belki de...

piken

New member
Reaction score
0
Sevenle mutlu olbilirsin
Sen sevdiğinle degil seni sevenle mutlu olbilirsin
Ya seversin sevilmezsin; ya da çok sevilirsin ama sen sevemezsin. Seversin, sevdiğinin gözlerinde ararsın hayatı. Sevilirsin gözlerinle zindan edersin seni sevene hayatı… Seversin, onun için ölmeyi bile düşünürsün. Sevilirsin, senin için ölmek isteyene sadece üzülürsün.
Yani sevsen de sevilsen de mutsuzsundur. Severken neden böyle değil dersin; ayrılınca keşke diye yakınırsın. Sevilirken neden beni sevdi dersin; ama onun üzülmesine dayanamazsın.
İnsan nasıl göremez ya da görmek istemez sevgiyle bakan gözleri? Nasıl umurunda olmaz çaresizlikten akan gözyaşları? Seni sevmeyenlere beddua ederken nasıl aynı acıları başkasının yaşamasının sebebi olabilir? Ya da insanlara tüm bunları yaptıran nedir?
Esas soru bu olmalı bence. Aslında zoru seçer insanlar. Kendilerini gerçekten seven biri varken, sevginin ne olduğunu belki de hiç öğrenememiş insanlara kendilerini sevdirmeye çalışırlar.
Gerçek şudur ki kimse sevdiğiyle değil, kendini sevenle mutlu olabilir. Bizler bunun tersini yaptığımız için mutsuzuz beklide…

+bilmem kaç katılıyorum valla
hayatta hep
sevdiğimin de beni sevmesini istedim
ama nafile gerçeği değiştiremedim
oda kendisini sevmemi istedi ama
yazık oda değiştiremedi
sordum yokmu ya başaran die
................................
ses yok ama ben hala sevdirmenin peşindeyim
onu sevmeyi başaramasam bile
:(

ewt oyle bır soz war ama heryerde kullanılmamalı dıe dusunuyorum arkadasım ... bu forumda bayan arkadaslarımız kardeslerımız war bıraz dıkkatlı secelım cumleleri ...

hep ole saten seni seweni sen sewmessın senin sewdgnde seni sewmes...dilemma wala...:D

Barbazula' Alıntı:
ewt oyle bır soz war ama heryerde kullanılmamalı dıe dusunuyorum arkadasım ... bu forumda bayan arkadaslarımız kardeslerımız war bıraz dıkkatlı secelım cumleleri ...
sanırım lafın bana ama hangi sözümü ters buldun anlayamadım keşke belirtseydin be arkadaşım :D
çok zor bişi değil
:)

yok üstteki arkadaşa demiş barbym :) arada reactor müdahale etmiş :)

ilgi ve alaka için tüm yönetime tşkler ... mavercik kardes lafım sana degıldı ... mesaj sılınmıs senın mesaja gıbı olmus dedıgım ....

olm yarın okul war yat aşşa.. :)

1 de olummm uyanırım elbet Allahın ıznıyle lab var zaten yıne deney yazdıracaklar bıktım be 5 senedır yaz yaz bıtıremedım ...

Daha kötüsüde var arkadaşlar Senin seni sevmeyeni sevdiğin kadar çok severken, sen sevmezken başkasının seni çok sevdiği kadar çok sevilirkinde ayrılıklar oluyor inan bu çok daha kötü... Yaşadım iyi biliyorum...

Geri