Ben Yazdım =) Ya$adığımız Her$ey Kötümü Sizce ?

Moku$La

M * S = Lowe
Reaction score
0
Ya$adığımız Her$ey Kötümü Sizce ?

Her$eyin bir Anı oLarak KaLması Ne Kadar GüzeL asLında .Acı Versede , Ne$terLe DeLsede Yüreğini , Bir $arkıda , Bir Fotoğrafta .Bir Yazıda Onu HatırLayabiLmek Hissetmek , AğLamak .... Ya$adığımız Her$ey Kötümü Sizce ?
AyLar , GünLer , Yıllar Sonra Tekrar HatırLayıp GüLebiLiyorsak Her$ey GüzeLdir o Zaman .Eğer İnsan Acı Çekmezse , AğLamazsa , ÜzüLmezse .Kaybetmezse Bazı $eyLerin Değerini NasıL anLayabiLir ki ?

İnsanLar ; Yeni Büyüyen Kavak Ağacı Gibidir.Hergün Daha Çok Büyür , Ye$illenir , Dallanır...GünLer Geçer Bir Süre Sonra Atar soLan YaprakLarını Dallarından , oysaki Yeniden Budansa , Dalları Dibinden Kopsa Yeniden açacak Ufka Bakıcak Yüzü...
İ$te İnsanLarda mutLuLuk HissiyLe Hergün Büyüyen Bir Kavak Gibi .Biri Onu Kırdığında Ba$Lar AğLamaya , İsyan Etmeye , SoLan YaprakLarını Atar Gibi ... Ona ;MutLuLuğun En GüzeLini Taddıran Çıkar Kar$ısına , Hiç BekLemediği Bir Andada Budar DaLLarını Acıyı Verir Ona . AğLarsınız , YıkıLırsınız , Kaybedersiniz , ÜzüLürsünüz ...

Yeniden FiLiz Verdiğinizde YıkıLmamak İçin , AğLamamak İçin , sizi ongunLa$tırdığı Ve Bazı $eyLerin Değerini Daha İyi AnLamanızı SağLadığı İçin Kötü oLan Hiçbir $ey Yoktur...
Size Üzüntü , Dert Veren Herkeze Te$ekkür Ediniz...

Yazan = hip_hop :aşk​

ayy ayyy benim kuşum nelerde yazarmış:utan

eline sağlık

Yeniden FiLiz Verdiğinizde YıkıLmamak İçin , AğLamamak İçin , sizi ongunLa$tırdığı Ve Bazı $eyLerin Değerini Daha İyi AnLamanızı SağLadığı İçin Kötü oLan Hiçbir $ey Yoktur.

ama bazı şeyler insanın içinde çok büyük yaralar açıyo o yaraların kapanmasıda çok zor oluyo ama şuda bi gercek dediğin gibi herşeyden bi ders çıkartılmalıdır
yüreğine sağlık

Yüreğine ellerine sağlık

Yüreğine ellerine sağlık

Güzell yazmışsın...Eferim =) Eline emeğine sağlık...

oy oy yazilarda yazarmis paylasimda yaparmis :)
yuregine saglik

Geri