ben gemısım gene ay lav yu

SaD@LaYn

nYaL@DaS
Reaction score
0
allahımmmmmmmmmmmmmmmm ben gemısım denızden tutmayın benı didime yerlesdım yerlesecem az kaldı tırsın benden ıspanyol rus sıtelerınden devam ederım ben sıyah melekcıgım ben yokken baya degıstırmıssın dekoryasyonu senı tebrık edıyorum beklerım dıdıme hehe yaw ben sankı bu sıteye yenı gelmıs gıbıyım abı ıcıyorum ondanmı ya kafa guzel dıcem 4 aydır guzel genede herkese selam çöp tenekesıne almadınız demı operator valla dagıtırım bak hehe abı pc den anlayan gelsın ben geldım 150 pc topladım buraya ama telefonunuzu bırakmayın benı paso arıyolar bodrumamı gıtsem geldıgım yerı karıstıryorum ya

yaw bu arada sıyah melekcıgım ben bu smılelerı sevmedım şok zuzaylı yaw bunlaarrr

değişmeyen tek sey değişimdir..... düzen değişir düzülen değişmez.... okadar hackhell a ugrasan hem duzmecı olur hemde değişmez yanı hackhell a ugrasan o........ oluyo yurube tumden gelırım ben bole

ay lav yu tu sado :D:D

senı görmek güzel :)

tekrar hoşgeldin dostum :)

puahahhaha efsane geri geldi :D:D:D

hayırlı cumalar :D:D

sado hosgeldin osledik seni yaw bizde seni ay lav yu ehehhe:)

pis gelirim ama denız guzeldı herkesı beklerım dıdıme gelen benı bulsun ama sevgılı arkler ısanbuldayken kadfa ayıkdı sımdı paso ıcıyorum valla boleee kasım kasım kasılıyorum rus sıtelerı bulmakda bu arada bızım camfrog odamıza ne oldu gocdumu ben neguzel gosterıyordum orda
kalbımı heheehehe

uhauhaua sado geldiyse buralar daha iflah olmaz geri dönüşüm seni beklio hoş geldin :D

sado lem hoşgelmişen :D nerelerdeydin sen yaw.. özlettin walla

well come you love we tooo nice
hehehe hoş geldin

tekrardan hosgeldin kardeş

sado naber len serseri kücük parkta icemedik bari didimde icelim persmbe ya ada ya kacıcam ya didime ... didime gelirsem akbuk taraflarındayım ama medusa şaşmaz ;)

Ahanda Benim 1.cim gelmiş J@CK@L bana Sadolayn 2 sin aynen diodu
neden derseniz
(Yeni üyelere Modluk İsteği Yapmıştımda Oda Zamanında Yapmış :D)

H.G Aramıza
İyi Forumlar , Faydalı Paylaşımlar

Geri