Bende bir pc vardı artık yok

Reaction score
0
slm arkadaşalr ben leptop kullanıyorum ve pc cöktü (vista) bana leptop u verirlerken 2 de cd vermişlerdi onları yükledim pc yi kurdum fakat karşıma siyah bir ekran cıkıyor maus fareket edio ama başka hiç bir şey yok bitek siyah bir ekran nerde yanlışlık yaptım yada ne yapabilirim bilgisi olan

2 CD mi yükledin?

Ürün Kurtarma DVD si miydi yoksa yüklediğin?

daha önceden yükledin mi?

Önce Ürün Kurtarma DVD sini E sürücüsüne tak Ve bilgisayarını yeniden başlat,

Ardından ekrana çıkan görüntüde C yi biçimlendir ve Windowsu C ye kur,

Sonra hiçbirseye karışma...

Dosyaları güncelleyip

genişletecek,

ve yükleyecek sonlanıncada ekranda görürsün bu süre zarfında herhangi bir tuşa basma hatta koy notebooku masaya 30 dk uğrama..

ardından o ikincisini yükle Orda Driverler olacak onlaraın setuplarını sırasıyla yükle bu kadar

Ama driverları yüklemeden önce D ye bak belki sen notebooku satın alırken ilgili firma driverler D ye atılmış olabilir yüklemeyi ordan yaparsın

Kardes Siyah Ekran Dediğin C Yi Biçimlendirdikten Sonra çıkıo Pc Yeniden Baslayınca Dimi Eğer öle Ise Sen Ekran Kartı Kullanıyorsun Heralde Ozaman Bıos Ayarlarına Gircen Sonra Senin Bıosunu Bilmedim Için Tarif Edemicem Ama Forst Boot Devıce Die Bir Seçenek Var O Dısable Dir Onu Enable Yapacan Kaydedip çıkcan Sonra Bida Format Dene Bakalım Ozaman Olcakmı

Geri