp göreve getirildiğinden beri Türkiye Cumhuriyeti Devletine olan düşmanlığını her fırsatta göstermiştir. Bunu görebilen, beyni çalışan, ülkesini seven insanlar bu davranışı elbetteki farklı yorumlar. Karşımızda duyguları ve kişilerin mağduriyetini istismar eden bir karekter var. Hizmet görevini kişilere lutuf gibi yansıtan bir karekter var. Yani; bak ben sana yol yaptım, hastane yaptım, stad yaptım gibisinden havalara giren bir karekter. Daha doğrusu karektersizlik var. Duyarlılık konusunda samimi olan bir yönetici en azından bir süre özel işlerindede dikkatli olmalıydı. Yani üzüntülüyüm fakat düğüne gidiyorum. Nezaket gereği düğün olsa bile katılımı iptal edebilirdi. Şahsi olarak gitmeyebilirdi. Her neyse, sonuçta karşımızda işine geldiği gibi düşünen, yaşayan, konuşan, akli melekeleri bence yetersiz biri var. O nedenle gelişmeleri yadırgamıyorum. Fakat kafası çalışan insanları aptal yerine koymasına ve samimiyetsizliğine üzülüyorum, hatta ve hatta kızıyorum. Vay akıl dedi, meleke dedi, hakaret etti diye şikayet etmemenizi rica ederim. O övünüp durduğumuz Osmanlı İmparatorluğunu bile bazı dönemler akıl sağlığı şüpheli padişahlar veya çocukları yönetmişti. Yani hakaret değil. Olan bir şeyi nacizane tespit. Sevgili deLishmen sorunun cevabı; E) Hiçbiri.

Cumhuriyetimize mahsus olan günler ÖNEMLİDİR, bu günlerde kimin ne niyetle ne yaptığıda önemlidir zira kahpelerden, yediği tası pisleyen köpeklerden çok çektik çekmeyede devam ediyoruz.

Bir vekilin yıllık 100 bin liranın üzerinde maaş aldığı ve cumhuriyetimizin koltuğuna oturduğunu düşününce her detayın önem arz ettiği ortaya çıkar.

Bir ara Türk Zeka Vakfının çaycılığına önerdiğimiz arakadaş ,geçmişte iptal edilen törenlerle şimdi iptal edilen törenler arasındaki farkı, herkese nasip olmayan kıvrak zekası ile çözmüşüvermiş barvo .
Hani tarhcilerin tarihi olayları değerlendiriken çok sıkca ifade ettikleri " Tarihi olayları ozamanın şartları için de değerlendirmek lazım" sözünü içine düşüp debelendikleri ikiyüzlülük çukurundan çıkmak için kendisine dayanak yapmaya çalışıyor hiç utanmadan.

Yahu 10 yıl önce benzer bir deprem olmuş ve ozamanki törenler iptal edilmiş işte. Düştüğünüz zor durumdan çıkmak için 10 yıl önce iptal edilen törenleri hangizekanızla çok büyük bir tarihi olaymış gibi değerlendiriyorsunuz.Bu kararı veren zamanın komedi dans üçlüsünü de büyük tarihciler sayarsınız utanmadan

Gerçi sizde haklısınız daha önce hiç törenler iptal edilmedi yalanını utanmadan rezilce söyleyip de foyanız ortaya çıkınca içine düştüğünüz iftira çukurundan işte böyle büyük kıvraklık hamleleriyle kurtulmaya çalışacaksınız aklınızca

Hadi söyle bakim neymiş 10 yıl önce iptal ediletörenlerle şimdi edilenlerin arasındaki gelişmelerin boyutu

Aslında ben sebplerini yazdım gidin onları tekrar okuyun gerçek sebepleri öğrenin

Sevgili deLishmen açtığın konuların neredeyse tamamı polemik, kısırdöngü, insana veya akla hizmet amacı taşımayan, gerçek bir bilgilendirme kaygısı içermeyen konular. Eğer okuduğunu anlayabilen, düşünerek ve mantıklı yazabilen bir insan olabileceksen, Türkiye bir insan daha kazanibilecekse ben bırak çaycılığı tuvalet bile temizlerim. Bu tavırların bende senin Türklüğüne ve Müslümanlığına dair şüpheler uyandırıyor ve üzülüyorum. Benim söylemek istemediğim, iddia etmediğim, çıkarım yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi anlayıp beni zeka testine tutan sensin. Yani bir insanın ben bu sonucu çıkardım demediği bir konuda '' aaaa sen bu sonucumu çıkardın '' deyip o kişiyi çaycı falan yapan sensin. Şaşırmamak gerekir aslında çünkü forumda açtığın çoğu konu, olduğu kesinleşmiş konular değil. Veya diyelimki yanlış bir davranışı eleştiriliyorsun fakat senin savunduğun kişide o eleştirdiğin yanlışın aynısını ve hatta çok daha fazlasını yapmış. Eeee, hal böyle olunca insan ister istemez farklı şeyler düşünüyor. Ben bu tür ısrarcı konularda şöyle düşünürüm. Neredeyse bütün veriler ortadayken kişi o konu hakkında diretiyorsa ya anlama sorunu yani zekayla ilgili bir durum söz konusudur, ya niyeti kötüdür, yada bir anlık yanlış anlaşılma olmuştur, zaman içerisinde özür ve düzeltme açıklaması yapılacaktır. Sonuç olarak sevgili dostum, ben senin açtığın konulara yorum yazıp, ardından da uzun açıklamalar yapmaktan yoruldum. Ne yapayım sen söyle. Açtığın konuya bön bön bakıp, düşüncemi yazmadan sayfayı kapatayım mı? Cumhuriyet Bayramı Kutlama töreninin iptaline ilişkin diğer arkadaşların yorumlarınıda okudun. Burada sıkıntı töreni iptalin gerekçesindeki samimiyetin sorgulanması. Buna neden olan akp nin izlediği yol, Cumhuriyete dönük saldırgan davranış ve sözler. Milletin üzüldüğü temel nokta iptalin kendisi değil, iptal gerekçesinin samimiyetidir. Bu açıklama bence yeterli, Allah rızası için artık bu gerekçeler nedir diye bir şey sorma. Bir önceki polemik hakkında: http://www.hhportal.com/serbest-kur...si-pkk-sitesinde-post5413677.html#post5413677

A) Önemli olan cumhuriyetin törenlerinin iptali değil asıl önemli olan kimin iptal ettiği. Bahceli Ve Ecevit İptal ederse normal ama Erdoğan iptal ederse anormal

B) Yada ülkenin batısında (Marmarasında) deprem olduğunda bu tip törenler iptal edilebilir ama ülkenin doğusunda ki doğal afetler çokta önemli olmadığı için törenleri iptal etmeye gerek yoktur

C) Cumhuriyet falan hikaye bizim derdimiz her ne şart altında olursa olsun AKP yi eleştirmek. Buna mecburuz çünkü yediğimiz seçim tokatlarının acısı başka türlü hafiflemiyor

D) Hepsi

Cevapları alalım

tabi cevap hepsi çünkü hepside cuk oturan cinsten tespitler eline sağlık

Yapısı itibariyle doğal afetler dil, din, coğrafik konum, ırk gibi ayrıntıları sorgulamaksızın insani açıdan ele alındığında üzüntü vericidir. Bu açıdan bir kıyaslamanın konusu dahi edilmemelidir. Fakat bu konu başlığına malzeme edildiği için farklılıklara kısaca değinip konuyu kapatayım. Bir trafik kazasında aileden bir kişiyi kaybettiğinizde üzülürsünüz, fakat aynı kazada hem araba hurdaya dönmüş hem de aileden beş kişiyi kaybetmişseniz acınız daha da katlanacaktır. Bir insan cebindeki 100 TL den 5 TL’sini düşürse üzülür fakat 70 TL kaybetse kapınır, aranır. 1999 Gölcük Depremi, İzmit Depremi, Marmara Depremi ya da 17 Ağustos 1999 depremi, 17 Ağustos 1999 sabahı, yerel saatle 03:02'de gerçekleşen, Kocaeli/Gölcük merkezli deprem. 7,5 büyüklüğünde gerçekleşen deprem, büyük çapta can ve mal kaybına neden olmuştur. 17 Ağustos depremi, tüm Marmara Bölgesi'nde, Ankara'dan İzmir'e kadar geniş bir alanda hissedildi. Resmi raporlara göre, 17.480 ölüm, 23.781 yaralı oldu. 505 kişi sakat kaldı. 285.211 konut, 42.902 işyeri hasar gördü. Resmi olmayan bilgilere göre ise yaklaşık 50.000 ölüm, ağır-hafif 100.000'e yakın yaralı olmuştur. Ayrıca 133.683 çöken bina ile yaklaşık 600.000 kişiyi evsiz bırakmıştır. Yaklaşık 16 milyon insan, depremden değişik düzeylerde etkilenmiştir. Bu nedenle Türkiye'nin yakın tarihini derinden etkileyen en önemli olaylardan biridir. Deprem gerek büyüklük, gerek etkilediği alanın genişliği, gerekse sebep olduğu maddi kayıplar açısından son yüzyılın en büyük depremlerinden biridir. 23 Ekim 2011 Van Depreminde Ölen ve Yaralananların Sayısı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre 279 ölüm, 1.301 yaralanma ve 2.262 bina yıkımı bildirdi. Cevap Yumuşak I: Hepsi.

Arkadaş senin savunduğun kişiler gerekli güveni veremiyorsa sorumluluk onda mı yoksa başkasında mı?
Acarsın bakarsın ne demişler neler yapıyrlar ... sonrada bunlar doğrudur eğrileri yoktur dersin bizde haklısın deriz..

Tayyeap'ın gerçek yüzü - YouTube

CUMHURBAŞKANI OLACAK ADAMA BAK 7 YILDA 180 DERECE DÖNMÜŞ - YouTube

Ecevit ve Bahceli hükümeti marmara deperiminde hem 30 Ağustost Zafer Kutlamalarını hemde 29 Ekim Cumhuriyet Törenlerini iptal etmişti

Geçmişte benzer uygulamanın hemde katmerlisi yapılmasına rağmen AKP yi eleştirecez diye saçmalama girdabında debelenenlerin kafasında yatan acaba aşağıdakilerden hangisi

D) Hepsi

Cevapları alalım

Geri