Ben Sana Aşıktım Ama Sen Hissetmiyordun....

__ela__

şizoҒгєη сαdı
Reaction score
0
4zodmjp.jpg

61kgkmg.jpg

53hstio.jpg

4uxmp2o.jpg

5xpv4w4.jpg

yani __ela__ bana karamsar diyosun seninde bi farkın yok çok güzel olmuşlar emeğine sağlık bi tşk hakkettin :)

ellerine ve yüreğine sağlık ela gsl olmuşlar

güsel resimler ela yüreine sağlık

çok guzel olmuş eline saglık

Resimli Şiirleri Sewerek okuyorum..

Eline Yüreğine Sağlık __ela__

__elacım__bak benden sana bi şiir içimden geldim :)

Ey kullar varsa bilen bu kızı sevmeyi
Lütfen dokunmayın o bir aşk meleği Allahtan gerçek bi sevgi tek dileği
Ayrılıklarla burkulmuş o saf ve temiz yüreği..............

inş. beğenirsin :)

Güzelmiş eferim kızz:D:D
Eline emeğine gönlüne sağlık... =)

emeğine sağlık süper olmuş

eğer yaşamaksa seni sevmek ben hiç ölmedim

F!$T!KK!zz' Alıntı:
__elacım__bak benden sana bi şiir içimden geldim :)

Ey kullar varsa bilen bu kızı sevmeyi
Lütfen dokunmayın o bir aşk meleği Allahtan gerçek bi sevgi tek dileği
Ayrılıklarla burkulmuş o saf ve temiz yüreği..............

inş. beğenirsin :)

çok tşk ederim çok naziksin fıstıkkız ama şöle bi durum war ben KIZ DEĞİLİMM....nedense herkes öle bilio ben göz rengimden dolayı böle bi nick kullanıorum we gelen giden hemcinslerim beni taciz ediyo la warmı böle bişey :p
artık boynuma bi kart asıp gezicem "ela benım we ERKEĞİM" die:goz:

__ela__' Alıntı:
çok tşk ederim çok naziksin fıstıkkız ama şöle bi durum war ben KIZ DEĞİLİMM....nedense herkes öle bilio ben göz rengimden dolayı böle bi nick kullanıorum we gelen giden hemcinslerim beni taciz ediyo la warmı böle bişey :p
artık boynuma bi kart asıp gezicem "ela benım we ERKEĞİM" die:goz:

Ben seni kız tahmin etmiştim çok özür dilerim ay bak şimdi çok utandım:utan neyse bidaha olmaz k.bakma e napıyım ya suç bendemi ela kız ismi :)

__ela__cım ya valla çok üzgünüm:( kusura bakma ama napıyım ben yeni üyeyim anlayışla karşılarsın umarım çünkü kimseyi tanımıyorum ama tanışıcaz zamanla

F!$T!KK!zz' Alıntı:
Ben seni kız tahmin etmiştim çok özür dilerim ay bak şimdi çok utandım:utan neyse bidaha olmaz k.bakma e napıyım ya suç bendemi ela kız ismi :)

__ela__cım ya valla çok üzgünüm:( kusura bakma ama napıyım ben yeni üyeyim anlayışla karşılarsın umarım çünkü kimseyi tanımıyorum ama tanışıcaz zamanla
tmm salla boşver öneli değil sen yine erken fark ettin ben hh ye geldikten 5 ay sora fark edenler bile oldu :) tabi ilk zmanlar bi kaç kefal:melek arkadaş pm den öğrenmişti ya neyse :) tanışırız tanışırız ama benı tanıdığına pişman olursun demedi deme :goz:

__ela__' Alıntı:
tmm salla boşver öneli değil sen yine erken fark ettin ben hh ye geldikten 5 ay sora fark edenler bile oldu :) tabi ilk zmanlar bi kaç kefal:melek arkadaş pm den öğrenmişti ya neyse :) tanışırız tanışırız ama benı tanıdığına pişman olursun demedi deme :goz:

olmam merak etme __ela__ eğer sende benim gibi deli dolu duygusal ve hayatı hızlı yaşamayı seven biriysen iyi anlaşırız.Zaten burdaki herkez dost canlısı hepsiyle anlaşabilirim........

ellerine & yüreğine sağlık

(2li muhabbete dönmüş sanki :))

F!$T!KK!zz' Alıntı:
olmam merak etme __ela__ eğer sende benim gibi deli dolu duygusal ve hayatı hızlı yaşamayı seven biriysen iyi anlaşırız.Zaten burdaki herkez dost canlısı hepsiyle anlaşabilirim........
:) bu özellikleri ben sölersem adım ukalaya çıkar zaten biraz öyleyim çaktırma millete:goz:

F!$T!KK!zz' Alıntı:

al işte bi kırmızıkız daha çıktı tmm hocam sustuk tmm:melek

Geri