__ela__
şizoҒгєη сαdı
- Reaction score
- 0
ya çaktırma işte benim durum farklı...ben sana moral wermeye çalışıodum :biggrinF!$T!KK!zz' Alıntı:yani __ela__ bana karamsar diyosun seninde bi farkın yok çok güzel olmuşlar emeğine sağlık bi tşk hakkettin![]()
__ela__' Alıntı:ya çaktırma işte benim durum farklı...ben sana moral wermeye çalışıodum :biggrin
eheheheheh haklısın galibaF!$T!KK!zz' Alıntı:Aşkları karamsar yaptıranlar utansın bizde sorun yok :clap
F!$T!KK!zz' Alıntı:__elacım__bak benden sana bi şiir içimden geldim
Ey kullar varsa bilen bu kızı sevmeyi
Lütfen dokunmayın o bir aşk meleği Allahtan gerçek bi sevgi tek dileği
Ayrılıklarla burkulmuş o saf ve temiz yüreği..............
inş. beğenirsin![]()
__ela__' Alıntı:çok tşk ederim çok naziksin fıstıkkız ama şöle bi durum war ben KIZ DEĞİLİMM....nedense herkes öle bilio ben göz rengimden dolayı böle bi nick kullanıorum we gelen giden hemcinslerim beni taciz ediyo la warmı böle bişey
artık boynuma bi kart asıp gezicem "ela benım we ERKEĞİM" die:goz:
tmm salla boşver öneli değil sen yine erken fark ettin ben hh ye geldikten 5 ay sora fark edenler bile olduF!$T!KK!zz' Alıntı:Ben seni kız tahmin etmiştim çok özür dilerim ay bak şimdi çok utandım:utan neyse bidaha olmaz k.bakma e napıyım ya suç bendemi ela kız ismi
__ela__cım ya valla çok üzgünümkusura bakma ama napıyım ben yeni üyeyim anlayışla karşılarsın umarım çünkü kimseyi tanımıyorum ama tanışıcaz zamanla
__ela__' Alıntı:tmm salla boşver öneli değil sen yine erken fark ettin ben hh ye geldikten 5 ay sora fark edenler bile oldutabi ilk zmanlar bi kaç kefal:melek arkadaş pm den öğrenmişti ya neyse
tanışırız tanışırız ama benı tanıdığına pişman olursun demedi deme :goz:
F!$T!KK!zz' Alıntı:olmam merak etme __ela__ eğer sende benim gibi deli dolu duygusal ve hayatı hızlı yaşamayı seven biriysen iyi anlaşırız.Zaten burdaki herkez dost canlısı hepsiyle anlaşabilirim........
F!$T!KK!zz' Alıntı:olmam merak etme __ela__ eğer sende benim gibi deli dolu duygusal ve hayatı hızlı yaşamayı seven biriysen iyi anlaşırız.Zaten burdaki herkez dost canlısı hepsiyle anlaşabilirim........