Benİmde Bİr Web-sİtem Olsun Dİyorsaniz İÇerİ LÜtfen ! Forum -- KİŞİsel -- Kurumsal

hiranus

New member
Reaction score
0
İyi Günler;

Sayın Adminim Bu Konu Hakkına Bana Verdiğiniz İçin Teşekkür Ediyorum...

Arkadaşlar İçimizde Site Açmak İsteyenlerde Açamayanlar Veya Para Yetiştiremem Diye Düşünenler Varsa Buyrun Görüşelim..

Çok Ucuz Fiyatlara Çok Kolay Site Kurulumu Yapabilirim..

Yardımım Olduysa Ne Mutlu..

---- Cook Yakında Hiranus Yayında -----

HERŞEY VATAN İÇİN SAYGILARIMLA:victory​

hiranus' Alıntı:
İyi Günler;

Sayın Adminim Bu Konu Hakkına Bana Verdiğiniz İçin Teşekkür Ediyorum...

Arkadaşlar İçimizde Site Açmak İsteyenlerde Açamayanlar Veya Para Yetiştiremem Diye Düşünenler Varsa Buyrun Görüşelim..

Çok Ucuz Fiyatlara Çok Kolay Site Kurulumu Yapabilirim..

Yardımım Olduysa Ne Mutlu..

---- Cook Yakında Hiranus Yayında -----

HERŞEY VATAN İÇİN SAYGILARIMLA:victory​

Böyle ucuz site yaptıgınızdan dolayı:) bu isin kursunu dersini egitimini alan insanlar ac kalıo milletimiz kolaya kacıo ugrasmayın bence boyle islerle Herkes kendi isini yapsın

ne alakaaa sende yab yababılırsen herkesin rızkı ayrıdır kımse yıyemez bende panel cilik işi yabıyorum

haklısınız...

Evet Dediğim Gibi Bu İşte Kendimize Güveniyoruz...

Böyle Bi Düşüncesi Olan Lütfen İrtibata Geçsin

sevgılı admınımız buna nasıl ızın vermıs anlamadım hanı bazıları dırek konu acar ama ozellıkle admınımız bu na nasıl ızın verır

arkadasım reklam yapmayı bıle bılmıyorsun nasıl sıte yapacaksın

oncelıkle hangı programları kullanacaksın

daha önce yaptın mı

bunlardan bahset

sen ucucza yaparsın ben pahalıya yaparım sen basıt yaparsın ben profesyonel yaparım

ve ben senın bole bır acılım yapmana karsıyım

saygılarımla sevgılı admınıme :D

zimceweb tasarım dizayn

yaw kardeşim siteyi para ile alacaksak ne değeri olur değil mi arkadaşllar
ben buna olumsuz yönden bakıyorum

Ben Bısey AnLamıYom Ben Sadece Bır SıTEMIN oLasını IsTıYom..
NasıL oLacak B

mail adresi paylaşmak Yasak !!

saoL bilgilendirdiğn için..

Bence bu tür formlarda gezecek kadar bilgisayar bilen biraz araştır ve uğraşırsa kendi emeğiyle işini görecek kadar birşeyler yapabilir.
Yok illa ki profesyonel bir şeyler istiyorsa az değil biraz fazla paraya kıysın o zaman.

kardeş bence sende reklam yapıyosun.eğer cümlenin sonuna "zimceweb tasarım dizayn" ı yazmasaydın reklam olduğu anlaşılmazdı

bilgiler için saolun hepinize tşklr....

zaten .com .com.tr li isim alırken parayı verioz daha ne kdar ucuz olabilir ki yaptıklarınız...en iyisi tr.gg gibi uzantılı beleş hostingler :) bide hazır template indirip düzenlemek tabi ki ( tabi buda işin korsan olayı ama bence en iyisi basit ama kendi ellerimizle yaptıgımız..) :durdurun:durdurun

Şu ana kadar frontpage ile görsel olarak kendi çalışmalarım oldu ama günün gereksinimi olan php as. mysql gibi zava zingolar çıktı code lar işin içine girdi flash girdi photoshop zaten mecbur eee ben şimdi asp php mysql nedir kısaca code olduklarını biliyorum bu bana yetmez ki web tasarımı için en az 100 ytl den başlanır prof altı birine gittiğinizde onunda bilgisi zaten kalıptan başka bişi değildir sana site yapar e bide bu işin domain kısmı var orayada bayılırsın senelik 100 dolar dan fazla e hadi diyelim biraz photoshop biliyorum site yapmaya kalkıyım desen işin içinden 6 ayda çıkamazsın 6 ay kursa gitsen...... yani diyeceğim o ki web tasarımı kafa patlatan bi olay öle he diyince yapılmıyo ve ayrıca yeterince bilgiye 0 dan beni ulaştırıcak bi sayfayada rastamadım şuana kadar. hadi ben php asp öğreneyim desem yeterli kaynak yok bilgi yok. web tasarımı kolay gibi görünen aslında çok zor bir iş. saygılar.

daha önce yaptığın bir site varmı reeferanslarını göre bilirmiyiz??????

Geri