Bende Artık Bir Dalın Ucundan Tutayim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

naser

Forum Aslanı
Reaction score
0
ALi Sami Yen Stadı!!! Eski Acık Tribünü......
Evet Arkadaslar 19.12.2005 tarihinden itibaren hackhell de bazı ayrılıklardan sonra uyeyım ...
Vatani görevimi yaptıktan sonra gelip tekrardan hackhell dayım ama bu sefer bir isle mesgul olmak hackhell ailesine katkıda bulunmak ıstıyorum ...
Goreve baslama standartlarım yerınde cogu kısıde tanır benı ....
Nerde gorev yapmak ıstedıgımı solemek ıstemıyorum ....
Nerede ıhtıyac varsa oraya katkıda bulunmak ısterım hepınızın katkılarını beklıyorum

bnce fazla yenisin.üye tarihi olarak eski olabilirsin fakat sen gittiktn sonra her bölümde binlerce konu açıldı.mod. oldugun bölümde konuları tek tek incelemen için epey zamana ihtiyaç var.bnce biraz daha beklemelisin.bknz: tragedy :)
-1914

naser önceLikLe tekrar hoşgeLdin ;)
kendine bir böLüm beLirLemeLi ve yoğunLaşmaLısın
şimdiLik [-]

Daha hangi ßöLümde mod oLacağına karar veremediğinden doLayı [-]
Daha yeni geLmi$in askerden 1 tane payLa$ım yok (Sırf eski üyeyim diye) ßeni seçerLer umuduyLa geLdiğin için [-]
ßence yenisin üyeLik tarihin ne oLursa oLsun ...
[- 1 ]

hızLı biR basLangıc oLmus ..
Kendine biR böLüm beLirLeyip orayLa iLgiLenirsen modLuq qeLicektiR ..
SimdiLiq -1 ..

naser eski bir üyesin bir yaNLış hareketinde bu zamana kadar rastlamadım
ama bu şekiLde yetki talebinde bulunulmuyor malesef
tavsiyem bir bölüm üzerinde ilk başta yogunlaşıp keNdini ispat etmen geRek
ondan sonra zaten yetki geLir..

Smodlar Modlar Vs. herkes aynı fikirde.. bencede bi konuda yoğunlaş..zzaten iyi de bi usersen millet hakkını vericektir.. [ - ]

Herkes aynı şeyi sölemiş..

'' bölüm belirle ..oraya yeteri kadar konu aç..kendini göster '' :)

herkes mod olmayı sadece konu açmaya bağlamış..olabilir ama....beni rahatsız eden başka şeyler var..bazı konular iki üç kere açılmış..onlar hala duruyo..bazı konular olmadık yerlere açılmış onalarda duruyo...birisi bi program veriyo,içinde virüs var ama hiç bi mod bişi yapmıyo...programı veren kişi de cewap vermiyo..ve sadece '' teşekkür '' den ibaret mesajlar çok fazla...bence onlar içinde biri görevlendirilsin..ya da her bölümde modlar varsa onlar temizlesin bunları.. :sigara: ayrıca geçmiş sayfalara bakıldığında kapanması gereken bir sürü konular çıkıyo.

mesela benim baktığım bi konu vardı..konudaki video linke tıklayınca çıkmıodu..o konu sanırsam ben yazdıktan 3 ay sonra kapatılmış :)

+

Baya bi eski üyemiz var o yüzden modlukta eski üyelik değil paylaşımlar konuşmalı diye düşünüyorum ;)

-1 .

-1905
Calısmak Lazım
Emek Lazım
Tanınmak Lazım
..LASIM.. Lasım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri