"Bende 4 koca istiyorum"

Erkek-Kadın eşit değiLdir,eşit oLduğunu iddia eden organLarına baksın..

Kadınlara dört koca hakkı yuhhhhhh diyorum, düşünmesi bile çok uçuk diyelimki dört koca ile aynı yatakta hadi üçünü idare ettin ya dördüncüsü ne yapacak oda herhalde diğer kocalarının peşine düşer , şahsen ben dördüncü olsam diğer üçü çok sakata gelir hayatlarının akışı değişir :)

bu kadına veriLebiLecek en iyi cevap.. :D:D

arkdaşın telefonu varmı türkiyeden 4 abaza gönderecem, bi daha ömür boyu erkek istemeyecek, doyuramamışlar kadıncağızı....

İşte tabuları yıkmak için bir atışta bu salak kadın dan

erkeklere warsa kadınlarada olması lazım ama bzde 2side yok ondan sorun deil

Senin kitabında ne yazıyor bilmiyorum ama benim kitabım Kur'an-ı Kerim de erkeklere hitaben aralarında adaleti sağladığınız müddetçe 4 taneye kadar eş alabilirsiniz diyor

Farklı konularda da senin yorumlarına dikkat ediyorum dini istismar eden cahil konuşmalardan ibaret yazılar yazıyorsun , çok tehlikeli ...
Bir konuda bilgi sahibi değilsen yorum yapma

Eğer illa neden erkeğe 4 eş hakkı var da kadına yok dersen ;

1. Erkek hormonal olarak çok eşliliğe göre yaratılmış , kadına ise bir eş yetiyor
Aynı erkek arının daha çok yumurta dölleme isteği erkeklerde de var
Türkiye de tek eşlilik hakim ve zina da ayyuka çıkıyor yani erkek heryerde erkek

2.Savaşlarda ölen erkeklerin eşlerinin de çeşitli ihtiyaçları var cinsellik ve bakım gibi Allah bunu da göz önünde bulundurarak dullara sahip çıkılmasını istemiş buna en iyi örnek peygamber efendimizdir

3.Erkeğin erkeklik içgüdüsü bunu kaldıramayacak şekilde yaratılmış , kadınınki ise basit kıskançlıktan öteye geçmiyor

Biyolojik olarak bakarsak, erkek ve kadının arasında (o anlamda) arasında resmen bi uzay kadar fark var yapı olarak. Yani olayın yapısını kastediyorum.
>Erkek hakeden,
>Kadın hakedilen konumunda yani bundan bahsediyorum.
Yapılacak pek fazla bişey yok. Yaradan'ın takdiri bişey diyemezsin. Öyle yaratılmışsız ve bu insanlar üremeye devam ettikçe sonsuza dek böyle devam edecek.
Erkek ve kadın bu durumda kesinlikle eşit değillerdir. Çünkü bi kadındaki donanıma bakın birde erkekteki donanıma.. Allah aşkına erkekler resmen bi zavallı kalıyor ne yazıkki erkek olarak bunu mantıken yorumluyorum yanlış anlaşılmasın.. Yani 4 kadınla evli olmakla, bir kadının 4 erkekle evli olması olayı kesinlikle aynı şey değildir ve kesinlikle ortada bir yanlış vardır ve bunun eşitlikle hiçbir alakası yoktur sadece azgınlıkla alakası vardır!

Bilmiyorum anlatmak istediğimi ifade edebildim mi ...

Senin kitabında ne yazıyor bilmiyorum ama benim kitabım Kur'an-ı Kerim de erkeklere hitaben aralarında adaleti sağladığınız müddetçe 4 taneye kadar eş alabilirsiniz diyor

Farklı konularda da senin yorumlarına dikkat ediyorum dini istismar eden cahil konuşmalardan ibaret yazılar yazıyorsun , çok tehlikeli ...
Bir konuda bilgi sahibi değilsen yorum yapma

Eğer illa neden erkeğe 4 eş hakkı var da kadına yok dersen ;

1. Erkek hormonal olarak çok eşliliğe göre yaratılmış , kadına ise bir eş yetiyor
Aynı erkek arının daha çok yumurta dölleme isteği erkeklerde de var
Türkiye de tek eşlilik hakim ve zina da ayyuka çıkıyor yani erkek heryerde erkek

2.Savaşlarda ölen erkeklerin eşlerinin de çeşitli ihtiyaçları var cinsellik ve bakım gibi Allah bunu da göz önünde bulundurarak dullara sahip çıkılmasını istemiş buna en iyi örnek peygamber efendimizdir

3.Erkeğin erkeklik içgüdüsü bunu kaldıramayacak şekilde yaratılmış , kadınınki ise basit kıskançlıktan öteye geçmiyor

İşte bu konudaki soru işaretlerini giderecek en iyi cevabı vermiş arkadaşımız. %100 şaşmaz ve aynı fikirdeyim.

Geri