beN bu sebebten doLayı

:goz:

52. hükümet DYP-CHP
53. hükümet ANAP-DYP
54. hükümet RP-DYP
55. hükümet ANAP-DSP-DTP
56. hükümet DSP (5 ay azınlık hükümeti)
57. hükümet DSP-MHP-ANAP

Bu hükümetlerin ekonomik krizlerini, bakanlık paylaşımı kavgalarını, miting meydanlarında birbirlerini çamurlayıp sonra hiçbirşey olmamış gibi koalisyon yaptıklarını, verdikleri sözleri yerlerine getiremediklerini, seçim meydanlarında çekiç gücü defedeceğiz dedikleri halde, defetmek biryana birde süresini uzattıklarını, imf yi defedeceğiz dedikleri halde oturup imf'yle tekrar anlaştıklarını, üç kadın avrupa parlementerine afedersiniz 3 fahişe deyip sonra özür dileyerek ülkemizin itibarını ayaklar altına aldıklarını, israile katliam yapıyorsun deyip ardından israilden özür dileyerek ülkemizin itibarını tekrar ayaklar altına aldıklarını, hortumlanan 22 bankayı, başbakan çillerin washingtonda gazetecilerin önünde ağlamasını, hala hatırlıyorum bu beceriksiz hükümetlerin, ülkemize kaybettirdiği yılları. Şimdi akp değilde bu yukarıdaki partilerden birine mi oy vereyim.

Onun için AKP diyorum. Yola devam

akp tabiki tüm birlikteliklere karşı tek başına ayakta durmasını bildikleri için kim ne derse desin bir istikrar ortamı yarattıkları için düzelen ekonomi için her zaman her yerde akp.. yola devam..

:biggrin Tabiki Saadet Partisi:biggrin

1- 1974 de Kıbrıs çıkarmasıyla yavru vatanı kurtaran Necmettin Erbakan ın tavsiye ettiği bir parti olduğu için.

2-Vatanını satmayacak tek parti olduğu için.

3-Büyük Ortadoğu Projesi ne (yani ülkemizin topraklarının bölündüğü o haritaya) karşı çıkan tek parti olduğu için.

4-AB ye karşıyız derken bir de bunun yanında D-8 Projesi olan tek parti olduğu için.

5-İslam Birliğinin kurulmasını isteyen tek parti olduğu için.

6-IMF ye karşıyız derken IMF ye karşın bir projesi olan yani havuz sistemi ve denk bütçe projesi olan tek parti olduğu için.

7-Ağır Sanayi Hamlesi projesi olan tek parti olduğu için.

8-20. Harçlı seferine karşı olan tek parti olduğu için.

9-Siyonistlerin planını anlatan tek parti olduğu için.

10-Yahudilerin (siyonist güçlerin,emperyalizmin,komunizm,masonların) en büyük düşmanı olan tek parti olduğu için.Çünkü benim düşmanımın düşmanı benim dostumdur.

11-Başörtüsü zulmunun zulum olduğunu kabul eden tek parti olduğu için.

12-Dünyadaki müslümanlara yapılan haksız savaşlara sesini çıkaran tek parti olduğu için.

Veeeeeeee yazacak o kadar şey var ki

Kısacası halkını gerçek manada düşünen kürt- çerkez- gürcü - türk -laz ayrımı yapmayan
bir parti olduğu için.

Avatarımdan belli hangi partiye oy vereceğim.
Davamız Milliyetçi Türkiye'ye Turan'a kadardır.ATKVY.

Erdoğan oğluna bir iki gemi daha alsın diye akp ye verebilirim

ya da TKP gibi bir özbeöz Rus yandaşı olmasına rağmen yurtsever olduğu iddia edilen barajı uzaktan yakından göremeyen komünist bir partiye de verip ülkenin Ruslara satışını kolaylaştırmak için TKP ye

olmazsa vaktinde bir milyon tank yapacağını iddia eden ancak sonradan kayıp trilyonlarla keyfine bakan Erbakanın partisi Saadet e de verebilirim

Bağımsız adaylardan hiçbirine vermem tabi :)

Dolandırıcı bir başkanı olan mazot 1 YTL diyene verip bir dizel araba da alabilirim işime gelir

geriye çok bir seçenek kalmıyor parti isimlerini saymaya gerekte yok diğer arkadaşlar saymışlar

freemitnick' Alıntı:
Liberal Demokrat Parti ye vericek gibiyim :p:):) :clap
iLk oyumu LiberaL Demokrat Parti'ye vermiştim bende.
o zamanLar hafta da 3-4 gün sinemaya giderdim ve fiLm başLamadan önce
LDP nin rekLamı çıkardı "Türkiye'de ÇözümLenemeyecek Sorun Yok" diye.
Kim GeLdiği DeğiL, Kimin İş ve İcraat Yaptığına Bakarım...
Vatana MiLLete HayırLı oLur İnşallah

pusuLa da 3 HiLaLi gördüğümde
eLim başka tarafa kaymadığı için
şu anda sırf bunun için MHP ye vereceğim..

67q4nbd.jpg

ancak tiye alınırsın

Geri