allahımmmmmmmmmmmmmmmm ben gemısım denızden tutmayın benı didime yerlesdım yerlesecem az kaldı tırsın benden ıspanyol rus sıtelerınden devam ederım ben sıyah melekcıgım ben yokken baya degıstırmıssın dekoryasyonu senı tebrık edıyorum beklerım dıdıme hehe yaw ben sankı bu sıteye yenı gelmıs gıbıyım abı ıcıyorum ondanmı ya kafa guzel dıcem 4 aydır guzel genede herkese selam çöp tenekesıne almadınız demı operator valla dagıtırım bak hehe abı pc den anlayan gelsın ben geldım 150 pc topladım buraya ama telefonunuzu bırakmayın benı paso arıyolar bodrumamı gıtsem geldıgım yerı karıstıryorum ya
yaw bu arada sıyah melekcıgım ben bu smılelerı sevmedım şok zuzaylı yaw bunlaarrr
değişmeyen tek sey değişimdir..... düzen değişir düzülen değişmez.... okadar hackhell a ugrasan hem duzmecı olur hemde değişmez yanı hackhell a ugrasan o........ oluyo yurube tumden gelırım ben bole
yaw bu arada sıyah melekcıgım ben bu smılelerı sevmedım şok zuzaylı yaw bunlaarrr
değişmeyen tek sey değişimdir..... düzen değişir düzülen değişmez.... okadar hackhell a ugrasan hem duzmecı olur hemde değişmez yanı hackhell a ugrasan o........ oluyo yurube tumden gelırım ben bole