Ben Devlete Değil, Bozuk Düzene Karşıyım...

türk ocağı

serdengeçti
Reaction score
0
SORU: Sen ne taraftansın?

CEVABIM: Ben Türkiye’den yanayım.

SORU: Nasıl olur böyle bir şey?.. Sen aşırı dincisin, gericisin, taqiye yapıyorsun...

CEVAP: Edepsizliği bırak... Sen Sabataist, ateist veya Mason, yahut Marksist olarak Türkiye’den yana olabiliyorsun da ben bir Müslüman olarak niçin olamayacakmışım? Hem sonra, ben dinci değilim, dindar bir Müslümanım. Gerici değilim. Hiram Usta efsanelerine, Tapınak Şövalyeleri masallarına inanan ilerici olacak, ben ise gerici... Saçmalamayı bırak!..

SORU: Sen devlete karşısın...

CEVAP: Halt etmişsin, ben devlete değil bozuk düzene ve sisteme karşıyım.

SORU: Devlet ile sistem aynı şeydir...

CEVAP: Hayır... Devlet ayrı şeydir, sistem ayrı şey... İkisini özdeşleştirmek, devletimize ve Türkiye’ye yapılabilecek en büyük kötülük ve ihanet olur.

SORU: Düzene karşı olmak, Cumhuriyet’e karşı olmak demektir.

CEVAP: Bu, sana mahsus bir saçmalık ve hezeyandır. Cumhuriyet fazilet rejimidir. Faziletin olmadığı yerde onun adı vardır ancak. Cumhuriyetin de türleri, boyaları vardır. Ben hakikisini, erdemlisini, gerçeğini istiyorum.

SORU: Türkiye’den yanayım demekle neyi kasd ediyorsun?

CEVAP: Türkiye üç şeydir: Bir ülke, onun üzerinde yaşayan halk ve oradaki devlet...

SORU: Peki, İslâmcılığın ne oluyor?

CEVAP: Ben İslâmcı, şucu bucu değilim. Sadece dinim İslâm’dır, ben Müslümanım. İslâm benim gözümde en yüce gerçek, en üstte olan değerdir.

SORU: Türkiye’yi seviyorum iddiasında samimi misin?

CEVAP: Elbette samimiyim. çünkü ülkeme, halkıma, devletime zarar vermiyorum, onları sömürmüyorum.

SORU: Ama bazı İslâmcılar veya dinciler yolsuzluk yapıyor, sömürüyor. Bu nasıl oluyor?

CEVAP: Benim onları ne kadar ağır ve şiddetli bir üslupla tenkit ettiğimi görmüyor musun? Bu ülkede benim kadar özeleştiri yapan başka bir yazar var mı? Hem onlar İslâmcı mislamcı değildir. Sahtekâr, hırsız, talancı, münâfık, hattâ bazısı kâfir şerirlerdir. Sizlere soruyorum: Kendi cephenize, çetelerinize mensup birileri soygun, talan, sömürü yapınca niçin tenkit etmiyorsunuz, dışlamıyorsunuz?.. Soyguncu, sömürücü, hırsız münafıklar İslâm’ı temsil etmezler.

SORU: Sen lâikliğe karşısın...

CEVAP: Kavramları birbirine karıştırma. Ben lâikçiliğe karşıyım. Jakoben lâiklere karşıyım, Türkiye’de gerçek laiklik yoktur, lâikçilik vardır, “Devlet dini sistemi” vardır, jakoben ve saldırgan din düşmanlığı vardır. Bir Müslüman olarak tabiî ki, onlara karşı olacağım.

SORU: Ama lâiklik bizim devletimizin temel kavramı ve değeridir. Lâiklik olmazsa Türkiye batar...

CEVAP: Sana açıkça söyledim: Türkiye’de kesinlikle gerçek lâiklik yoktur. Stalin, Mao, Enver Hoca, Pol Pot da lâik idiler... Gerçek lâiklik Fransa’daki laikliktir. Bir sistemin resmî Diyanet İşleri Başkanlığı varsa, resmî din liseleri varsa, resmî İlâhiyat fakülteleri varsa, Devlet bütçesinden maaş alan ve devlet memuru statüsünde bulunan 100 bin imamı, müezzini, müftüsü, vaizi varsa o ülkede lâiklik olduğu iddia edilemez.

SORU: Sen ve senin gibiler Türkiye’yi Arabistan’a, İran’a, Malezya’ya benzetmek istiyorsunuz...

CEVAP: Yalandır. Biz Türkiye’yi demokrasi, hukukun üstünlüğü, insan hakları bakımından Norveç’e, İngiltere’ye, Avusturya’ya ve diğer Avrupa ülkelerine benzetmek istiyoruz. Niçin razı değilsiniz?

SORU: Siz Cumhuriyet’in temel ilkelerine ve değerlerine karşısınız...

CEVAP: Bu da kuyruklu bir yalandır. Biz fazilete/erdeme, adalete, eşitliğe, inanç ve düşünce hürriyetine, temizlik ve şeffaflığa yani tek kelime ile gerçek cumhuriyete taraftarız.

SORU: Siz Kurtuluş Savaşı ilkelerine ihanet ettiniz...

CEVAP: Asıl ihaneti ve hıyaneti siz yaptınız. Kurtuluş savaşı bir İslâmî cihad hareketi idi. Zaferden sonra onu çarpıttınız. Tarih, en sağlam belge ve bilgilerle şahidimizdir.

SORU: Tesettür bir tür köleliktir. Kadınların köle olma hakkı yoktur.

CEVAP: Tesettür kadın için en büyük haysiyet ve hürriyet kaynağıdır. Asıl kölelik ve zillet, üzerinde TC antetli resmî “vesikalarla” bazı kadınlara fuhuş yapma izini verilmesi, bu resmî vesikalı fuhuştan KDV ve gelir vergisi alınmasıdır. Bu utancın karası size ömür boyu yeter!

SORU: Bizim sayemizde Türkiye İslâm dünyasının en ileri ülkesi oldu...

CEVAP: Sizin yüzünüzden Türkiye Japonya, Güney Kore, Tayvan, Singapur gibi gelişemedi, kalkınamadı. Türkiye’yi batırdınız. Korkunç bir borç yükü altına soktunuz. Sizin zihniyetiniz yüzünden ülkemiz dünya temizlik/şeffaflık listesinin diplerine düştü. Bastığınız yerde ot bitmiyor. Eğitimi, üniversiteleri çökerttiniz. Hıyanetlerinizi anlatmak için kitap yazmak gerekir. Sizin yüzünüzden Türkiye, dünyanın ilk beş ülkesi içinde olması gerekirken, çok aşağılarda kaldı.

SORU: Eğitimi yaygın hale getirdik, halkı okur yazar ettik...

CEVAP: Halkı okur-yazar cahiller haline getirdiniz. Millet, atalarının dedelerinin mezar taşlarını okumaktan aciz. Dünyanın hangi ülkesinin halkı, 1928’den önce kendi millî diliyle yazılmış kitapları, belgeleri okuyamıyor?

SORU: Sayemizde Türkiye Nobel kazandı...

CEVAP: Bir tek bilimsel Nobel kazanamadık... Pamuk’un nasıl Nobel aldığına gelince... Beni fazla söyletmeyin...

SORU: Anayurdu demirağlarla ördük...

CEVAP: Pöh!.. Sayenizde hızlı trenimiz yok.

SORU: Biz Atatürkçüyüz...

CEVAP: Siz Sabatay Sevi’nin izinden ve yolundan gidiyorsunuz. Atatürk’ü de kullanıyorsunuz.

SORU: Biz ulusalcıyız...

CEVAP: Bendeniz de Müslümanım, Türkiye’yi çok seviyorum...

Mehmet Şevket Eygi
Milli Gazete

kendi kendine sormuş cevaplamış zeki arkadaş =)

uzun fln ama kesinlkle çok güsel olmuş saolasın

S

CEVAP: Asıl ihaneti ve hıyaneti siz yaptınız. Kurtuluş savaşı bir İslâmî cihad hareketi idi. Zaferden sonra onu çarpıttınız. Tarih, en sağlam belge ve bilgilerle şahidimizdir.

CEVAP: Halkı okur-yazar cahiller haline getirdiniz. Millet, atalarının dedelerinin mezar taşlarını okumaktan aciz. Dünyanın hangi ülkesinin halkı, 1928’den önce kendi millî diliyle yazılmış kitapları, belgeleri okuyamıyor?

Mehmet Şevket Eygi
Milli Gazete

1.soruyu soran 2. bi soru sorabilirdi..peki neden kurtulus savasının en büyük kumandanlarından ismet paşaya bi mücait gözüyle deilde vatan haini..din düşmanı gözüyle bakıyosunuz..

2.soruyu soran..eski harfle okuma yazma ögrenmenin yıllar aldıgını yeni harflerin n kadar büyük devrim niteligi taşıdıgını ve bütün dünyanın bunu takdir edilen bi inkilap oldugunu biliyomusun die 2. bi soru daha sorabilirdi hani =)

yazar cevapliyabilecegi kadar soru sormus ve cevaplamıs hepsi o.... bunu 10 yasında çocukda yapabilir..=)

.

SORU: Anayurdu demirağlarla ördük...

CEVAP: Pöh!.. Sayenizde hızlı trenimiz yok.
.

Mehmet Şevket Eygi
Milli Gazete

kurtuluş savaşı islami cihad hareketi falan değildi, Türkiye de yaşayan Türk halkının onurlu bağımsızlık mücadelesiydi.

bu yüzsüz adam bir de Atatürk'ün getirdigi alfabeyi begenmiyor, harf devrimi sayesinde halkın okuma yazma oranı cok büyük artış gösterdi, arapça ve farsçadan türkçe sözcüklerle karısıp olusan osmanlıcanın yerine Türkçe ögrenilmeye başladı. ama bu adamın niyeti Türkleri araplaştırmak oldugu icin tabiki bu harf devrimini savunmayacak, üstü kapalı bir şekilde Atatürk' e saldırmış bu hain herif.

"anayurdu demiraglarla ördük" şeklinde baslayan soru cevap kısmında da 10.yıl marsına ve dolayısıyla da cumhuriyete sataşıyor, Atatürk döneminde tren yolları ve trenler geliştirilerek o donem icin cok iyi bir demiryolu sistemi kuruldu. adam gelmiş hızlı trenimiz bile yok diyor, ulan sormazlar mı sana şu anki yönetimin suçu bu, cumhuriyetin ilk yıllarında demiryollarını ve taşımacılıgını cok ileri düzeye ceken Atatürk'ün suçu degil bugünkü demiryollarının içler acısı durumu?

aklı sıra o kücücük beyniyle Atatürke saldırıyor her sorusunda ve cevabında ama malesef hem bilgi olarak hemde zeka olarak yetersiz bir insan oldugu için kendi yazısıyla kendini yalanlıyor, çelişiyor ve üstüne üstlük kendi istedigi tarzda soruları ve aklı sıra o soruya verilcek mukemmel cevapları verdigini sanarakta her yazısında oldugu gibi bu yazısında da kendini yine rezil etmeyi başarıyor.

mehmet sevki eygi sen her gün yaz biz de gülmeye ve hala senin gibi cahillere , kendi içinde bile çelişen, yalancı sahtekarlara inanların oldugunu gormeye devam edelim.

1.soruyu soran 2. bi soru sorabilirdi..peki neden kurtulus savasının en büyük kumandanlarından ismet paşaya bi mücait gözüyle deilde vatan haini..din düşmanı gözüyle bakıyosunuz..

2.soruyu soran..eski harfle okuma yazma ögrenmenin yıllar aldıgını yeni harflerin n kadar büyük devrim niteligi taşıdıgını ve bütün dünyanın bunu takdir edilen bi inkilap oldugunu biliyomusun die 2. bi soru daha sorabilirdi hani =)

yazar cevapliyabilecegi kadar soru sormus ve cevaplamıs hepsi o.... bunu 10 yasında çocukda yapabilir..=)

Onlarada ben cevap vereyim müsadenle...

İsmet İnönü büyük bir kumandan olabilir, peki neden yaptı bu mücadeleyi? İşgal altındaki Türkler neleri için mücadele ettiler, sayalım bağımsızlık, vatan, dini mübin, yani ezanın ve İslamın daim olması, namus, şeref ve haysiyet...

Bütün bunlar için mücadele eden ve küffarla savaşan İnönü elbette bir mücahiddir. Ancak milli mücadeleden sonra, Atatürkün vefatını da fırsat bilerek bu millete yaşattıklarını ancak karşısına alıp savaştığı işgal kuvvetleri yapabilirdi.

Millet ezan için savaştı, tek parti dönemi ezanı türkçeye çevirdi.
Millet kuran için savaştı, tek parti dönemi kuran okunmasını yasaklattı.
Millet kadınının başörtüsü için savaştı, tek parti dönemi başörtüsüne savaş açtı.

Bu liste uzar gider, yani işgal güçlerinin yapamadıklarını, işgale direnen İnönü tayfası yapmıştır, şimdi bu tayfanın uzantıları neden darbe yapmadan iktidar olamadıklarını düşünürken bu anektodlara göz gezdirsinler. Zulümü ingilizden bekleyen Türk Milleti, kendi içindeki ingilizleri hesap edememiştir. Kurtuluş Savaşı mücadelesi kendi içimizdeki ingiliz kafalılar defedilinceye dek sürmelidir. Bu ilk sorunun cevabı...

İkinci mevzu dil devrimi, ilkokullarda bize kargacık burgacık diye kötülenen arap alfabesi, göklere çıkartılan latin alfabesi... Garabete bakın ki bugün japonya dünyanın en çetrefilli alfabesini kullandığı halde bilim ve teknolojide en ileri seviyededir. Ve kendi alfabesini terketmeyecek kadar da MİLLİYETÇİDİR.

Eski yazıyı öğrenmek yıllar alıyormuş...Bu denli bir safsata ilkokullarda anlatılandan da komik. O değil de yapılan devrimi TÜRK devrimi diye takdim edenler, Türkçülük v.s diye tanıtanlar Türkün öz alfabesini, Orhun Alfabesini bilmiyorlar mı, bilmezden mi geliyorlar? Madem Türkçülüğün esasları ile Devrim yapıldı, madem alfabe bize alit değildi neden ORHUN ALFABESİ Benimsenmedi?

Bütün dünya takdir etmiş... Bütün dünyanın ne düşündüğü bu kadar önem arzediyormu sayın fare?
Evet İngiltere, cumhuriyetle birlikte yapılan devrimleri takdirle karşılamış, ayakta alkışlamıştır doğru. Neden acaba diye sormuyorum....

Bugün git teröriste sor oda sana şunu diyecektir: Ben develte karşı değilim düzene karşıyım der.

Bütün vatan hainlerinin ortak savunması böyledir.

Onlarada ben cevap vereyim müsadenle...

İsmet İnönü büyük bir kumandan olabilir, peki neden yaptı bu mücadeleyi? İşgal altındaki Türkler neleri için mücadele ettiler, sayalım bağımsızlık, vatan, dini mübin, yani ezanın ve İslamın daim olması, namus, şeref ve haysiyet...

Bütün bunlar için mücadele eden ve küffarla savaşan İnönü elbette bir mücahiddir. Ancak milli mücadeleden sonra, Atatürkün vefatını da fırsat bilerek bu millete yaşattıklarını ancak karşısına alıp savaştığı işgal kuvvetleri yapabilirdi.

Millet ezan için savaştı, tek parti dönemi ezanı türkçeye çevirdi.
Millet kuran için savaştı, tek parti dönemi kuran okunmasını yasaklattı.
Millet kadınının başörtüsü için savaştı, tek parti dönemi başörtüsüne savaş açtı.

Bu liste uzar gider, yani işgal güçlerinin yapamadıklarını, işgale direnen İnönü tayfası yapmıştır, şimdi bu tayfanın uzantıları neden darbe yapmadan iktidar olamadıklarını düşünürken bu anektodlara göz gezdirsinler. Zulümü ingilizden bekleyen Türk Milleti, kendi içindeki ingilizleri hesap edememiştir. Kurtuluş Savaşı mücadelesi kendi içimizdeki ingiliz kafalılar defedilinceye dek sürmelidir. Bu ilk sorunun cevabı...

İkinci mevzu dil devrimi, ilkokullarda bize kargacık burgacık diye kötülenen arap alfabesi, göklere çıkartılan latin alfabesi... Garabete bakın ki bugün japonya dünyanın en çetrefilli alfabesini kullandığı halde bilim ve teknolojide en ileri seviyededir. Ve kendi alfabesini terketmeyecek kadar da MİLLİYETÇİDİR.

Eski yazıyı öğrenmek yıllar alıyormuş...Bu denli bir safsata ilkokullarda anlatılandan da komik. O değil de yapılan devrimi TÜRK devrimi diye takdim edenler, Türkçülük v.s diye tanıtanlar Türkün öz alfabesini, Orhun Alfabesini bilmiyorlar mı, bilmezden mi geliyorlar? Madem Türkçülüğün esasları ile Devrim yapıldı, madem alfabe bize alit değildi neden ORHUN ALFABESİ Benimsenmedi?

Bütün dünya takdir etmiş... Bütün dünyanın ne düşündüğü bu kadar önem arzediyormu sayın fare?
Evet İngiltere, cumhuriyetle birlikte yapılan devrimleri takdirle karşılamış, ayakta alkışlamıştır doğru. Neden acaba diye sormuyorum....

tek parti dönemini anlattın ii hos..

peki bu milletin savastıgı en önemli unsur olan ''toprak'' ne olucak

milliyetcigim diyosun o halde bilirisn göktürk hakanının bir karıs toprak için çine savas açtıgını..

peki her seferinde desteklediin..kendilerine islamcı demeyen islamcı kesimin ikdidarında yabancıya toprak satımını n diyeceksin..

şehit kanlarıyla sulanmış bu topraga paha biçilebilirmi...israilin kurulusunu 10 yasında çocuk biliyo araplardan parayla toprak ala ala...

dua etki türkçede olsa ezan sesine hasret kalmayasın..

yine ingilterenin ayakta alkışlamasına art nietli demişsin..tekrar soruyorum..türbanın üniversiteye girmesini isteyen..fetullahı bagrında barındıran..akp kapatılmasın dien..aynı avrupa aynı batı aynı ingiltere deilmi..

Bugün git teröriste sor oda sana şunu diyecektir: Ben develte karşı değilim düzene karşıyım der.
Bütün vatan hainlerinin ortak savunması böyledir.
kesinlikle dogru.. bütün dtplilerde aynı şeyi söylemiyomu :goz:

kurtuluş savaşı islami cihad hareketi falan değildi, Türkiye de yaşayan Türk halkının onurlu bağımsızlık mücadelesiydi.

bu yüzsüz adam bir de Atatürk'ün getirdigi alfabeyi begenmiyor, harf devrimi sayesinde halkın okuma yazma oranı cok büyük artış gösterdi, arapça ve farsçadan türkçe sözcüklerle karısıp olusan osmanlıcanın yerine Türkçe ögrenilmeye başladı. ama bu adamın niyeti Türkleri araplaştırmak oldugu icin tabiki bu harf devrimini savunmayacak, üstü kapalı bir şekilde Atatürk' e saldırmış bu hain herif.

"anayurdu demiraglarla ördük" şeklinde baslayan soru cevap kısmında da 10.yıl marsına ve dolayısıyla da cumhuriyete sataşıyor, Atatürk döneminde tren yolları ve trenler geliştirilerek o donem icin cok iyi bir demiryolu sistemi kuruldu. adam gelmiş hızlı trenimiz bile yok diyor, ulan sormazlar mı sana şu anki yönetimin suçu bu, cumhuriyetin ilk yıllarında demiryollarını ve taşımacılıgını cok ileri düzeye ceken Atatürk'ün suçu degil bugünkü demiryollarının içler acısı durumu?

aklı sıra o kücücük beyniyle Atatürke saldırıyor her sorusunda ve cevabında ama malesef hem bilgi olarak hemde zeka olarak yetersiz bir insan oldugu için kendi yazısıyla kendini yalanlıyor, çelişiyor ve üstüne üstlük kendi istedigi tarzda soruları ve aklı sıra o soruya verilcek mukemmel cevapları verdigini sanarakta her yazısında oldugu gibi bu yazısında da kendini yine rezil etmeyi başarıyor.

mehmet sevki eygi sen her gün yaz biz de gülmeye ve hala senin gibi cahillere , kendi içinde bile çelişen, yalancı sahtekarlara inanların oldugunu gormeye devam edelim.

Senin hain dediğin insan vatanına milletine dinene diyatnetine senden daha çok bağlıdır. Senin hayatın 3 katı ömür sürmüş senden daha çok olaylarla karşı karşıya gelmiştir.

Anayurt demir ağlarla örülürken 1923 de İngiltre metrosu 420 km. (metro:yerin altından geçen hani) inşa etmiştir. Saldırı deyimi ancak sizin gibilerin deyimidir, Cumhuriyet devrimlerinde de dışardan taklit sistemler uygulanmıştır. Türkiye Fransız hukuk sistemini medeni kanunu uygulamış. Bunlar yanlışmıdır ? Evet yanlışmıştır. Osmanlı 3 kıtaya hakimken batılılaşma hayranlığı yıkımını getirmiştir. Sen şimdi yine evirir çevirir bizi Atatürk düşmanı ilan edersin.Biz kimsenin düşmanı değiliz biz kendi benliğimizi dünyaya geliş nedenimizi Kuran dan açıklamsını bulmuş bunu yerleştirmişizdir. Dünyada ki hiç bir sistem hiç bir güç sonsuz değildir. Ölümsüz olan Allah tır. Ve bizi dünya da yaptıklarımızdan dolayı sorgulayacak olan da odur.

kendi kendine sormuş cevaplamış zeki arkadaş =)

katılıyorum

m.şevki eykiyi entel dinci olarak biliyorum..dincinin enteli böyle oluyor:D
soruları ben sormak isterdim!

aştılar kendilerini tiyatro yapıp kendi kendilerini tatmin ediyorlar artık...

coks acma Atatürk düşmanı vede boluculuk dincilik kokan bir metin:D ebnce cok sacma:D oakdar gereksiz ki ayzanın işi gücü yok sanırım:D

Ben Devlete Değil, Bozuk Düzene Karşıyım... lafı zaten olayı btiriyor.

Ne kadar TÜRK düşmanı varsa aynı şeyi mırıldanır.

aa dimi:D düzeni bozan kim acaba:S bunu diyenlermi:S

DÜZENİN NİMETLERİNDEN FAYDALANIP NAMUSSUZLUK YAPARAK DÜZENİ BOZANA DÜZENBAZ DENİR KARDEŞ

takkıyeci(ikiyüzlü namussuzların) düzenbazların Cumhuriyetimizin koltuklarını işgal ettiği malum değilmi?

Senin hain dediğin insan vatanına milletine dinene diyatnetine senden daha çok bağlıdır. Senin hayatın 3 katı ömür sürmüş senden daha çok olaylarla karşı karşıya gelmiştir.

Anayurt demir ağlarla örülürken 1923 de İngiltre metrosu 420 km. (metro:yerin altından geçen hani) inşa etmiştir. Saldırı deyimi ancak sizin gibilerin deyimidir, Cumhuriyet devrimlerinde de dışardan taklit sistemler uygulanmıştır. Türkiye Fransız hukuk sistemini medeni kanunu uygulamış. Bunlar yanlışmıdır ? Evet yanlışmıştır. Osmanlı 3 kıtaya hakimken batılılaşma hayranlığı yıkımını getirmiştir. Sen şimdi yine evirir çevirir bizi Atatürk düşmanı ilan edersin.Biz kimsenin düşmanı değiliz biz kendi benliğimizi dünyaya geliş nedenimizi Kuran dan açıklamsını bulmuş bunu yerleştirmişizdir. Dünyada ki hiç bir sistem hiç bir güç sonsuz değildir. Ölümsüz olan Allah tır. Ve bizi dünya da yaptıklarımızdan dolayı sorgulayacak olan da odur.

anayutr demir aglarla örülmeden önce çöken , yoksullaşmış bitik haldeki osmanlının orduları ve halkı balkan savaşı ve 1.dünya savaşını en ağır şartlarda geçirmiştir o savaşta olan diğer devletlerle kıyaslayınca anladın mı bunu? o duruma ragmen demir yolu sistemi kurulmuştur.

"Cumhuriyet devrimlerinde de dışardan taklit sistemler uygulanmıştır. Türkiye Fransız hukuk sistemini medeni kanunu uygulamış. Bunlar yanlışmıdır ? Evet yanlışmıştır."

Türkiye o küstahca taklit dedigin sistemle osmanlının küllerinden ve borclarından yeniden dogmus, osmanlının borclarını kapamış ,milletler cemiyetine dışarıdan davet edilen ve hatta davet edilmesi için milletler cemiyetinin kendi kurallarını degistirmek zorunda kaldıgı tek ülke olmuş, cok buyuk savaşlardan sonra inanılmaz gelişme gostermiş ve Türkiye cumhuriyeti tarihindeki en büyük büyüme oranını yine o senin begenmedigin taklit dedigin sistem tıkır tıkır işlerken yaşamıştır bunu da anladın mı?

kimsenin düşmanı degiliz demişsin de yazdıklarınla düşmanlıgını iyice acıga cıkarmıssın, sen ve senin gibiler Türkiye'nin cumhuriyet olmasını kaldıramayan bu baglamda da Atatürke kin duyan insanlarsınız ki sen de yazında bunu demişsin zaten :

"Cumhuriyet devrimlerinde de dışardan taklit sistemler uygulanmıştır. Türkiye Fransız hukuk sistemini medeni kanunu uygulamış. Bunlar yanlışmıdır ? Evet yanlışmıştır."

burda zaten Atatürkün getirdigi cumhuriyet devrimlerine taklit ve yanlış diyerek içini dökmüşsün.

cumhuriyeti ve Atatürkün ilkelerini kaldıramayanlar arabistana,irana gidebilirler onları tutan yok çünkü burası Atatürkün ve onurlu Türk milletinin kurdugu Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bunu aklınızdan cıkarmayın

adamlara bak ya daha iki gün önceye kadar deniz gezmişlere laf dedittirmezlerdi devlete değil o düzene karşı diye şimdi 180 derece dönmüşler.

he bu arada yazıyı yazanla aynı fikirde değilim belirtmek isterim :goz:

adamlara bak ya daha iki gün önceye kadar deniz gezmişlere laf dedittirmezlerdi devlete değil o düzene karşı diye şimdi 360 derece dönmüşler.

he bu arada yazıyı yazanla aynı fikirde değilim belirtmek isterim :goz:
iyide o lafı oraya ben yazdım.
sen benim deniz gezmişi savunduğumu nerde gördün.
deniz gezmişde Türk düşmanıydı bence, kürtlerin bir oyuncağıydı.

Ben Devlete Değil, Bozuk Düzene Karşıyım..... Bu lafı dincilerde söylüyor komünüstte söylüyor krolarda söylüyor teroristlerde söylüyor yalansa yalan de arkadaşım.

iyide o lafı oraya ben yazdım.
sen benim deniz gezmişi savunduğumu nerde gördün.
deniz gezmişde Türk düşmanıydı bence, kürtlerin bir oyuncağıydı.

Ben Devlete Değil, Bozuk Düzene Karşıyım..... Bu lafı dincilerde söylüyor komünüstte söylüyor krolarda söylüyor teroristlerde söylüyor yalansa yalan de arkadaşım.

hayır arkadaşım senin ne olduğunu biliyorum elbet laf gittiği yeri biliyor :goz:

Geri